Fortnox förstärker på marknadssidan

15 Maj, 2007

Tomas Holm, tidigare marknads- och försäljningschef på Visma Xor AB, tillträder ny befattning hos Fortnox.

Intresset för Fortnox program har ökat mycket snabbt den senaste tiden. Alltfler företag, föreningar, redovisnings-och revisionsbyråer och franchisekedjor använder Fortnox program för att sköta redovisning, fakturering, orderrhantering och kundbearbetning. Som ett led i att möta det snabbt växande intresset för Fortnox program har företaget anställt Tomas Holm.

Tomas Holm kommer närmast från en befattning som marknads-och försäljningschef för Visma Xor AB, där han varit engagerad för utvecklingen av koncernens verksamheter mot redovisningsbranschen och småföretagssegmentet. Under hela sin karriär har Tomas Holm arbetat i IT-och programvarubranschen, bl a inom IBM och Cap Gemini, med ansvar för funktioner omfattande konsulter, utveckling, utbildning, support och framförallt marknadsföring och affärsutveckling.

– Jag är mycket glad över att Tomas Holm med sin gedigna erfarenhet från att utveckla verksamheter och djupa insikter i programvarubranschen, nu tillträder sin befattning hos oss. Det här är ett led i att stärka vår position på den svenska marknaden, säger Jens Collskog, försäljningschef på Fortnox. Fortnox har idag en unik position för att effektivt kunna tillhandahålla affärskritiska tillämpningar på nätet. Jag är övertygad om att Tomas Holm kommer att ytterligare stärka Fortnox position och bidra till att utveckla vår verksamhet, säger Jens Collskog.

– Jag känner mig oerhört stolt över att få det här förtroendet och min nya roll. Jag ser stora möjligheter att ytterligare utveckla verksamheten och utveckla Fortnox position som en ledande leverantör av programvaror till Sveriges småföretagare, redovisningsbyråer och franchisekedjor, säger Tomas Holm.

För mer information kontakta Jan Älmeby, VD Fortnox AB, 0470 -78 50 00, jan.almeby@fortnox.se Jens Collskog, Försäljningschef Fortnox AB, 0470 -78 50 00, jens.collskog@fortnox.se

Följ Fortnox

Följ oss på MyNewsdesk för dom senaste och snabbaste nyheterna från Fortnox.

Vill du kontakta oss?

Har du frågor om våra program eller någon annan fundering? Vi har samlat alla kontaktuppgifter på en sida.

Kontakta oss     0470 - 78 50 00
Några av våra Partners
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av unika erbjudanden, information om vad som är på gång och få tips som förenklar ditt företagande.
© 2017 FORTNOX AB