115
Koncernnyhet 2009-10-10T11:29:51+02:00 2009-10-10T11:29:51+02:00 Fortnox Fortnox Fortnox
Fortnox
Fortnox 2009 sv

Seniorgolf 55+ drygt 8500 medlemmar hanteras i Fortnox CRM

Bild som illustrerar koncernnyhet

| 10 okt, 2009

Seniorgolf 55+ (www.seniorgolf.se) är en aktiv förening som hanterar tävlingar, upplevelser, resor och golf arrangemang, såväl i Sverige som utomlands, för sina drygt 8 500 medlemmar.  Antalet aktiviteter är omfattande och växer i såväl antal som omfång. Det är därför en utmaning att hålla alla bollar som e-postutskick, aktiviteter, anmälningar, bokningar, och fakturering i luften.

Bert Norell, Seniorgolf 55+, som implementerat Fortnox CRM beskriver hur föreningen utvecklat sina tjänster och hur man arbetar med Fortnox program:

– Vi har drygt 8 500 medlemmar i vårt register.  Innan vi hade Fortnox CRM var det mycket manuellt arbete. Vi skulle omöjligt kunna hantera så många projekt som vi gör idag.  När vi har ett nytt projekt, t.ex. en golftävling eller resa, så lägger jag upp detta i systemet.   Jag flaggar sedan upp de olika aktiviteterna och kan och styra e-postutskick och telefonuppföljningar på ett utmärkt sätt i programmet.  Jag har verkligen koll på vem som får rätt information och när, samt att vi slipper allt dubbelarbete och att information trillar mellan stolarna.

Tomas Holm, Fortnox säger:

– Vi är glada över att de krav som Seniorgolf 55+och många föreningar har  avseende  ett effektivt hjälpmedel att kommunicera med sina medlemmar väl kan hanteras av Fortnox internetbaserade CRM program. Enkelheten i att själv kunna definiera sina viktiga aktiviteter och göra relevanta urval upplever många som arbetar med Fortnox CRM i sitt marknadsföringsarbete, i såväl den lilla som stora organisationen, vara viktiga funktioner för ett modernt och kraftfullt CRM verktyg.

Bert Norell fortsätter:

– Vi vill ha ett system som vi kan växa i. Vi använder även Fortnox Arkivplats, Order och Fakturering.  Då vi lagt kraft på att ha ordning i vårt kundregister, så går faktureringen smidigt.  Att sedan Fortnox tar hand om backuper, drift och uppdateringar är i sig positivt, då vi inte i onödan vill investera i kostnadskrävande servrar och hantera krångliga uppgraderingar.

För ytterligare information kontakta:
Tomas Holm, Fortnox AB: 0707-78 50 14
Bert Norell, Seniorgolf 55+: 0705-98 33 33

Följ oss för fler nyheter och tips
Följ nyheter från Fortnox

Här anmäler du dig till prenumeration på pressmeddelanden från Fortnox, via Cision.Läs mer om hur Fortnox behandlar personlig information här.

Läs vidare

| 18 dec, 2007

Fortnox lanserar webbshop

Fortnox lanserar en webbshopslösning för mindre och medelstora företag. För endast 69 kronor per mån...

| 13 jan, 2010

Fortnox flyttar driften den 24-25 januari 2009

(Fortnox) Som ett led i Fortnox kvalitetsarbete kommer serverdriften av Fortnox produkter att flytta...

| 09 okt, 2009

Fortnox lanserar ny tjänst för e-faktura

Fortnox, Sveriges ledande leverantör av internetbaserade administrativa program för mindre företag, ...