• Fri support
  • 30 dagars öppet köp
  • Säkert i molnet

När du snabbt behöver låna pengar

Företagslån med flexibla villkor

Mer information

Företagslån

Flexibla företagslån

Vi hjälper dig när du snabbt behöver låna pengar. Behöver du finansiera en expansion genom att förvärva en fastighet eller ett annat bolag? Eller kanske har du tillfälliga likviditetsproblem som du behöver hjälp med att hantera. Aros Kapital erbjuder flexibla företagslån med villkor som anpassas enkelt efter omständigheterna i varje enskilt fall.

Ansök nu

Vilka säkerheter krävs?

Aros accepterar de flesta typer av säkerheter och vanligtvis används företagsinteckningar och pantbrev i fastigheter, men i de flesta fall krävs även ett personligt borgensåtagande. Aros strävar alltid efter att bibehålla en sund riskbild och långvariga relationer med sina kunder och erbjuder därför inte lån om det finns osäkerhet kring låntagarens möjlighet att betala amortering och ränta.

Hur beräknas räntan?

Räntan som erbjuds är riskjusterad, dvs. att den beror på gäldenärens återbetalningsförmåga i förhållande till storleken på lån, löptid och risk.

I kombination med att Aros erbjuder flexibla villkor och löptider samt snabbare handläggning är därför offererad ränta ofta högre än hos de traditionella storbankerna.

Kom igång

Jag vill få mer information om Företagslån.
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Jag använder redan Fortnox.
Ansök om lån här.

Vi kontaktar dig

Ring oss

Telefon 040-693 90 00

Vardagar kl 9-16

Våra finansiella tjänster

Fakturaköp

Sälj fakturan och slipp risken att kunden inte betalar, du frigör direkt kapital som du kan investera i verksamheten. Pengarna kommer in på kontot oftast samma dag, men senast nästföljande dag.

Läs mer

Fakturabelåning

Lägg ditt fokus på företaget och slipp vänta på inbetalningen från kunden, istället belånar du fakturan och får in den största delen av fakturans värde på kontot direkt.

Läs mer

Fakturaservice

Låt faktureringen vara färdig när du skapat fakturan. Nox Finans ser till att din kund får fakturan och eventuella påminnelser – och markerar fakturan som betald i Fortnox när pengarna kommit in.

Läs mer

Företagslån

Med flexibla villkor har du möjlighet att ta ett snabbt lån för att finansiera företagets expansion, eller för att hantera tillfälliga likviditetsproblem.

Läs mer