Senior Systemutvecklare sökes till Fortnox i Växjö!

Gillar du utmaningar? Går du igång på tanken om att vara med och ta fram en helt ny produkt för Sveriges småföretagare? Då tror vi att det här jobbet är något för dig!

Vår tillväxtfas fortsätter, där förändring och flexibilitet är ledorden. Vi söker nu ytterligare en systemutvecklare till vår nya satsning på försäkringar. Du kommer tillsammans med vår lösningsarkitekt ta fram en helt ny systemlösning för försäkringar.

Du kommer att ingå i ett nystartat team som ska ta fram en helt ny produkt för Fortnox, första raden kod är ännu inte skriven! Om du känner dig utmanad av att vara med och utveckla en produkt från början är det här en unik möjlighet.

 

#Fullstack
#Agile
#Teamwork

 

Om tjänsten
Som systemutvecklare på Fortnox arbetar du med andra utvecklare, produktägare och testare som brinner för att utveckla innovativa lösningar. Du kommer att arbeta i ett mindre team som tar ett stort ansvar för lösningens utformning. Du kommer att utveckla i hela stacken, vi jobbar agilt och vi tror på självorganiserande team.

Vi jobbar med moderna tekniker, allt från React och Backbone i frontend till RxJava i backend. Vår mikrotjänstarkitektur bygger på Docker och Kubernetes.

Du kommer att sitta i nya fräscha lokaler i vårt eget Fortnoxhus.

 

Om dig
Vi söker dig som har gedigen erfarenhet som systemutvecklare och gillar att utveckla i webbstacken. Vi tror att du har erfarenhet av utveckling i Java och Javascript eller andra relevanta tekniker. Tidigare erfarenheter av att ha implementerat system från grunden är något vi värdesätter. Har du dessutom erfarenhet av integrationsprojekt är det ett plus.

För att kunna bli en viktig spelare i vårt försäkringsteam tror vi du har ett starkt driv, och att du är självgående.

Då du kommer att ingå i ett mindre team krävs en väl utvecklad förmåga att kommunicera med människor i olika roller, alltifrån systemutvecklare till affärsutvecklare. Vi ser också att du har en förmåga och en vilja att lära dig nya saker och att dela med dig av din kunskap. För att lyckas i rollen krävs det att du är nyfiken och har förmågan att ta egna initiativ.

 

Om Fortnox
I över 15 år har vi förenklat vardagen för tusentals småföretagare. Det hade vi inte kunnat göra utan engagemanget från alla fantastiska medarbetare. Hos oss är alla viktiga. Och vi vet att varje medarbetares unika egenskaper är vår viktigaste resurs i vår strävan att fortsatt skapa morgondagens system för Sveriges småföretagare. Vi växer med våra framgångar och vi har plats för dig. Tillsammans gör vi det möjligt.

 

Kontaktperson
I denna rekrytering samarbetar vi med Experis IT. Vid frågor om tjänsten kontakta Jenny Järgren, rekryteringskonsult på Experis IT, telefon 0470-74 55 95 eller jenny.jargren@se.experis.com. Du ansöker till tjänsten endast via registrerad eller bifogad CV på www.experis.se. Urval kommer att ske löpande sök därför tjänsten så snart som möjligt.

 

Välkommen med din ansökan!