Våga!

En podd om att våga ta steget och starta eget.

I Fortnox podcast "Våga" möter Fortnoxs Hanna Göthberg olika inspirerande personer som alla har vågat.

Avsnitt #4 15 december 17

Josef Fallesen & Mikael Arndt

Josef Fallesen & Mikael Arndt startade Businesspodden 2015. Idag är den Sveriges största entreprenörspodcast. I VÅGA! Podcast tipsar de om vad man ska göra för att just våga. Vad gör man för att aldrig tappa motivationen? Hur blir man en bra säljare och hur lyckas man egentligen med en podcast? Mikael och Josef har svaret!

Lyssna på avsnittet

PODDARKIVET

Avsnitt #3 21 november 17

Veronica Ericsson Lakso

Veronica Ericsson Lakso har sedan 19års ålder varit engagerad i entreprenörskap. Våren 2011 började hon jobba på Business Challange och idag är hon VD för företaget. Hon beskrivs som en tjej med en hjärna som producerar en ny affärsidé varje timme, vilket resulterat i en rekordlång lista på potentiella affärsidéer. I det här avsnittet berättar hon om hur viktigt det är att våga kasta sig ut, stå upp för sig själv och våga starta företag.

Lyssna på avsnittet

Avsnitt #2 20 oktober 17

Marcus Thomasson

Som andra gäst i Fortnox podcast möter vi Marcus Thomasson, superentreprenören som ligger bakom bland annat företagen Nordic Feel, NordicInk och NoxFinans. Han berättar om sin entreprenörsresa och även om hur det var att jobba på Fortnox. Lyssna, inspireras och våga!

Lyssna på avsnittet

Avsnitt #1 1 september 17

Pingis Hadenius

Pingis Hadenius har en bakgrund som civilekonom och journalist bland annat som chefredaktör och aktieanalytiker. Idag är hon entreprenör och driver bolagen Economista, Löwengrip Care & Color och Flattered AB med Isabella Löwengrip. Pingis är vardagsekononom i TV4 Nyhetsmorgon och driver ekonomipodcasten Economista med Isabella Löwengrip. 2013 publicerades deras gemensamma bok Economista, en privatekonomisk guidebok utgiven av Bonnier.

Lyssna på avsnittet

Avsnitt Intro 31 augusti 17

Hanna Göthberg

Vi vill inspirera er till att våga mer! Kanske har du länge drömt om att starta företag, eller är precis i startgroparna. Oavsett vill vi inspirera och peppa till att våga ta steget att realisera era drömmar! I introavsnittet så får vi möta Hanna Göthberg som i varje avsnitt intervjuar en spännande gäst.

Lyssna på avsnittet

Vågapodden!

I Fortnox podcast "Våga" möter vi olika inspirerande personer som alla har vågat. Podcasten leds av Hanna Göthberg som själv både jobbar på Fortnox med bland annat podden, men även driver det egna företaget Social by Hanna där hon hjälper andra företag med sociala medier.

Har du en gäst du tycker ska vara med eller har du synpunkter, hör av dig!

Hanna Göthberg
0470 - 78 50 00
podcast@fortnox.se

Vill du kontakta oss?

Har du frågor om våra program eller någon annan fundering? Vi har samlat alla kontaktuppgifter på en sida.

Kontakta oss     0470 - 78 50 00
Några av våra Partners
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av unika erbjudanden, information om vad som är på gång och få tips som förenklar ditt företagande.
© 2017 FORTNOX AB