Fortnox, Sveriges ledande leverantör av webbaserade affärssystem för mindre företag, redovisningsbyråer och organisationer, har förlängt sitt avtal med Växjö Innebandyarena AB. Avtalet gäller i fem år framöver och innebär att arenan kommer att fortsätta bära namnet Fortnox Arena under hela avtalsperioden.

– Det känns jättekul att få fortsätta ha vårt namn på arenan. Det är en otroligt bra investering som ger oss synlighet både lokalt och nationellt, och går hand i hand med vårt engagemang i föreningslivet. Att på detta sätt visa vårt stöd för ungdomar och idrott är något vi verkligen värnar om och brinner för, säger Johan Claesson, marknadschef på Fortnox.

– Idag känner vi både glädje och stolthet över att ett så framgångsrikt företag som Fortnox valt att förlänga samarbetet med oss. Tillsammans kommer vi arbeta stenhårt för att bli Sveriges bästa innebandyförening samtidigt som vi gemensamt hjälps åt att skapa framgång för Fortnox, säger Stefan Angeskog, klubbchef för Växjö Vipers.

Arenan invigdes i början av september 2012 och ligger i ett område kallat Arenastaden, som är ett centrum för idrott, utbildning, ledarskap och evenemang. Den räknas som en av världens mest moderna innebandyarenor och har en publikkapacitet på ca 1 600 personer.

 

För ytterligare information vänligen kontakta: 
Johan Claesson, Marknadschef
073-546 46 80, johan.claesson@www.fortnox.se