Har du startat företag?

Kom igång med vår moderna företagsplattform. Helt molnbaserat, alltid fri support. Vi bjuder på valfritt programpaket i ett halvår för dig som är nystartad.

Fortnox Bas

Bokföring + Integration
 

Automatisk bokföring och helt digital hantering av kvitton och leverantörsfakturor. Integrera med över 400 olika för- och eftersystem för att undvika dubbelarbete.
Automatiserad bokföring
Betala leverantörsfakturor
Integrera med externa system
Och mycket mer!

149 kr/mån

Kostnadsfritt i 6 mån för dig som nystartad med koden NYSTARTADPopulärt

Fortnox Standard

Bokföring + Fakturering + Integration

För dig som vill ta betalt av dina kunder och få bokföringen med automatik. Skicka fakturor och påminnelser helt digitalt på webben eller i mobilen med Fortnox App.
Allt i Bas
Helt digital fakturering
Inbetalningar via bankkoppling
Och mycket mer!

209 kr/mån

Kostnadsfritt i 6 mån för dig som nystartad med koden NYSTARTADFortnox Plus

Bokföring + Fakturering + Lön + Integration

När du även vill hantera löner i företaget. Alltid uppdaterat med aktuella skattetabeller, lagar och regler vilket gör både lönearbetet och rapporteringen enkel.
Allt i Standard
Digitala lönebesked
Lönerna bokförs automatiskt
Och mycket mer!

299 kr/mån

Kostnadsfritt i 6 mån för dig som nystartad med koden NYSTARTADVill du veta mer om vilka funktioner som finns i respektive paket?

Allt för ditt företag – på ett ställe

  • För dig som startat företag de senaste 3 månaderna
  • Kostnadsfritt första halvåret (spara upp till 1 794 kr)
  • Alltid fri support och fria webbutbildningar
  • Dessutom: 5 valfria uppdrag gratis hos Offerta *

Kul att du är nystartad! Vi vill ge dig en extra skjuts i uppstarten. Därför bjuder vi på ett av våra paket i ett halvår i vår moderna företagsplattform.

Med Fortnox får du mycket av bokföringen per automatik, och du kan sköta ditt företags ekonomi var och när du vill. Med automatiska kopplingar till banker och myndigheter kan du göra snabba, säkra betalningar, och vara säker på att du följer regler och myndighetskrav. Behöver du hjälp eller rådgivning har du alltid nära till support, eller någon av de tusentals redovisningskonsulter som använder Fortnox.

Välj det programpaket som passar dig, ange koden NYSTARTAD i kassan, och sen är du snabbt igång. Vi hjälper dig längs vägen – allt för att du ska känna dig trygg med ditt val.

* Offerta bjuder dig på 5 valfria uppdrag, helt kostnadsfritt, för att hjälpa dig att bygga din kundstock i uppstarten. Offerta är Sveriges största marknadsplats för tjänster och varje vecka publiceras tusentals uppdrag.

Ange koden: NYSTARTAD

Läs mer om villkoren
Bild som symboliserar att vara i uppstarten

Hitta nya kunder med Offerta

Offerta är Sveriges största marknadsplats för tjänster, och sedan våren 2021 är de även en del av Fortnox. Varje vecka publiceras tusentals uppdrag av kunder som behöver proffshjälp i hemmet, sin bostadsrättsförening eller på jobbet. När du blir kund hos Fortnox får du möjlighet att testa Offerta och besvara fem valfria kunder gratis.

Bokföring per automatik

Med smarta och automatiserade lösningar gör vi bokföring både enklare och roligare. Kvitton och leverantörsfakturor hanteras helt digitalt – antingen i mobilen eller på webben – och du får hjälp med att läsa in informationen och hur de ska bokföras. Vi har kopplingar till samtliga Sveriges största banker, vilket gör att betalningar enkelt hanteras direkt från programmet.

Ingår i alla paket.

Bild som visar Fortnox Bokföring

Bild som visar Fortnox Bokföring

Ta betalt var och när du vill

Att ta betalt är en rolig del av företagandet. Med Fortnox skapar och skickar du fakturor helt digitalt med ett par klick, oavsett om du befinner dig på språng eller vid en dator. Vi har stöd för flera smarta funktioner såsom automatisk återrapportering av inbetalningar från din bank, och rapportering av rot-, rut- och grönt avdrag till Skatteverket. Givetvis är antalet fakturor du kan skicka helt obegränsat.

Ingår i Standard och Plus.

En enklare lönehantering

En sak är säker: Programmet är alltid uppdaterat med aktuella skattetabeller, lagar och regler – och då blir det enklare att själv ta hand om lönerna i företaget. Automatisk överföring till Skatteverket underlättar arbetsgivardeklarationer på individnivå (AGI), och de anställda kan själva rapportera när- och frånvaro och få sina lönebesked i Fortnox App. Och bokföringen av löner? Ja, den får du med automatik.

Ingår i Plus.

Bild som visar Fortnox Lön

Bild som visar Fortnox integrationer

400 vägar till noll dubbelarbete

Med en Integrationslicens får du en hel värld av möjligheter eftersom du kan koppla ihop ditt Fortnox med över 400 olika tredjepartsprogram. Genom att integrera Fortnox med dina för- och eftersystem – exempelvis kassasystem, webbshopar eller arbetsordersystem – effektiviserar du din administration och undviker dubbelarbete.

Ingår i alla paket.

Så här fungerar Fortnox

 

”Vi valde Fortnox eftersom vi var ute efter en molntjänst anpassad för småföretagare, men även för att det var så mycket billigare jämfört med andra företag”

Alla i företaget tycker programmet är enkelt och optimalt för den typ av verksamhet vi driver.

Det är perfekt för den som är ovan vid denna typ av system, och aldrig har jobbat med liknande uppgifter. Programmet är interaktivt, smidigt och snyggt, vilket gör att man vill jobba i Fortnox. Det tar helt enkelt inte emot att jobba med ekonomi och bokföring nu.

Fortnox är väldigt modernt och det känns som att man kommer in i framtiden, om man jämför med andra system jag använt. Jag tycker tilläggstjänsterna är riktigt bra, och att det hela tiden kommer nya saker. Ni är på pucken och ligger i framkant hela tiden, vilket gör att man känner sig trygg i att man är en del av det senaste.

– GET RAW

 
 
getraw-13.18.52.jpg

Jämför funktioner i våra paket

 
 

Bokföring

Verifikationer
Leverantörsfakturor
Kvitton
Leverantörsregister
Rapporter
AI-bokföring
Automatisk momshantering
Tolkning av dokument
Bokslut
 
Fakturering
Kundfakturor
Inbetalning
Påminnelsehantering
Fakturaservice
Artikelregister
Kundregister
Rapporter
Prislistor
Rot/rut/grönt avdrag
 
Lön
Personalregister
Digitala lönebesked
Kalendarium
När- och frånvaroregistrering
Semesterhantering
Statistikrapportering
Automatisk AGI-deklaration
 
Generellt
Integrera med externa system
Fri support
Molnbaserat
Fortnox App
Automatisk bankkoppling

 
Fortnox Bas

 

Obegränsat
Obegränsat
Obegränsat
från 4,90 kr/st
Via integration
 
 
 
 
 
 
Obegränsat
Danske Bank, Handelsbanken, Nordea, LF, SEB, Swedbank


 
Fortnox Standard

 

Obegränsat
Obegränsat
Obegränsat
från 4,90 kr/st
Via integration
 
 
Obegränsat
från 4,90 kr/st
 
 
 
 
Obegränsat
Danske Bank, Handelsbanken, Nordea, LF, SEB, Swedbank


 
Fortnox Plus

 

Obegränsat
Obegränsat
Obegränsat
från 4,90 kr/st
Via integration
 
 
Obegränsat
från 4,90 kr/st
 
 
12 kr/st
 
 
Obegränsat
Danske Bank, Handelsbanken, Nordea, LF, SEB, Swedbank


Komplettera ditt paket

När du valt paket kan du komplettera det med enskilda program efter behov i checkouten.

Helt digital attestering

Slut är tiden med långa ledtider och pappersfakturor som hamnar på villovägar när de ska godkännas. Attestera istället era leverantörsfakturor helt digitalt – antingen via Fortnox App när du befinner dig på språng, eller via datorn när du har möjlighet till det.

Massbearbeta attestflöde

Du kan enkelt ersätta eller ändra förutsättningar för en attestant på ett ställe så det slår igenom i alla attestflöden. Funktionen hjälper dig att exempelvis hantera användare som har slutat eller fått en ny roll. Du kan även lägga till tillfälliga ersättare i flödena.

Skapa egna attestflöden

Skapa olika attestflöden och välj om du vill att detta flöde ska kopplas samman med automatik varje gång du får en faktura från en viss leverantör och/eller varje gång en viss referens är angiven på fakturorna.

Notiser via app, sms och e-post

Missa aldrig att attestera en faktura, tack vare automatiska notiser. Den aktuella attestanten blir notifierad när det finns en ny faktura att attestera, och kan även bli påmind när en befintlig faktura håller på att förfalla.

Smart hantering av kvitton och utlägg

När ett kvitto fotas tolkas informationen helt automatiskt, och du slipper hålla reda på komplicerade regler – det gör vi åt dig. Den anställde har en tydlig översikt över inskickade och utbetalda utlägg, och kan vara säker på att inte något faller mellan stolarna.

Koppling till Bokföring och Lön

Minimal handpåläggning – med Kvitto & Resa förs informationen sömlöst över till både bokföringen och lönen i Fortnox. Det innebär att kvitton bokförs med tillhörande bildunderlag i samband med att rapporten skickas in, samt att utlägg och andra ersättningar automatiskt kommer med i lönekörningen och därefter bokföringen.

Enkelt att administrera

Tjänsten anpassas efter era behov och de betalsätt, utläggskategorier, kostnadsställen och projekt som ni använder. Som administratör kan du granska, godkänna eller avslå rapporter med automatiska meddelanden till den anställde samt redigera utlägg och rapporter vid felaktigheter.

Kvitto & Resa Plus – Körjournal och företagskort

Med Plus-versionen kopplar du ditt företagskort till appen, så skapas utlägg helt automatiskt. För närvarande stöds företagskort från Eurocard, SEB, Danske Bank, Handelsbanken och Nordea First Card. Du får även full koll på dina resor i tjänsten genom en koppling till elektroniska körjournaler från exempelvis Telia Sense, Automile och TelliQ.

Helt digital tidregistrering

Säg hejdå till svårtolkade papperslappar och manuellt ifyllda kalkylark – registrera tiden helt digitalt och få full koll på köpet. Med en tydlig översikt på hur mycket tid som läggs ned på olika kunder, projekt och kostnadsställen ser du till att alltid få rätt betalt för ditt arbete.

Rapportering på språng

Med Fortnox App är det möjligt att registrera tid var du än befinner dig via din telefon. Enkelt och flexibelt, så att du kan sköta tidsregistreringen medan du fortfarande har allt färskt i minnet. Appen finns att ladda ner på App Store och Google Play.

Sömlös faktura- och orderhantering

Genom att kombinera Tid med Fakturering och/eller Offert & Order slipper du onödigt dubbelarbete. I en sömlös process omvandlas den registrerade tiden till ett faktura- eller orderunderlag med ett fåtal knapptryck. Tid gör jobbet, och du slipper den tidskrävande manuella hanteringen.

Enklare löneutbetalning

Den registrerade tiden kan även bli underlag för medarbetarnas löner, så att du slipper dubbelarbete med registreringar på flera ställen. När tiderna är överförda till kalendariet i Lön sker löneutbetalning, bokföring och deklaration enkelt i ett smidigt och automatiserat flöde.

Från offert till order

Du skickar enkelt offerter till både befintliga och presumtiva kunder. När en offerten är accepterad skickar du lika enkelt en orderbekräftelse utifrån det föreslagna offertunderlaget. Dina offerter och ordrar skickas smidigt till kunderna via e-post direkt från programmet.

Helt sömlös fakturering

Vill du även kunna fakturera utifrån dina ordrar? Kombinera i så fall med Fortnox Fakturering så sker det i ett sömlöst flöde. Har du flera ordrar till samma mottagare kan du välja att samla dessa på en och samma faktura. På fakturan anges tydligt vilka ordrar som ingår.

Restorderhantering

Om du delvis levererat en order får du bättre koll genom att skapa en restorder med de artiklar som inte blivit levererade. Möjligheten finns också att fakturera dellevererade ordrar.

Beräkning av rut och rot

Rut och rot räknas ut redan på dina offerter och ordrar – helt automatiskt. Vi håller reda på personnummer, fastighetsbeteckning och hur mycket kunden respektive Skatteverket ska stå för.

Full koll på alla tillgångar

Genom att ha anläggningsregistret digitalt får du en smidig överblick över företagets alla olika tillgångstyper. Det innebär att du får full koll även på historiken med anskaffningsvärden, inköpsdatum, restvärden och genomförda avskrivningar.

Automatiska avskrivningar

Osäker på hur mycket som ska skrivas av? Det är lugnt, vi hjälper dig att hålla koll – hela vägen från uträkning till bokföring. Ett uppdaterat anläggningsregister underlättar den löpande resultatuppföljningen och förberedelserna inför bokslutet.

Kostnadsställe och projekt

Arbetar du med kostnadsställen och projekt så kan du ange detta på respektive tillgång. Bokföringsposter som är kopplade till tillgången görs då automatiskt på det kostnadsställe och projekt du angivit.

Koppla bilder

Har du exempelvis ett kvitto, foto eller en garantisedel som tillhör tillgången? Ladda då upp det och koppla till tillgången. Allt på samma ställe, så att du slipper leta i gamla pärmar och mappar efter tillhörande dokument.

Papperslös och enkel hantering

Återkommande fakturering till dina kunder, såsom abonnemangs- eller transaktionsfakturor? Autogiro underlättar ditt arbete – helt digitalt, dessutom. Medgivanden, autogiroanmälningar och betalningsuppdrag hanteras direkt i programmet utan några papper.

Automatisk avprickning av inbetalningar

Programmet rapporterar inbetalningar och avvikelser för dina betalningsuppdrag. Använder du Fortnox Fakturering kan inbetalningen matchas mot en faktura eller skapa en kontantfaktura med försäljningen bokförd och klar.

Välj antal dragningar

Engångsdragning, ett fast bestämt antal dragningar eller löpande betalningar tills du makulerar betalningsuppdraget? Du väljer! Självklart kan du även välja vilket datum i månaden dragningen ska ske.

Flera kunder till samma medgivande

För en del verksamheter, såsom gym eller idrottsklubbar, är det vanligt att en minderårig är medlem/kund medan målsmannen ska betala och stå för själva autogiromedgivandet. Med Fortnox Autogiro är det inga problem, då du kan koppla flera kunder eller medlemmar till samma medgivande.

Automatisk bokföring av lagervärdesförändringar

Alla förändringar i lagret bokförs automatiskt en gång per dygn. Du får alltså din lagerbokföring uppdaterad med täta intervaller utan att behöva göra några extra manuella insatser i lagerprogrammet.

Lagerhantering enligt FIFO

Lagersaldot kan endast påverkas via in- respektive utleveranser. Varje inleverans görs för ett specifikt datum, och varje utleverans plockar automatiskt den äldsta av respektive artikel. Detta ger ett ständigt korrekt och uppdaterat lagervärde enligt FIFO-principen (First In First Out).

Stöd för flera lagerställen

Lagervaror kan fördelas på olika lagerställen vid inleverans. Vid utleverans kan du ange från vilket lager artikeln ska hämtas, och då görs reservation/leverans enligt FIFO-principen från det specifika lagerstället.

Inköp och inkommande gods (Lager Plus)

I Fortnox Lager Plus finns en inköpsfunktion där du kan se redan gjorda inköpsordrar och skapa nya för att skicka till dina leverantörer. I lagerlistan visas det väntade antalet för varje lagervara. Du kan också ankomstregistrera ditt inkommande gods. Dessa inleveranser kan göras fristående, eller kopplas till en eller flera inköpsordrar. Inkommande gods kan sedan matchas mot en leverantörsfaktura.

Vanliga frågor

Har du några frågor? Här besvarar vi några av de vanligaste funderingarna kring hur det fungerar att komma igång med Fortnox. Hittar du inte svar på det du söker? Kontakta oss så hjälper vi dig vidare.

Olivia Fritiofsson, Restaurangägare title=

Fortnox är väldigt enkelt,
lätt att komma igång med
och allt känns så logiskt.

Olivia Fritiofsson
Restaurangägare

När du startar ett nytt abonnemang hos oss har du alltid 30 dagars öppet köp. Du kan binda abonnemanget kvartalsvis eller årsvis beroende på vilket betalningsintervall som passar dig bäst. Priserna är desamma oavsett. Du kan säga upp abonnemanget när som helst, dock senast 30 dagar före nästa faktureringsperiod påbörjas.

Första fakturan skickas via e-post 30 dagar efter att du genomfört din beställning.

Är ni flera som som ska samarbeta och behöver åtkomst till programmet behövs en licens per användare och program. I checkouten (efter du har valt paket) väljer du enkelt det antal licenser som ska läggas till för respektive program. Antalet användare är obegränsat.

I Fortnox hanterar man ett organisationsnummer per abonnemang. Det finns inget sätt att skilja två olika bolags eller bolagsformers bokföring åt i ett och samma abonnemang.

Med vår lösning Bolagshanteraren kan du dock samla dina olika företag under ett och samma inlogg så att du enkelt kan navigera mellan de olika abonnemangen.

Läs mer om Bolagshanteraren

Utöver våra egna program och tjänster finns över 400 externa system att koppla till Fortnox – till exempel kassasystem, webbshoppar och workflowsystem. Möjligheterna att bygga ert alldeles egna affärssystem med Fortnox som plattform är därmed närmast obegränsade, vilket gör att vi passar även för större företag.

Lösningar för större företag

Fortnox är enkelt att komma igång med – men givetvis finns hjälp att få längs vägen. Vi har ett användarstöd i programmet och personlig support via telefon och chatt – helt kostnadsfritt.

Därutöver har vi digitala kurser och företagsanpassade utbildningar som hjälper dig att komma igång och arbeta på bästa möjliga vis i programmet.

Läs mer om våra utbildningar

Självklart! Fortnox används av tusentals redovisningskonsulter över hela landet, vilket gör att hjälp alltid finns nära till hands. Ni bestämmer själva upplägg – om du vill göra det mesta av jobbet själv medan byrån sköter avstämningar och rapportering, eller om du önskar att byrån även sköter det löpande ekonomiarbetet. Med vår plattform är det enkelt att samarbeta!

Samarbeta med en redovisningsbyrå
Hitta en redovisningsbyrå som använder Fortnox

Villkor för koden

Med koden NYSTARTAD erhålls ett valfritt paket kostnadsfritt i sex månader (värde fr. 894 kr upp till 1 794 kr).

Koden gäller enbart för dig som startat ett företag under de senaste tre månaderna, räknat från beställningstillfället. Om du inte uppfyller villkoret kommer du att faktureras enligt ordinarie pris för det aktuella paketet.

Koden avser en licens per program. Fler program och användare kan du enkelt lägga till när du är inloggad i Fortnox. Koden täcker inte kostnaden för eventuella tilläggsbeställningar.

Efter den kostnadsfria perioden gäller ordinarie pris. Koden går inte att kombinera med eventuella erbjudanden/rabatter.

Eventuella uppsägningar ska vara Fortnox tillhanda senast 30 dagar innan rabattperioden upphör. Vid uppsägning kan bara hela paketet sägas upp, inte enstaka licenser.

Varför väljer Sveriges företagare Fortnox?

Har 3 företag sedan tidigare hos er Andra använder det i säger det är bra. Arbetat med er förut i andra bolag. Fungerar bra och kostar inte skjortan :) Bra integrationsmöjligheter Branchkollegor har pratat väl om programmet. Facebook reklam och bra referenser. Samt att jag har Quickbutik som jag kan integrera med Har flera kollegor som använder sig av programmet. Jag kommer att testa i 3 månader och få se vad vi landar. Jag har jobbat med Fort nox i ett annat bolag. Min fru arbetar med redovisning och hon sa att vi skulle ha Fortnox. Min underbara svärson... Många vännner rekommenderar er Ni är bäst! Rekommendation Revisor har rekommenderat er. Tips från revisor Varit kund tidigare Blev rekommenderad Bolag i samma koncern ligger hos Fortnox. Enkelt, billigt, tips från vänner Hort mycket bra om det Jag vill byta till webbaserad fakturalösning och min redovisningsbyrå använder sig redan av er Jag blev tipsad Möjlighet till stripe integration, bra pris också Revisorn rekommenderade er. Smidigt Tips från vän Använt er tidigare Vi har hört mycket gott om era tjänster. Att de ska vara lätta att använda och passa ideella organisationer. Så vi tyckte det var värt att pröva. Bra pris och provat hos annat företag. Bra rykten Jag har det på mina andra bolag Jag tycker att det verkar vara ett bra program! Har hört mycket gott. Min revisor tipsade Pratat med kollegor Rekommendationer av andra användare Använder Fortnox till mitt andra bolag. Smidigt och enkelt. Använder Fortnox för samtliga våra bolag och nu har vi precis startat vårt fjärde bolag Har använt programmet tidigare i andra bolag. Jag har använt det tidigare Jag har det i mina andra företag Jag hör har att det är smidigt :D Kund i annan organisation Min familj som äger ett företag tipsade om er Rekomendationer Reommendation och erbjudande i brevlådan Revisorn föreslog det Ryktet Tips från andra användare. Vår revisor har Fortnox, vilket underlättar i vårat arbete. Vårt affärsystem är riggat mot fortnox Använder det idag i ett annat företag. Att vi använder Fortnox till våra andra Bolag! Behöver just nu ett bra program för att skicka e-kundfakturor. Bra integrationer med de övriga program jag planerar att använda. Bra program :-) Har använt systemet tidigare. Har använt tidigare i annat bolag Har det i andra bolag och är nöjd Har det på mitt AB Har hört gott om programmet Har jobbat i det tidigare Jobbar i FNX med andra bolag - bra med samma system för alla bolag. Lätt att använda även för nybörjare Min revisor ville att jag skulle ha de Molntjänsten Ni är grymma! Påtryckningar från revisor :) Rekommendation av revisorn. Tidigare erfarenheter. Bra pris Pålästa säljare Tips Vill försöka få bokföring och hantering av fakturor helt automatiserat/digitalt och hade då hört mycket bra om Fortnox. Blev rekommenderad av en annan företagare Blev rekommenderad av min revisor samt fick ett erbjudande av er via post. Bra pris och bra info på hemsidan. En bekant anlitar er Har använt tidigare Har det i andra företag Har hört väl om er. Samt jobbat med FN tidigare. Jag använder Fortnox i andra föreningar och är mycket nöjd. Jag har använt det förut och varit nöjd. Plus rabatten genom Nyföretagarcentrum. Min man rekommenderade ert program Min revisor har Fortnox. Har också hört flera prata positivt om Fortnox . Rekommendation Rekommendation Rekommendation av revisor och andra. Tipsad om det Verkar bra för småföretagare Använder Fortnox i annat bolag. Använder Fortnox i mina andra bolag. Smidigt och jag kan programmet. Använt det tidigare Använt tidigare. Hyfsat enkelt och min revisor vill använda det. Det känns som ett enkelt komplett system för vår del. Erfarenhet och andra användares rekommendationer Fått rekommendation via yoga-community Grymma referenser Har använt en del från er tidigare när jag var anställd. Har Fortnox med ett annat bolag Hört gott om programmet. Jobbar i Fortnox med annat bolag Kändes enkelt att använda Moderbolaget använder redan fortnox Redovisningsbyrå som rekomenderade Reklamutskick och även tidigare varit på gång att välja ert system, dock med möjligheten att sköta redovisningen för externa bolag Ryktet från andra Tips från andra små företagare Vi behöver ett ekonomisystem Vill testa och se hur det kan hjälpa mig. Bekanta hade ert program och bokförde där. Fick tips av andra som använder er. För det verkar bra och smidigt:) Många rekomenderade er. Priset samt att det verkar enkelt. Jag är ny användare Rekommendation Rekommendationer Revisor rekomenderade Kopplingen till iZettle Bra recensioner och att min förra redovisningsbyrå använde det. Kändes rätt bara. Min revisor tyckte jag skulle byta till er Faktureringsprogram på mobilen Har arbetat i Fortnox hos min tidigare arbetsgivare. Gillar systemet och det är ett bra verktyg som passar bra både som redovisningskonsult och företagare. Har Fortnox i andra företag som jag arbetar i och tycker att det är ett riktigt bra program som dessutom är enkelt att förstå. Alltid jättebra och snabb service också när man har frågor. :) Inrådan från redovisningskonsult. Koppling till IZettle Samarbete med redovisningsbyråer Rekomenderad av både min revisor och en vän. Använder det dagligen med ett annat företag Bekanta som använder det och säger det är användarvänligt Blev rekommenderad att använda detta av min revisor För att jag redan har det i ett annat förtag och tycker det funkar bra Har redan i andra bolag Kollega har Fortnox Min bokföringsbyrå Rekomenderade mig Min man rekommenderade det. Mina elever har valt Fortnox som jag föreslagit. Det verkar lätt att använda. Då vi nu arbetar helt på distans behöver jag programmet för att kunna hjälpa dem. Många tipsade och rekommenderade Fortnox. Redan kund i annat bolag Rekomendeation från annan användare Rekommendation Rekommendation av vän Rekommendation från annan användare Rekommendation. Rekommendationer Snabb support Tips från en kollega Van vid programmet sen innan och väldigt nöjd! Vi använder hantverksdata och har förstått att det då funkar mycket bra med fortnox Använder det redan i annan förening Vi vill ha ett sätt att bokföra som känns enkelt och som går att göra "på språng" , så att ingen bokföring blir liggande. Använt det förut och är mkt nöjda Blev rekomenderad av min revisor Fick rekommendation! Fler av våra kunder integrerar med Fortnox, och vi rekommenderar det varmt. Företagsgrupp Har beställt kassasystem via Boxnet, för kommissionsförsäljning och de tipsade om Fortnox! Har hört mycket bra om er, användarvänligt och bra Hört mkt bra Jag använder det i mitt andra bolag och är nöjd Jag arbetar för andra företag som har Fortnox och tycker att det fungerar bra. Jag vet att ni ger bra service Ni har mycket gott rykte! Positiva omdömen Rekomendation Rekommendation från redovisningsbyrå. Rekommendation från konsult samt izettles möjlighet till integration Rekommendationer från vänner Revisorn kör samma, molnbaserat, billigare Tips från bokföringsbyrån. Använder det redan på flera företag. Är mycket nöjd Använt det sen tidigare Blivit rekommenderad att använda er. Bra tidigare erfarenheter. Hade det till mitt andra bolag Har använt det i en kurs och redovisnignsfirman använder det också. Jag har haft det till mina tidgiare företag och det har alltid fungerat super! Lätt att arbete med, enkelt att ha som grund i redovisningsutbildning Priset Rekomendattion av nära vän Rekommendation Revisorn tipsade mig Roligt att stötta framgångsrika svenska företag. Verkar bra:) Vet ej. Tror ni är bra Vännen använde och var nöjd Vi använder Fortnox Lön till vårt andra bolag, som vi strax lägger ner. Har funkat så bra att vi Kör vidare med er även till vårt nya bolag. Vänner som rekommenderade er! ? Använder det där jag är anställd Blev tipsad av redan kund hos er Fortnox är ett välkänt och väl omtalat varumärke. Vi har även Handelsbanken som vår bank för företaget och vi är även i behov av en integrationslösning med Stripe. Fått tips från annan kund till er Har arbetat med programmet i ett annat företag och tycker det är enkelt och bra. Har ett program som inte fungerar och behöver ett som funkar, har fått detta från en kollega. Jag har arbetat i Fortnox hos min tidigare arbetsgivare och trivdes bra med programmet. Nyföretagarcentrum Ni har skapat ett lättförståeligt material för företagare och när jag ser youtubefilmerna känns det som att layouten kommer tilltala mig. Rekommendation Pga att ni har en bra koppling till Sharespine På rekomendation av min redovisningskonsult och vänner. Rekommendation Rekommendation från en annan kund Tidigare erfarenheter Tidigare kund Verkar mycket bra och enkelt. Är från Småland och gillar småländsk företagskultur. Även hört mycket gott om fortknox och det är ett billigt alternativ för mig som har ett mindre bolag. Gott rykte och bra information om bokföring som är fritt tillgänglig. Hade det tidigare då jag körde enskild firma Bästa alternativet Har programmet i ett annat företag Integration med Shopify Min bokföringskonsult använder Fortnox, så det förenklar vårt arbete Pris, enbart bokföring, olika verifikationsserier Revisorn tyckte det Tänkte jämföra med mitt vanliga program Flera i min bekantskapskrets har detta program och är nöjda. Haft det i 7 år Har arbetat med systemet förrut och är nöjd Jag har hjälpt en fd kollega med hans bokföring och bokslut i ett AB. Programmet var enkelt att använda och supporten, vilken kom att behövas, var mycket professionell Min revisor Rekommendation Affärsbekanta Använt det tidigare Använt tidigare i jobb och som kassör i förening Att det är online Blev rekomenderad Bra referenser Enkelhet som jag tror Har det i andra bolag och är ett bra system Har det i ett annat företag Har hört att ni är bra när det är en digital byrå :) Hej. Har Fortnox sedan tidigare och gjorde nu en beställning åt min mor. Jag har redan Fortnox i andra företag Känner till Fortnox sedan tidigare. Många intergrationsmöjligheter Tidigare avtal löpte ut och har fått rekommenderat att använda Fortnox. Tips från coachen :-) Använt det gratis via skolan Bra program Har arbetat med Fortnox tidigare och önskar ett enkelt program. Har det i mitt andra bolag Jag vill prova era tjänster Känner till det genom kompisar Känns modernast och med molnlagring Lätt, smidig navigering och lätt att förstår saker och ting. Min revisor rekomenderade detta Mitt bokföringsprogram har inte stöd för autogiro så behövde söka den tjänsten någon annanstans och då var Fortnox en googling bort. Många som tycker att det är enkelt! Rekommendation från annan företagare. Vänner och revisor Bästa bokföringsprogrammet. Hjälper en bekant att byta program för att Fortnox verkar enkelt. Koppling med izettle Min ekonom rekomenderade er efersom man kan ställa in programmet för enkel hantering. Min revisor tipsade om er Priset Rekomendation av redovisningsbyrån Rekommendation Rekommendation från min redovisningskonsult Rekommendationer Rykte Använt det innan Arbetat i Fortnox tidigare. Smidigt, lättlärt och lätthanterligt samt flexibelt. Billigt, enkelt och revisorerna använder det! Fick info om era faktureringstjänster av en kollega För att min förra firma använde er och de var nöjda med eran service. Har redan fortnox på ett annat företag och tycker det fungerat bra Jag har använt mig av er i ett annat företag och tycker det funkar bra Min man tjatade på mig! Min revisor sa att denna var bra. Min revisor tipsade mig Rekommendation Tips från bekanta. Blev rekomenderad Bra presentation på hemsidan och bra referenser från personer jag pratat med! Bra pris med 198:-/mån. Åtkomligt i alla datorer och mobiler. Hoppas på bra support i starten. Enkelhet För att kunna använda mobilen eller datorn samt enklare koppling med revisorn. Har använt detta tidigare. Bra och smidigt program Jag har hört från andra att ni har ett bra system för att få bättre kontroll på Bokföring mm. och att det är moln baserat. Jag har en uppfattning om att ni ligger i framkant gällande automatisering. Sköter mycket av min bokföring manuellt och det är tidskrävande. Jag har jobbar med Fortnox i andra bolag sedan 2011. Jag är mycket nöjd med hur det fungerar. Jag hörde från min vän att ni hade bra kundservice och det är jag i behov av. jag har nyligen startat min första firma och kan inte tillräcklingt om bokföring etc... Jag skulle kunna fakturera mina kunder själv Nyfikenhet - nu får man hoppas att det är mödan värt. På rekommendation av andra företagare Rekomendationer Tips från andra företagare Vi vill ha ett program där vi kan sköta ekonomi flexibelt på plats på kontoret eller hemifrån. Handelsbanken rekomenderade Fortnox Haft det på mina tidigare företag, gillar enkelheten! Hej, jag har kört Fortnox i ett par år för min sambos enskilda firma, och är mycket nöjd. Nu har vi startat aktiebolag och vill köra Fortnox även för detta bolag. Jag har lärt mig att bokföra med Fortnox när jag började och kände att det var det optimala valet för mig om jag ska bokföra företagets transaktioner. Priset och att jag redan har erfarenhet av er via mitt ABs redovisningsbyrå Rekommendation från annan användare av Fortnox. Rekomnedation från andra användare Tips från kollega Tips från revisorn Behov av bokföringsprogram Goda rekomedationer från andra som har fortnox Gratis första 6 månader genom Nyföretagarservice vilket känns tryggt och bra! Jag är kund i Handelsbanken Möjligheten att växa i min egen takt och att på sikt kunna koppla systemet till banken. Att ni är en av de mest nyttjade och välrennomerade systemen på marknaden. Ett stort plus är er genomarbetade information om personuppgiftsbehandling och säkerhet. Nåt måste man ju välja Många talar väl om fortnox. Att vara i molnet är ett oundgängligt krav Rekommendationer Bra referenser från företagande vänner Diskussion på facebook samt kollade på det tidigare. Hade hört om programmet från en bokförare och gjorde litet research.. priset var ok tyckte jag. Har andra företag där jag använder fortnox och är mkt nöjd Har arbetat tillsammans med er sedan många år Har jobbat i det innan Rekomendationer Tips från redovisningsbyråer

Jag vill veta mer om Fortnox paketlösningar

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig så snart som möjligt.


Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA. Google Integritetspolicy och Användarvillkor gäller.