Emissionen i Fortnox AB tecknades till 141 procent på en vecka, nu ansöker bolaget om listning vid NGM:s lista Nordic MTF

17 Apr, 2007

Fortnox ABs avslutade emission om 15 600 000 kronor tecknades till 141 procent efter bara en veckas teckningstid. Emissionen stängde efter en vecka och samtliga som erhållit teckning är nu meddelade. De som tecknat sig i emissionen men inte erhållit tilldelning kommer senast denna vecka få likviden återbetald till angivet konto.

Den officiella anmälningsperioden var utlyst mellan den 26 mars och den 20 april. Måndagen den 2 april stängde emissionen eftersom den då var fulltecknad. När all formalia kring emissionen är avklarad ansöker Fortnox AB om listning vid NGMs lista Nordic MTF. Handeln beräknas kunna starta i mitten av maj månad.

Vid frågor kring emissionen hanteras detta av emissionsinstitutet Aktieinvest FK AB.

Fortnox är ett svensk företag som levererar internetbaserade program för bland annat bokföring, fakturering och CRM. Programmen kan nås från internetanslutna PC eller Mac över hela världen. Kunden betalar en låg abonnemangsavgift från 39 kronor per månad.

Mer information Fortnox AB kan lämnas av bolagets grundare och VD: Jan Älmeby på Fortnox AB, 0708-37 32 55

Följ Fortnox

Följ oss på MyNewsdesk för dom senaste och snabbaste nyheterna från Fortnox.

Vill du kontakta oss?

Har du frågor om våra program eller någon annan fundering? Vi har samlat alla kontaktuppgifter på en sida.

Kontakta oss     0470 - 78 50 00
Några av våra Partners
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av unika erbjudanden, information om vad som är på gång och få tips som förenklar ditt företagande.
© 2017 FORTNOX AB