Fortnox passerar 100 000 användare

19 Sep, 2012

Programföretaget Fortnox växer så det knakar. Antalet användare är nu uppe i över 100 000 och det gör Fortnox till den klart största leverantören av internetbaserade affärssystem i Sverige. Nu är tekniken för molntjänster fullt accepterad och företagen väljer i allt snabbare takt att byta från traditionella system till internetbaserat. 

 

Fortnox var först med internetbaserade affärssystem i Sverige för drygt 10 år sedan och är idag Sveriges största leverantör av internetbaserade program till företag, föreningar och redovisningsbyråer.

 

– Vi var väldigt tidiga med våra molntjänster och under årens lopp har marknaden efterhand visat allt större intresse för att arbeta med sin administration i molnet. Att vi nu passerat 100 000 användarlicenser är ett kvitto på att det lönade sig att vara tidigt ute och att satsa offensivt på molntjänster, kommenterar Jens Collskog, VD på Fortnox.

 

– Idag har vi ett helt annorlunda läge om man jämför med hur det var bara för ett par år sedan. Nu är tekniken fullt ut accepterad och marknaden går i allt snabbare takt över från lokalt installerade program till molnbaserat. Tillväxten är fortsatt mycket stark och på några år sikt kommer marknaden för internetbaserade affärssystem vara större än den för traditionella system, säger Jens Collskog, VD på Fortnox.

 

Fördelarna med att arbeta molnbaserat med sin administration blir större och större. I takt med att tekniken utvecklas, infrastrukturen kontinuerligt förbättras och fler och fler leverantörer går över till molnbaserade erbjudanden, blir det alltmer självklart att arbeta på detta sätt oavsett om man är ett stort eller litet företag, en förening eller en redovisningsbyrå.

 

– Vi slår oss naturligtvis inte till ro med detta, utan vi fortsätter att satsa hårt på utveckling och användarstöd och vi kommer i höst med flera nyheter, avslutar Jens Collskog.

 

 

För mer information kontakta

Jens Collskog, VD Fortnox AB, tel. 0733-63 23 00, jens.collskog@fortnox.se

 

Följ Fortnox

Följ oss på MyNewsdesk för dom senaste och snabbaste nyheterna från Fortnox.

Vill du kontakta oss?

Har du frågor om våra program eller någon annan fundering? Vi har samlat alla kontaktuppgifter på en sida.

Kontakta oss     0470 - 78 50 00
Några av våra Partners
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av unika erbjudanden, information om vad som är på gång och få tips som förenklar ditt företagande.
© 2017 FORTNOX AB