Har du startat företag?

Vi kan bli din din högra hand och vänstra hjärnhalva.

Fortnox Start

Gör ditt företag startklart

198 kr/månad

Skicka kundfakturor och ta betalt av dina kunder. Vi hjälper dig att få in pengarna om det behövs. Hantera leverantörsfakturor och betalningar enkelt, och få mycket av bokföringen med automatik.Se full prislista.
Populärt val

Fortnox Flex

Smart flexibilitet efter dina behov

299 kr/månad

Allt du kan göra i Fortnox Start plus två valfria program för att t. ex. förenkla lönearbetet, automatisera hanteringen av kvitton och reseräkningar eller kanske attestera fakturor var du än är. Vad vill du kunna göra?


 • Allt i Fortnox Start
 • 2 valfria program:

Fortnox Total

Total kontroll på hela verksamheten

599 kr/månad

Allt du kan göra i Fortnox Start och Fortnox Flex – plus lite till, och utan att du behöver välja bort något. Digitalisera hela din verksamhet och få total kontroll.


Fortnox Start

Gör ditt företag startklart

198 kr/månad

Skicka kundfakturor och ta betalt av dina kunder. Vi hjälper dig att få in pengarna om det behövs. Hantera leverantörsfakturor och betalningar enkelt, och få mycket av bokföringen med automatik.


Se full prislista.
Populärt val

Fortnox Flex

Smart flexibilitet efter dina behov

299 kr/månad

Allt du kan göra i Fortnox Start plus två valfria program för att t. ex. förenkla lönearbetet, automatisera hanteringen av kvitton och reseräkningar eller kanske attestera fakturor var du än är. Vad vill du kunna göra?


Fortnox Total

Total kontroll på hela verksamheten

599 kr/månad

Allt du kan göra i Fortnox Start och Fortnox Flex – plus lite till, och utan att du behöver välja bort något. Digitalisera hela din verksamhet och få total kontroll.


Vi ger dig en extra skjuts i uppstarten

 • För dig som startat företag de senaste 3 månaderna
 • Valfritt paket – kostnadsfritt första halvåret
 • Alltid fri support och fria webbutbildningar

Du har tagit steget som många bara drömmer om. Som nystartad kan dock checklistan vara lång och besluten många. Nu kan du bocka av bokföring och fakturering från listan, och vi bjuder dessutom på det första halvåret!

Med Fortnox får du mycket av bokföringen per automatik, och du kan sköta ditt företags ekonomi var och när du vill. Med automatiska kopplingar till banker och myndigheter kan du göra snabba, säkra betalningar, och vara säker på att du följer regler och myndighetskrav. Behöver du hjälp eller rådgivning har du alltid nära till support, eller någon av de tusentals redovisningskonsulter som använder Fortnox.

Välj det paket som passar dig, ange koden NYSTARTAD i kassan, och sen är du snabbt igång. Vi hjälper dig längs vägen – allt för att du ska känna dig trygg med ditt val.

ANGE KODEN: NYSTARTAD

Läs mer om villkoren
Raket som lyfter i uppstarten
Stiliserad ikon föreställande en kalender

30 dagar öppet köp

Testa ett nytt sätt att jobba, i lugn och ro.

Stiliserad ikon föreställande två kunder

400 000+ kunder

Vi är Sveriges mest valda ekonomiprogram online.

Stiliserad ikon föreställande en luftballong bland moln

100% molnbaserat

Jobba var du vill. Var trygg med automatiska uppdateringar och backuper.

Stiliserad ikon föreställande två pratbubblor varav den ena innehåller ett frågtecken

Fri support

Få hjälp direkt i programmet, via chatt eller telefon.

Fler fördelar med Fortnox

Enkelt samarbete med redovisningsbyrå

I vår plattform får du de bästa förutsättningarna för ett smidigt samarbete med någon av de tusentals redovisningskonsulter som använder Fortnox.

Kopplingar till banker och myndigheter

Tack vare automatiska kopplingar med banker och myndigheter kan du göra snabba, säkra betalningar, och vara säker på att du följer eventuella myndighetskrav.

400+ färdiga kopplingar till andra system

Du kan enkelt koppla ihop ditt Fortnox med exempelvis ett kassasystem, en webbshop eller ett bokningssystem. Då slipper du jobba i olika program och system samtidigt.

Företaget direkt i mobilen

Med Fortnox App kan du utföra små uppgifter i farten, vilket sparar dig massor med tid. Som t ex fota kvitton och skicka in underlag till bokföringen.

fortnox_app.png

Logga in med BankID

Du slipper hålla koll på användar-ID och lösenord, genom smidig och säker inloggning med BankID.

Kivra till Fortnox

Fortnox kan automatiskt hämta ut dokument från ditt Kivra-konto, och stora delar av bokföringen kan på så sätt automatiseras.

Finansiella tjänster direkt i programmet

Vi erbjuder fakturaköp och företagslån för dig som behöver snabb hjälp att finansiera exempelvis en investering.

Så här fungerar Fortnox

Vi hjälper dig på vägen

Support.jpg

Alltid fri support

Vi finns här för dig! Få hjälp direkt i programmet, via chatt eller telefon.

Fortnox_foretagsguide_box.png

Fortnox Företagsguide

All kunskap du behöver för att komma igång med ditt företag.

Fortnox Företagsguide

Konsult.jpg

Konsulthjälp och rådgivning

Samarbeta med någon av de tusentals redovisningskonsulter som använder Fortnox.

Välj ett paket som passar dig

Gör ditt företag startklart

Välj Fortnox Start när du vill komma igång snabbt med det mest grundläggande i ditt företag.

Då kan du ta betalt för dina produkter och tjänster, och få mycket av bokföringen med automatik i en helt sömlös process. Vi bjuder dessutom på tre månaders kostnadsfri fakturaservice, där vi ser till att dina kunder får fakturan, skickar påminnelser om det behövs, och markerar fakturan som betald när pengarna kommer in.

I Fortnox Start ingår:

ANGE KODEN: NYSTARTAD

Fortnox Start

198
kr/
mån
 • Ta betalt och bokför enkelt
 • Allt sköts online
 • Våra mest populära program

Smart flexibilitet efter dina behov

Alla företag har olika behov. Det gör Fortnox Flex till ett populärt val – och smart.

Du får det mest grundläggande från Fortnox Start, och kan välja till ytterligare två program beroende på vilka behov din verksamhet har. Digitalisera hanteringen av ordrar och offerter, tidsregistrering, löner, kvitton och utlägg, eller fakturaattestering – du väljer vilka två områden ditt företag vill effektivisera ytterligare.

I Fortnox Flex ingår:

Plus 2 st tillval:

ANGE KODEN: NYSTARTAD

Fortnox Flex

299
kr/
mån
 • Ta betalt och bokför enkelt
 • Automatisera fler arbetsmoment
 • Valfrihet utifrån dina behov
Beställ

Total kontroll på hela verksamheten

Vill du ha de bästa förutsättningarna för ett 100 procent digitalt och automatiserat arbetssätt för hela administrationen i ditt företag, är Fortnox Total det självklara valet.

Då får du tillgång till stora delar av Fortnox programsvit. Och skulle det inte räcka kan du enkelt koppla ihop ditt Fortnox med något eller några av de 400 unika verksamhetssystem som erbjuds via våra partners. Integrationslicensen som ingår i Fortnox Total, gör det möjligt att koppla ihop Fortnox med ett fritt antal system (som exempelvis kassasystem, webbshoppar och workflowsystem).

I Fortnox Total ingår:

ANGE KODEN: NYSTARTAD

Fortnox Total

599
kr/
mån
 • Få det mesta ur Fortnox utbud
 • Kontroll på de flesta arbetsflöden
 • Koppla ihop alla delar av verksamheten i samma plattform

Vanliga frågor

 title=

Fortnox är väldigt enkelt,
lätt att komma igång med
och allt känns så logiskt.

Olivia Fritiofsson
Restaurangägare

När den rabatterade perioden tagit slut fortsätter abonnemanget kvartalsvis eller helårsvis beroende på vilket betalningsintervall som valdes vid beställningstillfället. Priserna är desamma oavsett. Du kan säga upp abonnemanget närsomhelst, dock senast 30 dagar före nästa faktureringsperiod påbörjas.

Första fakturan skickas via mail men du kan därefter ändra faktureringen till förslagsvis vår fakturatolkning, där vi tolkar fakturan åt dig, färdig för att bokföras. Vi kan berätta mer!

I Fortnox hanterar man ett organisationsnummer per abonnemang. Det finns inget sätt att skilja två olika bolags eller bolagsformers bokföring åt i ett och samma abonnemang.

Man är en användare per licens. Men köper du ett paket med t ex tre licenser kan ni vara upp till tre användare för den produkten.

Även om Fortnox är enkelt att komma igång med och att använda, finns det kanske tillfällen då du behöver lite extra stöd.

Vi har ett användarstöd i programmet, personlig support via telefon eller chatt – helt utan kostnad.

Vi har även digitala kurser och företagsanpassade utbildningar där vi skräddarsyr en utbildning efter ditt företags behov.

Våra utbildningar

Du bestämmer själv hur mycket du vill göra, eller hur mycket du vill ta hjälp av en redovisningsbyrå för att kunna fokusera på din verksamhet. Det är enkelt att samarbeta med en redovisningsbyrå i Fortnox och det finns väl utvecklade, digitala processer för de vanligaste administrativa uppgifterna, som gör att mycket till och med kan ske med automatik.

Samarbeta med en redovisningsbyrå
Hitta en redovisningsbyrå som använder Fortnox

Villkor för koden 

Med koden NYSTARTAD erhålls ett valfritt paket kostnadsfritt i sex månader (värde fr. 1 188 kr upp till 3 594 kr). Tilläggstjänsten Fakturaservice ingår kostnadsfritt i tre månader.

Koden gäller enbart för dig som startat ett företag under de senaste tre månaderna, räknat från beställningstillfället. Om du inte uppfyller villkoret kommer du att faktureras enligt ordinarie pris för det aktuella paketet.

Koden avser en licens per program. Fler program och användare kan du enkelt lägga till när du är inloggad i Fortnox. Koden täcker inte kostnaden för eventuella tilläggsbeställningar.

 

Efter den kostnadsfria perioden gäller ordinarie pris. Koden går inte att kombinera med eventuella erbjudanden/rabatter.

Eventuella uppsägningar ska vara Fortnox tillhanda senast 30 dagar innan rabattperioden upphör. Vid uppsägning kan bara hela paketet sägas upp, inte enstaka licenser.

Varför väljer Sveriges företagare Fortnox?

Januari 2021

Har 3 företag sedan tidigare hos er Andra använder det i säger det är bra. Arbetat med er förut i andra bolag. Fungerar bra och kostar inte skjortan :) Bra integrationsmöjligheter Branchkollegor har pratat väl om programmet. Facebook reklam och bra referenser. Samt att jag har Quickbutik som jag kan integrera med Har flera kollegor som använder sig av programmet. Jag kommer att testa i 3 månader och få se vad vi landar. Jag har jobbat med Fort nox i ett annat bolag. Min fru arbetar med redovisning och hon sa att vi skulle ha Fortnox. Min underbara svärson... Många vännner rekommenderar er Ni är bäst! Rekommendation Revisor har rekommenderat er. Tips från revisor Varit kund tidigare Blev rekommenderad Bolag i samma koncern ligger hos Fortnox. Enkelt, billigt, tips från vänner Hort mycket bra om det Jag vill byta till webbaserad fakturalösning och min redovisningsbyrå använder sig redan av er Jag blev tipsad Möjlighet till stripe integration, bra pris också Revisorn rekommenderade er. Smidigt Tips från vän Använt er tidigare Vi har hört mycket gott om era tjänster. Att de ska vara lätta att använda och passa ideella organisationer. Så vi tyckte det var värt att pröva. Bra pris och provat hos annat företag. Bra rykten Jag har det på mina andra bolag Jag tycker att det verkar vara ett bra program! Har hört mycket gott. Min revisor tipsade Pratat med kollegor Rekommendationer av andra användare Använder Fortnox till mitt andra bolag. Smidigt och enkelt. Använder Fortnox för samtliga våra bolag och nu har vi precis startat vårt fjärde bolag Har använt programmet tidigare i andra bolag. Jag har använt det tidigare Jag har det i mina andra företag Jag hör har att det är smidigt :D Kund i annan organisation Min familj som äger ett företag tipsade om er Rekomendationer Reommendation och erbjudande i brevlådan Revisorn föreslog det Ryktet Tips från andra användare. Vår revisor har Fortnox, vilket underlättar i vårat arbete. Vårt affärsystem är riggat mot fortnox Använder det idag i ett annat företag. Att vi använder Fortnox till våra andra Bolag! Behöver just nu ett bra program för att skicka e-kundfakturor. Bra integrationer med de övriga program jag planerar att använda. Bra program :-) Har använt systemet tidigare. Har använt tidigare i annat bolag Har det i andra bolag och är nöjd Har det på mitt AB Har hört gott om programmet Har jobbat i det tidigare Jobbar i FNX med andra bolag - bra med samma system för alla bolag. Lätt att använda även för nybörjare Min revisor ville att jag skulle ha de Molntjänsten Ni är grymma! Påtryckningar från revisor :) Rekommendation av revisorn. Tidigare erfarenheter. Bra pris Pålästa säljare Tips Vill försöka få bokföring och hantering av fakturor helt automatiserat/digitalt och hade då hört mycket bra om Fortnox. Blev rekommenderad av en annan företagare Blev rekommenderad av min revisor samt fick ett erbjudande av er via post. Bra pris och bra info på hemsidan. En bekant anlitar er Har använt tidigare Har det i andra företag Har hört väl om er. Samt jobbat med FN tidigare. Jag använder Fortnox i andra föreningar och är mycket nöjd. Jag har använt det förut och varit nöjd. Plus rabatten genom Nyföretagarcentrum. Min man rekommenderade ert program Min revisor har Fortnox. Har också hört flera prata positivt om Fortnox . Rekommendation Rekommendation Rekommendation av revisor och andra. Tipsad om det Verkar bra för småföretagare Använder Fortnox i annat bolag. Använder Fortnox i mina andra bolag. Smidigt och jag kan programmet. Använt det tidigare Använt tidigare. Hyfsat enkelt och min revisor vill använda det. Det känns som ett enkelt komplett system för vår del. Erfarenhet och andra användares rekommendationer Fått rekommendation via yoga-community Grymma referenser Har använt en del från er tidigare när jag var anställd. Har Fortnox med ett annat bolag Hört gott om programmet. Jobbar i Fortnox med annat bolag Kändes enkelt att använda Moderbolaget använder redan fortnox Redovisningsbyrå som rekomenderade Reklamutskick och även tidigare varit på gång att välja ert system, dock med möjligheten att sköta redovisningen för externa bolag Ryktet från andra Tips från andra små företagare Vi behöver ett ekonomisystem Vill testa och se hur det kan hjälpa mig. Bekanta hade ert program och bokförde där. Fick tips av andra som använder er. För det verkar bra och smidigt:) Många rekomenderade er. Priset samt att det verkar enkelt. Jag är ny användare Rekommendation Rekommendationer Revisor rekomenderade Kopplingen till iZettle Bra recensioner och att min förra redovisningsbyrå använde det. Kändes rätt bara. Min revisor tyckte jag skulle byta till er Faktureringsprogram på mobilen Har arbetat i Fortnox hos min tidigare arbetsgivare. Gillar systemet och det är ett bra verktyg som passar bra både som redovisningskonsult och företagare. Har Fortnox i andra företag som jag arbetar i och tycker att det är ett riktigt bra program som dessutom är enkelt att förstå. Alltid jättebra och snabb service också när man har frågor. :) Inrådan från redovisningskonsult. Koppling till IZettle Samarbete med redovisningsbyråer Rekomenderad av både min revisor och en vän. Använder det dagligen med ett annat företag Bekanta som använder det och säger det är användarvänligt Blev rekommenderad att använda detta av min revisor För att jag redan har det i ett annat förtag och tycker det funkar bra Har redan i andra bolag Kollega har Fortnox Min bokföringsbyrå Rekomenderade mig Min man rekommenderade det. Mina elever har valt Fortnox som jag föreslagit. Det verkar lätt att använda. Då vi nu arbetar helt på distans behöver jag programmet för att kunna hjälpa dem. Många tipsade och rekommenderade Fortnox. Redan kund i annat bolag Rekomendeation från annan användare Rekommendation Rekommendation av vän Rekommendation från annan användare Rekommendation. Rekommendationer Snabb support Tips från en kollega Van vid programmet sen innan och väldigt nöjd! Vi använder hantverksdata och har förstått att det då funkar mycket bra med fortnox Använder det redan i annan förening Vi vill ha ett sätt att bokföra som känns enkelt och som går att göra "på språng" , så att ingen bokföring blir liggande. Använt det förut och är mkt nöjda Blev rekomenderad av min revisor Fick rekommendation! Fler av våra kunder integrerar med Fortnox, och vi rekommenderar det varmt. Företagsgrupp Har beställt kassasystem via Boxnet, för kommissionsförsäljning och de tipsade om Fortnox! Har hört mycket bra om er, användarvänligt och bra Hört mkt bra Jag använder det i mitt andra bolag och är nöjd Jag arbetar för andra företag som har Fortnox och tycker att det fungerar bra. Jag vet att ni ger bra service Ni har mycket gott rykte! Positiva omdömen Rekomendation Rekommendation från redovisningsbyrå. Rekommendation från konsult samt izettles möjlighet till integration Rekommendationer från vänner Revisorn kör samma, molnbaserat, billigare Tips från bokföringsbyrån. Använder det redan på flera företag. Är mycket nöjd Använt det sen tidigare Blivit rekommenderad att använda er. Bra tidigare erfarenheter. Hade det till mitt andra bolag Har använt det i en kurs och redovisnignsfirman använder det också. Jag har haft det till mina tidgiare företag och det har alltid fungerat super! Lätt att arbete med, enkelt att ha som grund i redovisningsutbildning Priset Rekomendattion av nära vän Rekommendation Revisorn tipsade mig Roligt att stötta framgångsrika svenska företag. Verkar bra:) Vet ej. Tror ni är bra Vännen använde och var nöjd Vi använder Fortnox Lön till vårt andra bolag, som vi strax lägger ner. Har funkat så bra att vi Kör vidare med er även till vårt nya bolag. Vänner som rekommenderade er! ? Använder det där jag är anställd Blev tipsad av redan kund hos er Fortnox är ett välkänt och väl omtalat varumärke. Vi har även Handelsbanken som vår bank för företaget och vi är även i behov av en integrationslösning med Stripe. Fått tips från annan kund till er Har arbetat med programmet i ett annat företag och tycker det är enkelt och bra. Har ett program som inte fungerar och behöver ett som funkar, har fått detta från en kollega. Jag har arbetat i Fortnox hos min tidigare arbetsgivare och trivdes bra med programmet. Nyföretagarcentrum Ni har skapat ett lättförståeligt material för företagare och när jag ser youtubefilmerna känns det som att layouten kommer tilltala mig. Rekommendation Pga att ni har en bra koppling till Sharespine På rekomendation av min redovisningskonsult och vänner. Rekommendation Rekommendation från en annan kund Tidigare erfarenheter Tidigare kund Verkar mycket bra och enkelt. Är från Småland och gillar småländsk företagskultur. Även hört mycket gott om fortknox och det är ett billigt alternativ för mig som har ett mindre bolag. Gott rykte och bra information om bokföring som är fritt tillgänglig. Hade det tidigare då jag körde enskild firma Bästa alternativet Har programmet i ett annat företag Integration med Shopify Min bokföringskonsult använder Fortnox, så det förenklar vårt arbete Pris, enbart bokföring, olika verifikationsserier Revisorn tyckte det Tänkte jämföra med mitt vanliga program Flera i min bekantskapskrets har detta program och är nöjda. Haft det i 7 år Har arbetat med systemet förrut och är nöjd Jag har hjälpt en fd kollega med hans bokföring och bokslut i ett AB. Programmet var enkelt att använda och supporten, vilken kom att behövas, var mycket professionell Min revisor Rekommendation Affärsbekanta Använt det tidigare Använt tidigare i jobb och som kassör i förening Att det är online Blev rekomenderad Bra referenser Enkelhet som jag tror Har det i andra bolag och är ett bra system Har det i ett annat företag Har hört att ni är bra när det är en digital byrå :) Hej. Har Fortnox sedan tidigare och gjorde nu en beställning åt min mor. Jag har redan Fortnox i andra företag Känner till Fortnox sedan tidigare. Många intergrationsmöjligheter Tidigare avtal löpte ut och har fått rekommenderat att använda Fortnox. Tips från coachen :-) Använt det gratis via skolan Bra program Har arbetat med Fortnox tidigare och önskar ett enkelt program. Har det i mitt andra bolag Jag vill prova era tjänster Känner till det genom kompisar Känns modernast och med molnlagring Lätt, smidig navigering och lätt att förstår saker och ting. Min revisor rekomenderade detta Mitt bokföringsprogram har inte stöd för autogiro så behövde söka den tjänsten någon annanstans och då var Fortnox en googling bort. Många som tycker att det är enkelt! Rekommendation från annan företagare. Vänner och revisor Bästa bokföringsprogrammet. Hjälper en bekant att byta program för att Fortnox verkar enkelt. Koppling med izettle Min ekonom rekomenderade er efersom man kan ställa in programmet för enkel hantering. Min revisor tipsade om er Priset Rekomendation av redovisningsbyrån Rekommendation Rekommendation från min redovisningskonsult Rekommendationer Rykte Använt det innan Arbetat i Fortnox tidigare. Smidigt, lättlärt och lätthanterligt samt flexibelt. Billigt, enkelt och revisorerna använder det! Fick info om era faktureringstjänster av en kollega För att min förra firma använde er och de var nöjda med eran service. Har redan fortnox på ett annat företag och tycker det fungerat bra Jag har använt mig av er i ett annat företag och tycker det funkar bra Min man tjatade på mig! Min revisor sa att denna var bra. Min revisor tipsade mig Rekommendation Tips från bekanta. Blev rekomenderad Bra presentation på hemsidan och bra referenser från personer jag pratat med! Bra pris med 198:-/mån. Åtkomligt i alla datorer och mobiler. Hoppas på bra support i starten. Enkelhet För att kunna använda mobilen eller datorn samt enklare koppling med revisorn. Har använt detta tidigare. Bra och smidigt program Jag har hört från andra att ni har ett bra system för att få bättre kontroll på Bokföring mm. och att det är moln baserat. Jag har en uppfattning om att ni ligger i framkant gällande automatisering. Sköter mycket av min bokföring manuellt och det är tidskrävande. Jag har jobbar med Fortnox i andra bolag sedan 2011. Jag är mycket nöjd med hur det fungerar. Jag hörde från min vän att ni hade bra kundservice och det är jag i behov av. jag har nyligen startat min första firma och kan inte tillräcklingt om bokföring etc... Jag skulle kunna fakturera mina kunder själv Nyfikenhet - nu får man hoppas att det är mödan värt. På rekommendation av andra företagare Rekomendationer Tips från andra företagare Vi vill ha ett program där vi kan sköta ekonomi flexibelt på plats på kontoret eller hemifrån. Handelsbanken rekomenderade Fortnox Haft det på mina tidigare företag, gillar enkelheten! Hej, jag har kört Fortnox i ett par år för min sambos enskilda firma, och är mycket nöjd. Nu har vi startat aktiebolag och vill köra Fortnox även för detta bolag. Jag har lärt mig att bokföra med Fortnox när jag började och kände att det var det optimala valet för mig om jag ska bokföra företagets transaktioner. Priset och att jag redan har erfarenhet av er via mitt ABs redovisningsbyrå Rekommendation från annan användare av Fortnox. Rekomnedation från andra användare Tips från kollega Tips från revisorn Behov av bokföringsprogram Goda rekomedationer från andra som har fortnox Gratis första 6 månader genom Nyföretagarservice vilket känns tryggt och bra! Jag är kund i Handelsbanken Möjligheten att växa i min egen takt och att på sikt kunna koppla systemet till banken. Att ni är en av de mest nyttjade och välrennomerade systemen på marknaden. Ett stort plus är er genomarbetade information om personuppgiftsbehandling och säkerhet. Nåt måste man ju välja Många talar väl om fortnox. Att vara i molnet är ett oundgängligt krav Rekommendationer Bra referenser från företagande vänner Diskussion på facebook samt kollade på det tidigare. Hade hört om programmet från en bokförare och gjorde litet research.. priset var ok tyckte jag. Har andra företag där jag använder fortnox och är mkt nöjd Har arbetat tillsammans med er sedan många år Har jobbat i det innan Rekomendationer Tips från redovisningsbyråer

December 2020

Rekommendation från vän Använd det förut, bra program Tips från revisor För att erat system är kompatibelt med Bygglet som vi idag är användare av. Jag har erfarenhet av Fortnox i ett annat bolag som jag äger. Verkar vara ett bokföringsprogram som är lätt att förstå Billigt Rekommendationer från flera personer Jag använder redan programmet till våra övriga tre bolag i vår koncern och är jättenöjd. Tips från andra företagare inom samma bransch. Möjligt integration med webbutiken Bra rekommendationer från kunder till er, samt kostnadsnivån. Rekommendation av person som jobbar med bokföring Hört av bekanta att det är ett bra fakturerings- och bokföringsprogram Tidigare erfarenhet. Enkelhet och pris. Har det i annat bolag sedan tidigare Min revisor rekommenderade detta Programmet är praktiskt och lätt att använda. Tips från redovisningskonsult samt kollegor Bästa programmet! Smidigt, logiskt och lättjobbat Har det förut i annat bolag. Min redovisningsbyrå använder framförallt FortNox vilket förenklar inför deklarationen. Rekommendation av revisor Fick höra att de var bäst och enklast Tips från andra företagare samt möjligheten till integrering till andra system. Vi har det tidigare i mina två andra bolag. Min kompis tipsade Jobbat med er förut Har hört mycket bra om er. Vi blev rekomenderade av ert program Hört gott om det samt priset Tidigare god erfarenhet av bokföringsprogrammet Min fru har ert bokföringsprogram Min redovisninghjälp använder det och det blir smidigare hantering för dom. En vän rekommenderade er Blev rekomenderad av en bekant Möjlighet att göra en stor del av företagets administration i ett och samma system till en låg kostnad. Min sambos företag använder numera Fortnox via sin redovisningsbyrå Min Revisor använder Fortnox och vi skulle starta upp så då blev valet lätt Har det på andra företag och är nöjd och ska nu sköta ett nytt företag och vill ha samma bokföringsprogram Rekommendation av en vän. Vår revisor rekommenderade er Tipsades av en vän Har redan Fortnox via tre andra bolag och är nöjd med hur bokföring sker. Jag fick tips av mina komisar att det bra och lätt porogram Lättanvänt, tydligt och går att exportera bokföring till excel för att göra egna flexibla rapporter. Bra pris också. Fick tips av en bekant Fick tips av en revisor att använda Fortnox Jag hörde från min revisor att det ska vara enkelt att integrera i woocommerse Vänner och bekanta har rekommenderat Slippa vakta på fakturor om de är betalda eller inte. Jag har sedan tidgare jobbat i Fortnox Har hört att det är ett bra program Min sambo har 2 företag och använder era tjänster Min nya redovisningskonsult rekommenderade er. ni har enligt henne smidiga digitala lösingar. Alla talar gott om programmet Webbaserat och hört bra omdömen! Jag använder det sedan tidigare i andra bolag. Rekommendation från kollega i branschen Smarta lösningar och kunnig personal. Jag har det till mina andra företag och är tillräckligt nöjd för att fortsätta. Jag fick rekommendation av min redovisnigs konsult. Rekommendation från kompis som redan kör det, samt ekonomiassistent på gamla jobbet. Har redan fortnox i ett annat företag och vi är nöjda med det. Min dotter rekommenderade det. En kollegas recommendation. många delar i samma paktet Tidigare kännedom, rek från banken mm Fick höra om detta,av en kompis :) Tidigare goda erfarenheter från programmet Jag har använt Fortnox tidigare och tycker det är smidigt Verkar enkelt, och kompis som rekomenderade För det tycks vara enkelt och prisvärt En kompis som har det... Det verkade väldigt enkelt att bokföra själv med hjälp av fortnox För att min bästa chef använder den Vi använder era tjänster till ett annat bolag. Använder detta program i alla andra bolag, tycker det är enkelt att arbeta i! Använt mig av det förrut! Nöjd! Fick tipset av en vän som också använder utav ert system Min redovisningskonsult tipsade mig Har hört att de är bra och enkelt så vill testa Arbetar i Fortnox sedan tidigare och har bra erfarenheter! Använder redan i mitt andra bolag Ni har många nöjda kunder! Har fortnox på fler företag Jobbat i Fortnox tidigare och tycker väldigt mycket om chaten. Använder redan för andra bolag Goda rekommendationer! Revisor rekommendera er. Förslag från vänner och min redovisningskonsult. Smidigt att sköta redovisningne online. Min bokföringskonsult rekommenderade fortnox Redovisningsbyråer rekommenderar plus vill ha ett molnbaserat. Gammal bra erfarenhet via andra bolag. Hört mycket gott om programvaran Vår revisor använder isg av detta. Underlättar deras och vårt arbete med samma program Har det på mitt andra bolag. Många i min närhet använder fortnox och tycker det är bra och enkelt Sambo använder Fortnox. Verkar vara ett smidigt verktyg som passar oss. Hörde att det var ett enkelt system och den bokföringsbyrå vi rådfrågade använder Fortnox. Tips från en vän på enkelt och användarvänligt bokföringsprogram Rekommendation av revisor och smidigare ihopkoppling med bank och kassasystem Rekommendation från revisorn Ny redovisor som rådade Fortnox till mig. Efter rekommendation av min revisor Flera personer som rekommenderat. Tips från en vän Har varit kund förut och är nöjd! Jag har fått rekommendationer på att Fortnox har ett bra bokföringsprogram. Varma rekomendationer och bara bra erfarenhet av er. En vänrekommendation Rekommendation från kollegor i branchen och även från andra bekanta. Priset samt att jag har jobbat med det tidigare JAG BEHÖVER ETT PÅLITLIGT FAKTURERINGS PROGRAM OCH HAR BARA HÖRT BRA OM ER Blev tipsad av en vän. Blev rekommenderad av en vän som är revisor Verkar vara väldigt användarvänligt Rekommendation från andra företagare Ni är duktiga på det digitala och har ett användarvänligt program Rekomenderades av en revisionsfirma. Integrationer izettle shopify Jag har nyligen ombildat min enskilda firma till ab och vill strukturera upp mitt företag på ett bättre och tydliga sätt, och detta kan jag göra med hjälp av fortnox och revisionsgruppen i Borås. Allt gott! Rekommendation från en av era användare. VILL PROVA FAKURERINGSPROGRAMMET MIN SON HAR REKOMENDERAT DET Rekommendation av vänner Kompis tipsade mig Jobbar redan i det i annat bolag. Smidigt och molnbaserat. Jag ska utbilda mig till redovisningsekonom och tyckte det verkade som en bra ide att bli insatt i ert system innan eftersom så många byråer jobbar med ert program. Min sambo som är ekononom och driver eget är väl bekant med er produkt. Behövde ett enkelt bokföringssystem Bra rykte! Jag har haft er förut och är mycket nöjd med er Rekommendation och koppling till banken Använder det i andra bolag Jag blev rekommenderad Integration med Shopify genom Sharespine Använder det redan på andra företag. enkelt o smidigt med webb-baserat. Jag använder det sedan innan och tycker att det är bra. Rekomendationer av företagande vänner Har det tidigare i ett annat bolag i samma koncern Verkar vara precis det jag har behovet av och inte mer. Måste dock testa innan jag vet med all säkerhet. Verkar smidigt att integrera med Shopify. Min redovisningsbyrå använder FortNox och föreslog det. Fortnox var tidiga med molnbaserad tjänst och jag har i många år varit nyfiken på ert system. Har även en bekant som driver eget bolag och talar mycket väl om er.

Jag vill veta mer om Fortnox paketlösningar

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig så snart som möjligt.Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA. Google Integritetspolicy och Användarvillkor gäller.