FortnoxFolk

Fortnoxfolket

Hos oss händer det mycket och allt är möjligt för den som vill. Lyssna till Fortnoxfamiljens berättelser mitt i framgång och motgång bland skratt och hejarop. En fartfylld resa med glimten i ögat.
Medarbetare tittar ut från våningsplan.

Om Fortnoxfolk

Hos oss spelar det ingen roll var du kommer ifrån - det är vart du är på väg som är intressant. Vi älskar det som är onormalt och hyllar de vardagliga. Möt våra hjältar och ta reda på mer. De engagerade, nyfikna och fantastiska Fortnoxfolket. Det är faktiskt ungefär såhär det är att jobba hos oss...

Möt Jesper Lähdevirta

Varje dag när han kommer till Fortnox-huset känns det lite spännande. Då tänker han “Ja, just det - idag ska vi göra det där! Det blir skoj!” Den tanken föds i hans vardagsarbete, där Jesper som utvecklare upplever att han och de andra får vara med och bestämma, både vad som ska göras och hur det ska göras. Det skapar engagemang, energi och kreativitet.

Läs hela artikeln
Möt Jonida Sinaj

När hon blev en av toppstudenterna på sitt universitet i Tirana blev den första delen av drömmen verklig: hon kammade hem ett av de första stipendierna för utlandsstudier i det nya samarbetsprogrammet med Linnéuniversitetet. Att kasta loss från familj och vänner är ju dock inte något man gör bara sådär.

Läs hela artikeln
Möt Johan Hagelbäck

AI-doktor - jobbar han verkligen som det? Nä, det gör han inte. Men han ÄR filosofie doktor, inom AI, och han ansvarar för AI-lösningar på Fortnox. Så - Fortnox being Fortnox - från dag 1 på bolaget har han kallats “AI-doktorn”. Inte för att han har något emot det. Han gillar den informella Fortnoxkänslan. Det där unika, som inte går att sätta fingret på men som gör att du både kan vara seriös, resultatfokuserad - och ändå gapskratta med kollegorna.

Läs hela artikeln
Möt Johan Claesson

Johan Claesson drivs av mantrat att det måste kunna bli enklare. Allt. Hela tiden. Men han har förstås ett särskilt fokus på sitt bolags produkter och erbjudande till kunderna. Så att just Johan är kundupplevelsechef är ju inte så konstigt. Själv förklarar han att det beror på att han är så bra på att inte kunna bokföring. Det gör det lättare att sätta sig i kundernas sits, peka ut vad som behöver förenklas, förklaras – för många av kunderna är inte heller experter på bokföring.

Läs hela artikeln
Jobba hos oss
Ta nästa kliv mot din framtida karriär

Vad är din dröm? Se alla möjligheter som finns hos oss just nu.

Hållbarhet
Är du nyfiken på hur vi arbetar med hållbarhet?

Vi arbetar aktivt för att vår verksamhet ska ge så lite klimatpåverkan som möjligt. Vi involverar både medarbetare och skapar lösningar för företagare, så att alla kan vara med och bidra.