Fortnox emission fulltecknad

17 Apr, 2008

Fortnox AB (publ), listat på NGM Nordic MTF, har fått sin nyemission om 11 361 200 aktier fulltecknad. Genom nya storägaren Aggregate Media ökar bolagets tillväxtpotential i Sverige markant.

Jan Älmeby, VD Fortnox AB, säger: ”Vi är mycket nöjda med att vi har fått nyemissionen fulltecknad i det kärva investeringsklimat som just nu råder. Aktieägarna har visat förnyat förtroende för oss samtidigt som vi har fått många nya aktieägare. Vi har en stark tillväxt i antal kunder och får nu möjlighet att växa ytterligare, främst i Sverige.

I emissionen har 11 361 200 aktier tecknats för 0,80 kronor styck, vilket ger Fortnox 9 088 960 kronor i nytt kapital. Totalt antal aktier efter emissionen uppgår till 45 444 800. Av de nyemitterade aktierna har riskkapitalbolaget Aggregate Media tecknat 5 000 000 aktier, vilket stärker Fortnox resurser väsentligt inom marknadsföring. Aggregate Media äger efter emissionen 11 procent av Fortnox röster och kapital.

Patrik Rosén, VD Aggregate AB, kommenterar: ”Aggregate Media investerar i expansiva bolag som kan växa kraftigt med ökad marknadsföringsbudget. Fortnox uppfyller verkligen kriterierna och är ett spännande bolag med en stor marknadspotential vars framtid vi ser med tillförsikt på.”

Jan Älmeby: ”Aggregate Medias medverkan i emissionen innebär att våra satsningar i Sverige förstärks. Samtidigt sker en fortsatt utvärdering av partners för etablering av Fortnox i andra europeiska länder.”

För vidare information kontakta VD Jan Älmeby,
telefon 0708-37 32 55

Följ Fortnox

Följ oss på MyNewsdesk för dom senaste och snabbaste nyheterna från Fortnox.

Vill du kontakta oss?

Har du frågor om våra program eller någon annan fundering? Vi har samlat alla kontaktuppgifter på en sida.

Kontakta oss     0470 - 78 50 00
Några av våra Partners
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av unika erbjudanden, information om vad som är på gång och få tips som förenklar ditt företagande.
© 2017 FORTNOX AB