Horwath Sverige i samarbete med Fortnox kring internetbaserade program

18 Feb, 2008

Horwath Sverige, som ingår i en av världens största revisionsorganisationer, har tecknat avtal med Fortnox om att använda Fortnox internetbaserade program för sina kunders administration.

Horwath International består av 110 självständiga företag verksamma i 400 kontor runt om i världen. I Sverige representeras Horwath av 11 självständiga revisionsbyråer på 10 orter i södra Sverige. Deras kunder är av tradition främst familjeföretag, entreprenörer och ägarledda företag inom de flesta branscher.

– Vår strävan är att förenkla administrationen för våra kunder, och tillgodose deras krav på effektivitet och kompetens. Med Fortnox internetbaserade program kan vi erbjuda dem ett modernt och effektivt samarbete, där både kund och konsult eller revisor hela tiden har omedelbar tillgång till samma information säger Christer Asplund, styrelseledamot i Horwath Sverige På detta sätt slipper både vi och kunden fundera på programinstallationer och säkerhetskopiering, och vi behöver inte längre skicka filer eller rapporter till våra kunder. Nu samarbetar vi istället direkt med varandra via internet i Fortnox program.

Jens Collskog, försäljningschef på Fortnox kommenterar avtalet med Horwath Sverige:

– Det innebär att alla byråer inom Horwath Sverige också blir Fortnox Byråpartner,. Avtalet är ytterligare ett exempel på att vår lösning med internetbaserade program till låga priser är mycket attraktivt för redovisnings- och revisionsbyråer och dess kunder.
– Idag är drygt 700 redovisningskonsulter och revisorer i Sverige Fortnox Byråpartner, vilket innebär att de använder Fortnox program för kunders administration.

För mer information kontakta
Christer Asplund, styrelseledamot Horwath Sverige, 0706-27 48 47.
Jens Collskog, försäljningschef Fortnox AB, 0733-63 23 00.

Följ Fortnox

Följ oss på MyNewsdesk för dom senaste och snabbaste nyheterna från Fortnox.

Vill du kontakta oss?

Har du frågor om våra program eller någon annan fundering? Vi har samlat alla kontaktuppgifter på en sida.

Kontakta oss     0470 - 78 50 00
Några av våra Partners
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av unika erbjudanden, information om vad som är på gång och få tips som förenklar ditt företagande.
© 2017 FORTNOX AB