Driftsmiljö & Säkerhet

 Aktuell driftstatus

Fortnox ombesörjer att hålla din data säker när du använder tjänster hos oss. Det gör vi genom att lagra all ditt företags data i två geografiskt separerade datahallar i Sverige med full redundans i alla led. Backuper tas regelbundet till en tredje geografisk plats som även den finns i Sverige för att säkerställa att vi kan återställa din data även vid ett katastrofscenario. Fortnox genomför löpande återläsning av gamla backuper för att säkerställa dess funktion.

All lagrad data i applikationen krypteras och är bara tillgänglig för betrodda användare. Även all kommunikation mellan er och oss sker över en krypterad anslutning.

För att säkerställa att er data ligger säkert i våra applikationer, säkerhetstestar vi våra applikationer regelbundet med hjälp av ledande experter på området. Om ni mot förmodan skulle hitta något ni misstänker är en sårbarhet i våra applikationer vill vi gärna att ni delger oss detta så snart som möjligt via formuläret nedan. Vi kontaktar er så snart vi kan.

På Fortnox jobbar vi hårt för att våra system skall vara tillgängliga alla timmar om dygnet och alla dagar i veckan för att du som kund skall kunna jobba när som helst. På https://status.fortnox.se/ kan ni följa hur våra applikationer mår just nu. Anmäl er till mailutskicket på den sidan så kommer vi automatiskt meddela er om vi skulle få problem med någon av våra applikationer.

Frågor om vår driftsmiljö?

Kontakta oss   0470 - 78 50 00
Några av våra Partners
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av unika erbjudanden, information om vad som är på gång och få tips som förenklar ditt företagande.
© 2019 FORTNOX AB