125
Koncernnyhet 2014-12-02T11:58:23+02:00 2014-12-02T11:58:23+02:00 Fortnox Fortnox Fortnox
Fortnox
Fortnox 2014 sv

Prestigefyllt prisregn över snabbväxande Fortnox

Bild som illustrerar koncernnyhet

| 02 dec, 2014

Fortnox, Sveriges ledande leverantör av webbaserade affärssystem för mindre företag och organisationer, är fortsatt ett av Sveriges hetaste och snabbast växande företag. 

 

 

Fortnox har den senaste tiden tilldelats flera prestigefyllda utmärkelser. I oktober utsåg Dagens Industri företaget till ett av Sveriges Gasellföretag. Det är andra året i rad som Fortnox placerar sig i den exklusiva skaran av de företag som växt snabbast i Sverige de senaste tre åren.

 

I början av november offentliggjordes att Fortnox för fjärde året i rad kvalificerar sig för Deloitte Sweden Technology Fast 50. – Med en tillväxt på 320 procent de senaste fem åren är de ett av de snabbast växande teknologiföretagen.

 

Sweden Technology Fast 50 är den enda utmärkelsen som riktar sig specifikt till teknologiföretag i Sverige och delas ut i samarbete med Svenska Riskkapitalföreningen och Teknikföretagen. Rankingen inkluderar såväl publika som privata bolag och omfattar all typ av teknik, från internet, datorutrustning och media till bioteknik.

 

Nyligen tillkännagavs också att Fortnox för andra året utsetts till ett av Sveriges HIT-företag (Hype, Innovation, Tillväxt) av branschtidningens Computer Sweden. Fortnox avancerar i år till sjätte plats bland de totalt 50 företagen på HIT-listan.

 

”Jag är både imponerad och hedrad över utmärkelserna. Det är inget annat företag som har lyckats med bedriften att ta hem alla tre utmärkelserna samtidigt. Dessutom för andra året i rad. Prisernas betyder jättemycket for oss. De visar att vi gör rätt, men är också en viktig sporre i vårt fortsatta arbete”, säger Sara Arildsson, VD för Fortnox AB.

 

 

Information om utmärkelserna:

Dagens Industri Gasellföretag

Deloitte Sweden Technology Fast 50

HIT-företagen

 

För ytterligare information vänligen kontakta:

Sara Arildsson, VD Fortnox AB, 0708 63 3039, sara.arildsson@www.fortnox.se

Följ oss för fler nyheter och tips
Följ nyheter från Fortnox

Här anmäler du dig till prenumeration på pressmeddelanden från Fortnox, via Cision.Läs mer om hur Fortnox behandlar personlig information här.

Läs vidare

| 18 dec, 2007

Fortnox lanserar webbshop

Fortnox lanserar en webbshopslösning för mindre och medelstora företag. För endast 69 kronor per mån...

| 13 jan, 2010

Fortnox flyttar driften den 24-25 januari 2009

(Fortnox) Som ett led i Fortnox kvalitetsarbete kommer serverdriften av Fortnox produkter att flytta...

| 09 okt, 2009

Fortnox lanserar ny tjänst för e-faktura

Fortnox, Sveriges ledande leverantör av internetbaserade administrativa program för mindre företag, ...