• Fri support
  • 30 dagars öppet köp
  • Säkert i molnet

Nytt år – nya framgångar

Publicerad den 18 januari 2011
Kategori VD-ord Jan

Hoppas att 2011 startat bra för dig och ditt företag. För oss på Fortnox har det nya året inneburit en rivstart. I samband med nyår fyrade vi av ett smatterband av vidareutveckling och förbättringar i våra program. Som vanligt behöver du som kund inte göra någonting – uppdateringarna finns redan i ditt program! Det kostar dig inte heller någonting extra att ta del av alla nyheter och förbättringar, månadsavgiften för dina program är densamma som tidigare. Mer information om alla nyheter hittar du genom att klicka här.


Om 2010 kan sägas att året innebar mycket stor uppmärksamhet kring molntjänster. För oss som är etablerade leverantörer i molnet är det fantastiskt att se hur snabbt marknaden nu tar till sig och anammar den webbaserade tekniken. Det sporrar oss att utveckla befintliga och nya program ännu snabbare. Du som kund kan vara än mer förvissad om att du använder moderna program som kontinuerligt förbättras och vidareutvecklas. Fortfarande finns det dock många företagare som använder program som de har installerat på egna datorer, och som tvingas hantera installationer, uppgraderingar och säkerhetskopiering själva. Berätta för dina vänner och affärsbekanta om Fortnox webbaserade program, det är de värda.


Vi på Fortnox ser redan nu att 2011 kommer att bli nytt framgångsrikt år under vilket vi kommer att växa oss större och starkare. Vi önskar dig och ditt företag ett framgångsrikt 2011. Våra program avlastar dig så att du kan koncentrera dig på dina affärer.


Bästa hälsningar


Jens Collskog

VD, Fortnox AB