Växjö innebandyarena blir Fortnox Arena!

04 Feb, 2011

I Växjö pågår utvecklingen av ett högklassigt idrottscenter kallat Arenastaden. Tanken är att det ska bli ett centrum för idrott, utbildning, ledarskap och evenemang. Under det närmaste året kommer det på Arenastaden bland annat att byggas en toppmodern innebandyarena. Bolaget Växjö innebandyarena AB ska bygga, äga och driva denna arena. När arenan är klar kommer den att innehålla en arenadel som har en publikkapacitet på ca 1600 personer, samt en träningshall. Arenan räknas som en av världens modernaste innebandyarenor.

Växjö innebandyarena AB och Fortnox AB har slutit ett avtal som innebär att arenan kommer bära namnet Fortnox Arena under avtalstiden, som löper till slutet av 2016.

 

Magnus Hermansson, platschef på Fortnox Arena säger:

 

– Vi är väldigt glada över att få Fortnox som partner, då mycket i deras företag liknar innebandyn. De, liksom vi, har en ung, smart och modern produkt som bara ökar och ökar i popularitet. Genom att få namnet Fortnox Arena, så har vi ett av Sveriges bästa varumärken att arbeta med.

 

Johan Claesson, marknadskoordinator på Fortnox:

 

– Innebandy som idrott har mycket gemensamt med Fortnox som företag. Vi är båda relativt unga, moderna och snabbväxande uppstickare med mycket teknisk finess och högt tempo. Därför känns det rätt för oss att det är just en innebandyarena som vi sätter vårt namn på.

 

Jens Collskog, VD på Fortnox AB, kommenterar samarbetet kring Fortnox Arena:

 

– När Fortnox nu blivit ett stabilt och lönsamt företag känns det naturligt att bidra till svensk idrott i allmänhet och ungdomsidrotten i synnerhet. Vi hoppas naturligtvis också att vi med Fortnox Arena kan sprida och stärka vårt varumärke, inte minst i föreningsvärlden.

 

För mer information, kontakta

Magnus Hermansson, platschef på Fortnox Arena, på telefon 0760-163091

Johan Claesson, marknadskoordinator på Fortnox AB, 0735-464680

Jens Collskog, VD på Fortnox AB, på telefon 0733-632300

Följ Fortnox

Följ oss på MyNewsdesk för dom senaste och snabbaste nyheterna från Fortnox.

Vill du kontakta oss?

Har du frågor om våra program eller någon annan fundering? Vi har samlat alla kontaktuppgifter på en sida.

Kontakta oss     0470 - 78 50 00
Några av våra Partners
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av unika erbjudanden, information om vad som är på gång och få tips som förenklar ditt företagande.
© 2017 FORTNOX AB