• Fri support
  • 30 dagars öppet köp
  • Säkert i molnet

Smarta finansieringstjänster för alla småföretagare

Har du fått en faktura från oss?

Hämta faktura

Nox Finans är en del av Fortnox, som erbjuder finansiella tjänster som underlättar företagarens vardag och förbättrar företagets likviditet. Vi kan hjälpa dig med Fakturaservice, då vi skickar fakturan åt dig, ser till att pengarna kommer in och sedan bokför inbetalningen. Vi erbjuder också factoringtjänster i form av fakturabelåning och fakturaköp, samt företagslån för dig som behöver snabb hjälp att finansiera exempelvis en investering.

Kontakta Nox Finans

Våra finansiella tjänster

Fakturaköp

Sälj fakturan och slipp risken

Sälj fakturan och slipp risken att kunden inte betalar, du frigör direkt kapital som du kan investera i verksamheten. Pengarna kommer in på kontot oftast samma dag, men senast nästföljande dag.

Läs mer om Fakturaköp

Fakturabelåning

Få betalt direkt, belåna fakturan

Lägg ditt fokus på företaget och slipp vänta på inbetalningen från kunden, istället belånar du fakturan och får in den största delen av fakturans värde på kontot direkt.

Läs mer om Fakturabelåning

Fakturaservice

Låt oss ta hand om faktureringen

Låt faktureringen vara färdig när du skapat fakturan. Nox Finans ser till att din kund får fakturan och eventuella påminnelser – och markerar fakturan som betald i Fortnox när pengarna kommit in.

Läs mer om Fakturaservice

Företagslån

Låna pengar snabbt och smidigt

Med flexibla villkor har du möjlighet att ta ett snabbt lån för att finansiera företagets expansion, eller för att hantera tillfälliga likviditetsproblem.

Läs mer om Företagslån

Så här fungerar det

Vi kan göra allt eller det mesta, hur mycket bestämmer du.

Tjänsterna finns i Fortnox Fakturering

De finansiella tjänsterna ligger i faktureringsprogrammet och du väljer enkelt vilken tjänst du vill använda på dina olika fakturor.

Inbetalningar bokförs automatiskt

Oavsett vilken av våra finansiella tjänster du använder så bokförs inbetalningen automatiskt i ditt bokföringsprogram.

Ett enkelt sätt att snabbt få en kredit

Vilken tjänst du än väljer att använda så hjälper vi dig direkt. Du får besked direkt och pengar på kontot senast nästa dag.

 

Vi befriar dig från oro

Slipp bekymmer som kunder som inte betalar eller hur du ska lyckas finansiera den nya investeringen. Vi tar hand om det!

 

Spara tid på administration

Den utdragna handläggningstiden med att skicka fakturor, påminna och registrera inbetalningar slipper du när du överlåter dina fakturor till oss.

 

Fri support

Om du har frågor eller behöver hjälp med något så har du obegränsad tillgång till vår support via telefon, mail och chatt.