• Fri support
  • 30 dagars öppet köp
  • Säkert i molnet

Mobilen – din nya dator

Publicerad den 3 februari 2009
Kategori VD-ord Jan

En litet tillspetsad rubrik, men ändå med en stor portion sanning. De nya mobilerna är otroligt kraftfulla och klarar mycket av det som du vill använda din dator till. Att gå ut på internet med Turbo 3G i mobilen fungerar utmärkt då skärmarna på många mobiler är stora och har en bra upplösning.


Det är klart att Fortnox som levererar program som ska fungera var som helst också kommer att ge dig nya lösningar som inkluderar din mobil. Det kommer att vara möjligt att få information från våra olika program som du kan få in via SMS, MMS eller genom anpassade sidor via internet. Kom gärna med synpunkter vad just du tycker skulle vara väsentligt att få i din mobil!


Ett första steg att få kontakten öppen till dig är att du låter registrera ditt mobilnummer via den länk som du kan se på hemsidan. Tala också gärna om vilket mobilfabrikat och vilken modell som du har. Det är värdefullt för oss att veta för att vi ska kunna ge dig information på bästa sätt.


Utvecklingen går ju med rasande fart då det gäller det mobila nätet. Hastigheterna kommer att öka under 2009 och 2010 upp till tiotals Mbit/s. Nästa stora steg sker när 3G-tekniken ersätts av lte (Long Term Evolution) även kallad 4G. De nya näten kommer att lanseras 2010 av vissa operatörer. Hastighen i de nya näten kommer att vara i storleksordningen 100 Mbit/s med en framtida möjlig hastighet på över 1 Gbit/s år 2015. Vad betyder det här för dig och din verksamhet?


Jan Älmeby, VD Fortnox AB

jan.almeby@fortnox.se