Fortnox visar för första gången sitt nya program för tidredovisning på Forum Affärssystem i Stockholm den 14-15 november. Programmet är, liksom övriga program från Fortnox, internetbaserat vilket innebär stora fördelar för användaren.

Jan Älmeby, VD på Fortnox säger:

Med Fortnox Tidredovisning får marknaden tillgång till ett kompetent program som har alla de fördelar som man ska kräva av ett tidredovisningsprogram och som man får genom att programmet är internetbaserat, exempelvis kan obegränsat antal användare arbeta i programmet från olika platser.

En stor målgrupp är konsultföretag – långt över 10 000 st – av olika slag, men också för den interna tidredovisningen i ett företag behövs ett enkelt och effektivt verktyg.

Genom att rapporteringen för den enskilde användaren är mycket enkel kan programmet även användas av helt nya målgrupper. Med den kommande mobilmodulen kan exempelvis medarbetarna i företag som arbetar med städning göra en enkel inmatning av sin tid via mobilen ute på fältet.

Jens Collskog, försäljningschef på Fortnox, kompletterar:

Fortnox Tidredovisning hanterar hela flödet från registrering till fakturaunderlag. Programmet arbetar i samma databas som våra bokförings- och faktureringsprogram och därmed förenklas faktureringen och bokföringen högst avsevärt för den som använder dessa program. Priset är inte heller avskräckande. 69 kronor per månad exklusive moms kostar programmet. Extra användare betalar 39 kronor per månad och den som bara ska rapportera sin egen tid betalar bara 19 kronor per månad.

Leverans av programmet sker i början av december 2007.

För mer information kontakta
Jan Älmeby, VD Fortnox AB, telefon 0708-373255
Jens Collskog, Försäljningschef Fortnox AB, telefon 0733-632300