140
Koncernnyhet 2009-09-11T11:27:38+02:00 2009-09-11T11:27:38+02:00 Fortnox Fortnox Fortnox
Fortnox
Fortnox 2009 sv

Dina Försäkringar väljer Fortnox

Bild som illustrerar koncernnyhet

| 11 sep, 2009

Dina Försäkringar omfattar ett 50-tal lokala bolag som erbjuder försäkringar för bland annat villa, hem, barn, olycksfall, bil, lantbruk, företag, fritidshus och båt. Alla bolag är självständiga lokala bolag som har sina egna lokala namn, men symbolen och profilen är gemensam. Dina Försäkringar är idag landets femte största försäkringsgivare inom sakförsäkringar.

För att förenkla administrationen främst avseende bokföring har Dina Försäkringar valt att arbeta med Fortnox webbaserade program.

Siw Mickelsson, ekonom Dina Försäkringar Sydöstra Hälsingland säger:

– Dina-gruppen består av ett 50-tal mindre bolag av varierande storlek. Bolagen jobbar framtidsinriktat med att hela tiden förbättra och effektivisera. Behovet av ett internetbaserat ekonomisystem kändes helt nödvändigt. Att kunna logga in och titta på ekonomin vart man än befinner sig underlättar mycket. Fortnox ekonomisystem gör att bolagen kan samordna sina personalresurser på ett effektivare sätt. Att uppdateringar och säkerhetskopieringar sker kontinuerligt skapar trygghet. Varje bolag väljer själv om man vill använda Fortnox, men Fortnox motsvarar alla våra krav på ett prisvärt och effektivt ekonomisystem och därför kan vi rekommendera det till alla bolag i Dina-gruppen.

Tomas Nilsson, säljare på Fortnox säger:

– Dina Försäkringars tidigare lösning var en traditionell PC-baserad programvara distribuerad via en klient–serverlösning till de lokala bolagen. Nu tar de steget fullt ut och väljer Fortnox webbaserade program för bland annat bokföring. Genom att arbeta i ”molnet” slipper de en mängd bekymmer med installationer, uppdateringar och säkerhetskopiering, allt detta står Fortnox för. De får också ett system som är mycket enkelt att administrera och skala upp. Att Dina Försäkringar, som satsar på att effektivisera sig med hjälp av ny teknik, väljer Fortnox är ytterligare ett bevis på att det numera är webbaserad programvara som gäller.

För ytterligare information kontakta:
Tomas Nilsson, Fortnox AB: 070-765 51 61
Siw Mickelsson, Dina Försäkringar: 0270-426 583

Följ oss för fler nyheter och tips
Följ nyheter från Fortnox

Här anmäler du dig till prenumeration på pressmeddelanden från Fortnox, via Cision.Läs mer om hur Fortnox behandlar personlig information här.

Läs vidare

| 18 dec, 2007

Fortnox lanserar webbshop

Fortnox lanserar en webbshopslösning för mindre och medelstora företag. För endast 69 kronor per mån...

| 13 jan, 2010

Fortnox flyttar driften den 24-25 januari 2009

(Fortnox) Som ett led i Fortnox kvalitetsarbete kommer serverdriften av Fortnox produkter att flytta...

| 09 okt, 2009

Fortnox lanserar ny tjänst för e-faktura

Fortnox, Sveriges ledande leverantör av internetbaserade administrativa program för mindre företag, ...