Fortnox växer i Finland

26 Feb, 2008

Fortnox har fått ytterligare en stor kund i Finland genom att Kulturhuset AB i Helsingfors valt att rekommendera sina 400 kunder och medlemsföreningar Fortnox Bokföring som redovisningsprogram. Ant Simons, VD på Kulturhuset AB, berättar varför man valt Fortnox Bokföring:

– När vi i höstas påbörjade upphandlingen av redovisningsprogram för våra kunder, var vår utgångspunkt att programmet skulle vara helt webbaserat. Dessutom hade vi ett krav om att enkelt kunna växa vidare med funktioner för reskontrahantering och fakturering för de kunder som så önskar.

– När vi utvärderat de alternativ som fanns föll det sig naturligt att välja Fortnox som leverantör. Förutom att själva programmen motsvarade våra krav är ju dessutom prisbilden en stor fördel. Trots att vi precis har börjat informera våra drygt 400 kunder har vi redan fått ett 40-tal beställningar på bokföringsprogrammet, vilket bevisar att vi gjorde helt rätt val av bokföringsprogram.

Jens Collskog, försäljningschef på Fortnox, kommenterar affären med Kulturhuset AB:

– Affären med Kulturhuset AB i Helsingfors visar återigen att det finns gott om målgrupper för våra program även utanför Sveriges gränser. Det som var avgörande för denna affär var dels vår tekniska lösning med helt internetbaserade program, dels att vi med enkla medel kunde förse Kulturhusets program med ett par mindre anpassningar i programmet för att tillgodose deras kunders önskemål.

Jan Älmeby, VD Fortnox AB:

– Vi har sedan tidigare Folkhälsan i Finland som kund med ett hundratal användare. Vi får nu ännu en bekräftelse på att vårt koncept har en bra förankring i Finland vilket är viktigt när vi nu går vidare med etableringen där.

För mer information, kontakta
Ant Simons, VD Kulturhuset AB, +358 50 366 0010
Jens Collskog, försäljningschef Fortnox AB, +46 733 632300
Jan Älmeby, VD Fortnox AB, +46 708 373255

Kulturhuset AB är ett företag som ägs av Svenska kulturfonden, Svenska folkskolans vänner och Svenska studiecentralen. Företagets ändamål är allmännyttigt och det eftersträvar ingen vinst. Företaget erbjuder webbtjänster åt föreningar, organisationer, projekt, privatpersoner samt privatföretagare och företag med verksamhet inom kultursektorn, i Svenskfinland.

Följ Fortnox

Följ oss på MyNewsdesk för dom senaste och snabbaste nyheterna från Fortnox.

Vill du kontakta oss?

Har du frågor om våra program eller någon annan fundering? Vi har samlat alla kontaktuppgifter på en sida.

Kontakta oss     0470 - 78 50 00
Några av våra Partners
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av unika erbjudanden, information om vad som är på gång och få tips som förenklar ditt företagande.
© 2017 FORTNOX AB