Fortnox bildar utvecklingsbolag

03 Jul, 2007

Fortnox bildar tillsammans med fyra program- och systemutvecklare ett utvecklingsbolag. Fortnox äger 51 procent av bolaget medan den övriga delen blir personalägd. Bolaget blir placerat i Växjö. Chef för bolaget är Aengeln Englund som närmast kommer från WM-data.

”Bolaget kommer helt att utveckla nya produkter för Fortnox.” säger Jan Älmeby, VD på Fortnox AB i Växjö. ”Vi har redan ett team inom Fortnox på fyra kompetenta personer som arbetar med utveckling, men vi vill vara innovativa och pröva nya intressanta vägar för vår utveckling. Det nya bolaget kommer att specialisera sig på produkter som inte finns i vårt nuvarande sortiment.”

”Jag och mina medarbetare tycker att det här är ett annorlunda och mycket intressant sätt att arbeta.” säger Aengeln Englund. ”Vi är delägare samtidigt som vi får arbeta för en uppdragsgivare som har en intressant och spännande framtid. Den vill vi vara med om att utforma.”

Mer information kan fås av Jan Älmeby på tel 0708 – 37 32 55 eller av Aengeln Englund på tel 0372 – 834 38

Följ Fortnox

Följ oss på MyNewsdesk för dom senaste och snabbaste nyheterna från Fortnox.

Vill du kontakta oss?

Har du frågor om våra program eller någon annan fundering? Vi har samlat alla kontaktuppgifter på en sida.

Kontakta oss     0470 - 78 50 00
Några av våra Partners
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av unika erbjudanden, information om vad som är på gång och få tips som förenklar ditt företagande.
© 2017 FORTNOX AB