Nathalie Schuterman väljer Fortnox för e-handel

30 Sep, 2008

Stockholms ledande butik för märkeskläder, Nathalie Schuterman, har valt Fortnox som leverantör för sin nyligen lanserade nätbutik.

Nätbutiken bygger på Fortnox grundlösning för e-handel. Lösningen har kombinerats med ett kvalificerat grafiskt gränssnitt som har gjorts av Dolhem Design. Anpassningen mellan gränssnittet och Fortnox kärna har gjorts av webbdesignföretaget Tre Amigos.

Nathalie Schuterman, grundare och VD för företaget med samma namn, säger:

– Idag är det en naturlig utveckling att sälja på nätet och på så sätt utöka verksamheten, vara ett globalt skyltfönster och genom det nå fler kunder. Samarbetet med Fortnox, Dolhem Design och Tre Amigos har resulterat i en lösning som vi är mycket nöjda med.

Jan Älmeby, VD för Fortnox, säger:

– Vi är stolta över att vår lösning har blivit vald i den stora satsning som Nathalie Schuterman gör på nätet.  Genom kombinationen av vår ”nätmotor” med anpassningar till avancerad grafik kan komplexa lösningar realiseras.

För vidare information kontakta
Nathalie Schuterman, telefon 08-6116502
Jan Älmeby, telefon 0708-37 32 55

Följ Fortnox

Följ oss på MyNewsdesk för dom senaste och snabbaste nyheterna från Fortnox.

Vill du kontakta oss?

Har du frågor om våra program eller någon annan fundering? Vi har samlat alla kontaktuppgifter på en sida.

Kontakta oss     0470 - 78 50 00
Några av våra Partners
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av unika erbjudanden, information om vad som är på gång och få tips som förenklar ditt företagande.
© 2017 FORTNOX AB