Tummen upp för Fortnox nya kreditupplysningstjänst

19 Okt, 2012

Fortnox, Sveriges ledande leverantör av internetbaserade affärssystem, ingick nyligen ett samarbete med kreditupplysningsföretaget Creditsafe. Kreditupplysningstjänsten har snabbt blivit populär hos Fortnox över 100 000 användare. En av tjänsterna har redan använts mer än 20 000 gånger.

 

Samarbetet med Creditsafe innebär att användarna både kan ta kreditupplysningar på sina kunder och automatiskt hämta adresser och andra företagsuppgifter direkt i Fortnox affärssystem. Sedan lanseringen för några veckor sedan har Fortnox kunder redan använt adresshämtningstjänsten mer än 20 000 gånger.

 

– Att spara tid för de svenska småföretagen är något vi ständigt strävar efter. Man kan tycka att några minuter inte spelar så stor roll. Men om man leker med tanken att det hade tagit i snitt två minuter att själv ta reda på adressuppgifterna och knappa in dem har vi alltså redan sparat in 40 000 arbetsminuter åt våra kunder, det vill säga nästan 700 arbetstimmar, säger Jens Collskog, VD Fortnox.

 

Genom Fortnox Kreditupplysning kan användarna minska risken för kreditförluster genom att använda tjänsten för att bevaka och ta kreditupplysningar på sina kunder. De kan dessutom kostnadsfritt hämta in adressuppgifter på nya kunder och leverantörer. När man knappar in ett organisationsnummer eller personnummer hämtas automatiskt uppgifter som adress, telefonnummer och branschkod. 

 

 

För mer information kontakta

Jens Collskog, VD Fortnox AB, +46 733 63 23 00, jens.collskog@fortnox.se

 

 

 

 

Följ Fortnox

Följ oss på MyNewsdesk för dom senaste och snabbaste nyheterna från Fortnox.

Vill du kontakta oss?

Har du frågor om våra program eller någon annan fundering? Vi har samlat alla kontaktuppgifter på en sida.

Kontakta oss     0470 - 78 50 00
Några av våra Partners
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av unika erbjudanden, information om vad som är på gång och få tips som förenklar ditt företagande.
© 2017 FORTNOX AB