Fortnox söker pilotkunder till lagerprogram

03 Maj, 2017

Fortnox kommer i höst att lansera ett program för lagerhantering och söker nu pilotkunder för att testa programmet. Testperioden är väsentlig för utvecklingsarbetet och en del i Fortnox agila arbetssätt där kundernas önskemål tas in i ett tidigt skede. Interaktionen med kunderna är viktig för att säkerställa funktionalitet och användarvänlighet.

Fortnox Lager kommer att innebära ökad effektivitet för många kunder som använder sig av order- och fakturaflödet, och öppnar för möjligheten att hantera hela sin verksamhet under ett tak.

– Vi kan med stor glädje berätta att Fortnox kommer att lansera ett eget lagerprogram. Att kunna erbjuda det som en del av vårt utbud innebär att vi kan ge alla våra kunder som behöver någon form av lagerhantering en riktigt bra och integrerad helhetslösning. Vi vet att detta är något som efterfrågats länge, säger Nils Carlsson, VD på Fortnox.

– För oss är det viktigt att ta del av våra kunders önskemål under arbetets gång. Vi utvecklar våra program med agila metoder, och att få input från våra kunder är en viktig del i utvecklingsprocessen för att kunna leverera en så bra slutprodukt som möjligt, säger Olof Hiller, Produktägare för Fortnox Lager.

Fortnox Lager planeras att lanseras i en basversion efter sommaren med funktionalitet som täcker de flesta behoven för mindre företag.

 

För ytterligare information vänligen kontakta:

Nils Carlsson, VD Fortnox

076-644 77 00,  nils.carlsson@fortnox.se

Olof Hiller, Produktägare Fortnox Lager

073 339 03 07, olof.hiller@fortnox.se

 

Läs mer om Fortnox Lager här

Följ Fortnox

Följ oss på MyNewsdesk för dom senaste och snabbaste nyheterna från Fortnox.

Vill du kontakta oss?

Har du frågor om våra program eller någon annan fundering? Vi har samlat alla kontaktuppgifter på en sida.

Kontakta oss     0470 - 78 50 00
Några av våra Partners
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av unika erbjudanden, information om vad som är på gång och få tips som förenklar ditt företagande.
© 2017 FORTNOX AB