SET Revisionsbyrå, med 260 medarbetare fördelade på 13 kontor, är en av de större aktörerna i revisionsbranschen i Sverige. De vänder sig till företag och organisationer med tillväxtambitioner som drivs av entreprenörer. För att kunna erbjuda sina nuvarande och blivande kunder ett mer effektivt och modernt samarbete har man tecknat avtal med Fortnox om att använda deras internetbaserade affärssystem.

Ronny Erhardsson, affärsområdeschef för redovisning på SET Revisionsbyrås Stockholmskontor, ser flera fördelar med satsningen på ett internetbaserat samarbete med kunderna:

– När vi nu ökar satsningen på redovisningstjänster är vår ambition att kunna erbjuda våra kunder ett modernt och effektivt samarbete. För detta har vi valt att använda Fortnox affärssystem, där vi dessutom kan erbjuda varje kund ett skräddarsytt upplägg beroende på kundens önskemål och hur samarbetet ska se ut.

Jens Collskog, försäljningschef på Fortnox kommenterar avtalet med SET Revisionsbyrå:

– SET Revisionsbyrå har en modern strategi med kundnytta i fokus för sin satsning på redovisningstjänster. Vi på Fortnox är stolta och glada över att man har valt vårt affärssystem som verktyg i denna satsning. Med möjligheten till ett internetbaserat samarbete i vårt affärssystem har SET Revisionsbyrå ett mycket attraktivt erbjudande till sina kunder.

Jan Älmeby, VD på Fortnox säger:

– Vi är hedrade av att få leverera vårt affärssystem till SET Revisionsbyrås satsning på internetbaserade redovisningstjänster till sina kunder. Med ett starkt erbjudande till kunderna om ett modernt och effektivt samarbete på internet, kommer SET Revisionsbyrå att nå stora framgångar med denna satsning.

För mer information kontakta

Ronny Erhardsson, Affärsområdeschef Redovisning Stockholm, SET Revisionsbyrå, 0736-203839
Jens Collskog, Försäljningschef Fortnox AB, 0733-632300
Jan Älmeby, VD Fortnox AB, 0708-373255