Deloitte tecknar avtal med Fortnox kring Internetbaserade affärssystem

24 Aug, 2009

Deloitte, som är ett Sveriges ledande revisions- och konsultföretag, har tecknat avtal med Fortnox om att använda företagets Internetbaserade affärssystem.

Avtalet innebär att Deloitte, som har 1 100 medarbetare på mer än 30 orter i Sverige, kommer att erbjuda mindre och medelstora företag bland deras kunder, att använda Fortnox program för redovisning, fakturering, order och arkivering mm. Deloitte har sammanlagt 165 000 specialister i mer än 140 länder.

Lars Leonardsson, IT-chef på Deloitte, ser stora möjligheter i samarbetet med Fortnox:

– Med Fortnox Internetbaserade program som bas kommer vi att kunna erbjuda våra kunder bland mindre och medelstora företag nya värdeskapande möjligheter. Vi får möjlighet att dela information på ett effektivare sätt och våra kunder får en ännu bättre överblick över sin ekonomi. Dessutom slipper både vi och kunderna bekymra oss om installationer, uppgraderingar och säkerhetskopiering.

Jens Collskog, försäljningschef på Fortnox kommenterar avtalet med Deloitte:

– Att vi får vara med i Deloittes satsning på att skapa ett bättre och mer integrerat samarbete med sina kunder är mycket hedrande. Med våra program som verktyg i samarbetet blir resultatet bland annat ökad effektivitet och bättre kommunikation.

Jan Älmeby, VD på Fortnox säger:

– Vi är naturligtvis mycket glada att Deloitte valt att använda Fortnox program för att ytterligare förbättra samarbetet med kunderna. Samtidigt får vi ännu ett bevis på att tekniken vi valt (Cloud Computing, Software as a Service, internetbaserat – kärt barn har många namn) är det enda rätta nu och i framtiden.

För mer information kontakta
Lars Leonardsson, IT-chef, Deloitte 0733-976142
Jens Collskog, Försäljningschef Fortnox AB, 0733-632300
Jan Älmeby, VD Fortnox AB, 0708-373255

Följ Fortnox

Följ oss på MyNewsdesk för dom senaste och snabbaste nyheterna från Fortnox.

Vill du kontakta oss?

Har du frågor om våra program eller någon annan fundering? Vi har samlat alla kontaktuppgifter på en sida.

Kontakta oss     0470 - 78 50 00
Några av våra Partners
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av unika erbjudanden, information om vad som är på gång och få tips som förenklar ditt företagande.
© 2017 FORTNOX AB