Klart med Fortnox 1000:e Byråpartner

18 Jun, 2008

Fortnox har nu passerat 1000 Byråpartners i Sverige. Det innebär att fler än 1000 redovisningskonsulter och revisorer på över 250 byråer arbetar i Fortnox internetbaserade program för kunders administration.

Fortnox tusende Byråpartner blev Lena Johansson på btr accounting and payroll services AB i Stockholm.:

– De senaste månaderna har vi utvärderat vilka fördelar vi skulle vinna genom att börja arbeta mer tillsammans med våra kunder via internet. Vi har exempelvis många kunder som vill sköta sin kundfakturering själva och lämna övrig administration till oss. För denna typ av kunder kände vi att det fanns behov av ett bättre samarbete än tidigare, säger Lena Johansson, VD på btr accounting and payroll services AB.

– När vi gjort en utvärdering av marknaden visade det sig att Fortnox har det bästa erbjudandet för oss och våra kunder. Med Fortnox internetbaserade program kan vi nu hjälpa våra kunder på ett mer effektivt och modernt sätt än tidigare.

Jens Collskog, försäljningschef på Fortnox säger:

– Vårt koncept Fortnox Byråpartner har under det senaste året verkligen slagit igenom på allvar bland både stora och små redovisnings- och revisionsbyråer i Sverige. Många av dagens företagare ställer som krav att kunna arbeta tillsammans med sin byrå via internet. Detta är en utveckling som alla tjänar på. Samarbetet blir effektivare för både byråer och deras kunder.

För mer information kontakta
Lena Johansson, VD btr accounting and payroll services AB, 0708-681485
Jens Collskog, Försäljningschef Fortnox AB, 0733-632300

Följ Fortnox

Följ oss på MyNewsdesk för dom senaste och snabbaste nyheterna från Fortnox.

Vill du kontakta oss?

Har du frågor om våra program eller någon annan fundering? Vi har samlat alla kontaktuppgifter på en sida.

Kontakta oss     0470 - 78 50 00
Några av våra Partners
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av unika erbjudanden, information om vad som är på gång och få tips som förenklar ditt företagande.
© 2017 FORTNOX AB