Grant Thornton väljer Fortnox program för sin webbsatsning

02 Feb, 2009

(NGM: FNOX MTF)

Grant Thornton är ett av Sveriges största revisions- och konsultföretag. Med cirka 880 anställda på 26 kontor från Luleå i norr till Malmö i söder stödjer man tusentals svenska företag med de ekonomiska frågorna, såväl på hemmaplan som internationellt. Grant Thornton i Sverige är ett medlemsföretag inom Grant Thornton International, en av världens ledande paraplyorganisationer av självständigt ägda och styrda revisions- och konsultföretag, med cirka 30 000 medarbetare i över 100 länder.

I en satsning på att erbjuda sina kunder ett internetbaserat samarbete har Grant Thornton valt att använda Fortnox program. Lars Lejdborg, Affärsområdeschef Redovisning, på Grant Thornton kommen-terar avtalet med Fortnox:

– I vår strävan att hela tiden förbättra och effektivisera för våra kunder har vi nu valt att använda Fortnox program i en satsning på att gå över till internetbaserat samarbete med våra kunder. Med Fortnox program som bas får vi ett mycket kraftfullt och konkurrenskraftigt erbjudande till våra befintliga och blivande kunder i segmentet mindre och medelstora företag.

Jens Collskog, försäljningschef på Fortnox kommenterar avtalet med Grant Thornton:

– Vi är mycket glada och stolta över att Grant Thornton valt att använda våra program i sin satsning på samarbete med kunderna över internet. Detta är ytterligare ett bevis på genomslagskraften i det pågående teknikskiftet, där traditionella lokalt installerade program ersätts av internetbaserade lösningar.

Jan Älmeby, VD på Fortnox säger:

– Avtalet med Grant Thornton är mycket viktigt för oss. Det stärker oss i vår övertygelse att internetbaserade program till låga priser är det enda som gäller, nu och i framtiden, inte minst för sam- arbetet mellan en redovisnings- eller revisionsbyrå och deras kunder.

För mer information kontakta

Lars Lejdborg, Affärsområdeschef Redovisning, Grant Thornton, 0705-287050

Jens Collskog, Försäljningschef Fortnox AB, 0733-632300

Jan Älmeby, VD Fortnox AB, 0708-373255

Följ Fortnox

Följ oss på MyNewsdesk för dom senaste och snabbaste nyheterna från Fortnox.

Vill du kontakta oss?

Har du frågor om våra program eller någon annan fundering? Vi har samlat alla kontaktuppgifter på en sida.

Kontakta oss     0470 - 78 50 00
Några av våra Partners
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av unika erbjudanden, information om vad som är på gång och få tips som förenklar ditt företagande.
© 2017 FORTNOX AB