Just nu har vi driftstörningar som påverkar en del av våra användare.
Se aktuell driftstatus

Fortnox Sveriges snabbast växande mjukvarubolag

24 Nov, 2011

(NGM: FNOX MTF)

Fortnox AB (publ) är Sveriges snabbast växande mjukvarubolag med en tillväxt på 1 300 procent under de senaste fem åren. I rankingen av de snabbaste växande teknikbolagen i Sverige, som genomförs av Deloitte, placerar sig Fortnox totalt sett bland de tio främsta.

 

Technology Fast 50 är en årlig utmärkelse för Sveriges snabbast växande teknikföretag, med en omsättning över 7,5 miljoner kronor, som görs av revisionsbolaget Deloitte i samarbete med Svenska Riskkapitalföreningen. I rankingen över de snabbast växande teknikbolagen placerar sig Fortnox på nionde plats. Bland mjukvarubolag hamnar Fortnox på första plats.

 

”Vi är otroligt stolta över att vi är det snabbast växande bolaget i vår bransch. Vår starka tillväxt är ett bevis för att vår affärsidé med webbaserade affärssystem till attraktiva villkor är framgångsrik. Det har länge talats om ett skifte till webbaserade system och det är det vi ser nu. Efterfrågan på våra program är större än någonsin.”, säger Jens Collskog, VD för Fortnox.

 

Technology Fast 50 är den enda särskilda utmärkelsen för teknikföretag i Sverige och omfattar företag inom sektorerna IT, telekom, mjukvara, miljö- och bioteknik samt elektronik.

 

Hela undersökningen finns att läsa på deloitte.se

 

För ytterligare information
Jens Collskog, VD Fortnox AB, 0733-632300
jens.collskog@fortnox.se

Följ Fortnox

Följ oss på MyNewsdesk för dom senaste och snabbaste nyheterna från Fortnox.

Vill du kontakta oss?

Har du frågor om våra program eller någon annan fundering? Vi har samlat alla kontaktuppgifter på en sida.

Kontakta oss     0470 - 78 50 00
Några av våra Partners
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av unika erbjudanden, information om vad som är på gång och få tips som förenklar ditt företagande.
© 2017 FORTNOX AB