Fortnox har nu fler än 50 000 användare

20 Okt, 2010

(NGM: FNOX MTF)

Sveriges största leverantör av internetbaserade program, Fortnox, har i dagarna sålt användarlicens nummer 50 000. Därmed nås ett av delmålen som sattes för ett par år sedan.

Fortnox har fler än 15 000 kunder som i genomsnitt har drygt tre licenser var. Tillväxttakten är nu högre än någonsin med ett par tusen nya användare varje månad. Dessutom är antalet nya användare ökande för varje månad vilket lovar gott inför framtiden” säger Jens Collskog, VD på Fortnox. ”Med fler än 600 000 företag i Sverige är vi ändå bara i början av den tillväxt som spås när analytiker ser några år framåt i tiden”

Kompetenta och samtidigt lättanvända program och bredden i programutbudet är ett par faktorer som gynnat tillväxten. Samtidigt är priserna låga och avsaknaden av trösklar i form av startavgifter och långa bindningstider gör valet lätt för företagare som vill arbeta med modern teknik.

Mer information kan lämnas av
VD Jens Collskog på telefon 0733-632300

Följ Fortnox

Följ oss på MyNewsdesk för dom senaste och snabbaste nyheterna från Fortnox.

Vill du kontakta oss?

Har du frågor om våra program eller någon annan fundering? Vi har samlat alla kontaktuppgifter på en sida.

Kontakta oss     0470 - 78 50 00
Några av våra Partners
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av unika erbjudanden, information om vad som är på gång och få tips som förenklar ditt företagande.
© 2017 FORTNOX AB