Fortnox lanserar en webbshopslösning för mindre och medelstora företag. För endast 69 kronor per månad och utan någon startavgift kan nu alla företag på mindre än en timme ha en fungerande webbshop.

Marknaden för e-handel i Sverige beräknas till omkring 15 miljarder kronor under 2007 med en kraftig ökning under 2008. Det finns några tusen webbshoppar idag, men det antalet kommer att mångfaldigas de närmaste åren. En webbshop är nödvändig som komplement till andra försäljningskanaler, men den kan också var den möjlighet som ett nystartat företag behöver för att komma igång med sin försäljning.

Jan Älmeby, VD på Fortnox ger följande kommentarer:

Med Fortnox Webbshop ger vi företagen ett oslagbart erbjudande till effektiv marknadsföring. Webbshoppen kan samtidigt fungera som en hemsida, men för den som redan har hemsida blir shoppen det viktiga komplement som behövs för att få igång nätförsäljningen.

De webbshoppar som finns på marknaden har i allmänhet en synnerligen dyr prislapp. Vi vill att i priset ska i stort sett allt inkluderas som behövs för att webbshoppen ska bli en effektiv säljplattform.

Vi lever i en webbaserad värld och vår lösning ger fullständig integration med våra övriga program som exempelvis bokföring och CRM. Med ett par klick bokförs ordern i bokföringsprogrammet. När arbetet förenklas blir det också ökad lönsamhet!

Leverans av programmet sker i februari 2008.

För mer information kontakta
Jan Älmeby, VD Fortnox AB, telefon 0708-37 32 55
Johan Claesson, produktansvarig, Fortnox AB, telefon 0470-78 50 00