(Fortnox)

Fortnox, Sveriges ledande leverantör av internetbaserade program för mindre företag, medverkar som partner när Entreprenörsdagarna arrangeras för första gången i Rosengård i Malmö den 24-25 april.


– Den kraft, potential och det engagemang som finns i områden som Rosengård måste utnyttjas. Därför känns det absolut rätt att engagera sig i Entreprenörsdagarna, säger Jan Älmeby, VD på Fortnox AB. Vårt koncept med flerspråkiga internetbaserade program till en mycket låg kostnad ligger dessutom helt rätt i tiden för entreprenörerna i det mångkulturella Rosengård.

Entreprenörsdagarna i Rosengård i Malmö är ett kostnadsfritt arrangemang som riktar sig till entreprenörer med viljan och kraften att förverkliga sina tankar och drömmar. Syftet är att skapa en kreativ mötesplats med fokus på nya möjligheter.

Malmö NyföretagarCenter och Sparbanksstiftelsen Skåne är arrangörer. Tillsammans med Fortnox och ytterligare ett 50-tal företag och organisationer genomförs ett tvådagarsprogram fyllt med föreläsningar, workshops och debatter.

Under Entreprenörsdagarna i Rosengård medverkar bland annat att friidrottsstjärnan Carolina Klüft och Morten Lund, en av grundarna till Skype. Greg Dingizian, entreprenören bakom Turning Torso i Malmö, talar kring ämnet ”Man behöver inte spela fotboll för att bli stjärna”.

Att lägga Entreprenörsdagarna i Rosengård gör projektet mycket intressant, då det mig veterligen är första gången som näringslivet engagerar sig så kraftfullt i området, säger Bengt E Svensson på Malmö NyföretagarCenter. Vi är skyldiga att ge alla entreprenörer som brinner för sin idé den uppmärksamhet de så väl förtjänar. Vi har fått ett mycket bra mottagande både från näringslivet och samhället, och är glada att Fortnox engagerat sig.

Fortnox är Sveriges ledande leverantör av internetbaserade program för mindre företag. Användaren kan komma åt sina program från vilken dator som helst i världen som är ansluten till internet. Varje användare kan dessutom välja att arbeta i olika språk – för närvarande finns elva språk inlagda i programmen.

Representanter för Fortnox kommer att finnas på plats under båda dagarna i det stora tältet i trädgården bakom Drömmarnas Hus, Frölichs väg 4 i Rosengård.

Se hemsidan för Entreprenörsdagarna www.entreprenorsdagarna.se

För ytterligare information kontakta:
Jan Älmeby, VD Fortnox AB: 0708 – 37 32 55

Tomas Holm, Ansvarig för Forntox satsning på entreprenörsdagarna : 070 – 778 50 14

Bengt E Svensson, Malmö NyföretagarCenter, 040-661 00 76