• Fri support
  • 30 dagars öppet köp
  • Säkert i molnet

Beställ program

Totalsumma (exkl.moms)

Per månad:
0 kr
Per faktura:
0 kr

1

Program och antal licenser

Bokföring

Pris/månad: 99 kr/59 kr*
Med funktioner som projektredovisning, dagskasseregistrering, kontoavstämning, leverantörsreskontra och möjlighet att skicka betalfiler mellan programmet och din bank, förenklar vi din vardag.
Läs mer
Fakturering

Pris/månad: 99 kr/59 kr*
Med vårt program skapar du enkelt dina fakturor och får en tydlig överblick över kundreskontran. Lika enkelt sköter du e-fakturor, kontantfakturor, ROT/RUT avdrag och OCR-hantering.
Läs mer
Offert & Order

Pris/månad: 59 kr/29 kr*
Med Fortnox Order skapar du enkelt offerter, orderbekräftelser och följesedlar som är kopplade till varandra och även kan kopplas till faktureringen, och får samtidigt en överblick av ditt affärsläge.
Läs mer
CRM Säljstöd

Pris/månad: 99 kr/59 kr*
Hantera alla dina kontakter, möten och utskick i vårt flexibla säljstöd. Vem köper vad? Och när? En tydlig och aktuell bild över dina kunder gör affärerna enklare och mer lönsamma.
Läs mer
Autogiro

Pris/månad: 99 kr/59 kr*
Förenkla din hantering av återkommande fakturering. Du sparar mycket tid genom att slippa arbetet med påminnelser och krav - banken ser till att pengarna finns på ditt konto på förfallodagen.
Läs mer
Leverantörsfakturaattest

Pris/månad: 59 kr/29 kr*
Fortnox Leverantörsfakturaattest hjälper dig att få full kontroll på era leverantörsfakturor och minimera risken för felaktiga eller försenade utbetalningar och för att fakturor tappas bort på vägen.
Läs mer
Lön

Pris/månad: 99 kr/59 kr* 9kr/skapat lönebesked
Ett program för företag som på egen hand enkelt vill ha koll på allt från lönebesked och arbetsgivardeklarationer till kontrolluppgifter.
Läs mer
Lön Plus

Pris/månad: 199 kr/99 kr* 9kr/skapat lönebesked
Med Fortnox Lön Plus får du extra funktionalitet som t ex statistikrapportering till SCB och Svenskt Näringsliv.
Läs mer
Lön Personlig

Pris/månad: 19 kr/19 kr*
Låt dina anställda själva gå in och rapportera sin sjukdom, övertid, semester med mera. De kan också själva hämta lönebesked, se innestående semesterdagar samt komp/flextid.
Läs mer
*Extra användarlicens
Tidredovisning

Pris/månad: 99 kr/59 kr*
Hur mycket du och dina anställda arbetar är viktigt att veta för dina affärer. Med vår tidredovisning får du snabbt kontroll på verksamheten och kan enkelt koppla till faktureringen.
Läs mer
Tidredovisning Personlig

Pris/månad: 19 kr/19 kr*
För en användare som endast ska rapportera tid för sig själv och kunna ta ut rapporter på endast sin egen rapporterade tid.
Läs mer
Arkivplats

Pris/månad: 99 kr/59 kr*
Skanna dina fakturor och verifikat för koppling till bokföringen och lagra dina viktiga filer och dokument online för att enkelt dela dem med dina medarbetare.
Läs mer
Anläggningsregister

Pris/månad: 99 kr/59 kr*
Med vårt anläggningsregister får du den nödvändiga kontrollen över inventarier, garantisedlar och avskrivningar och överför enkelt de automatiserade avskrivningarna till bokföringen.
Läs mer
Fortnox Förening

Pris/månad: 99 kr/99 kr*
Fortnox Förening för ideella föreningar innehåller allt du behöver för att sköta föreningens administration. I programpaketet ingår Fakturering, Bokföring och Arkivplats, som hjälper dig att hålla ordning på både inkomster, kostnader och gemensamma dokument.
Läs mer
Fortnox Integration

Pris/månad: 59 kr/0 kr*
Fortnox Integration gör det möjligt för dig att koppla ihop dina program med externa tjänster och program.
Bokföring Attest & Läs

Pris/månad: 59 kr/29 kr*
Fortnox Bokföring Attest & Läs.
Läs mer
Byråpartner

Pris/månad: 100 kr/100 kr*
Som Fortnox Byråpartner loggar du in i vår smidiga klienthanterare och går därifrån vidare in i respektive klients program.
Digital Byrå

Pris/månad: 99 kr/99 kr*
Med Digital Byrå får du total överblick tack vare en aktivitetslista med en tydlig översikt över vilka uppdrag som ska utföras just nu.
Byråpartner Lön

Pris/månad: 199 kr/199 kr* 9kr/skapat lönebesked
Byråpartner Lön är ett tilläggsprogram till Byråpartner och ger dig tillgång till löneprogrammet för samtliga dina klienters företag.
*Extra användarlicens

Partnertjänster

Smarta inköp

Pris/månad: 59 kr
I Smarta inköp har vi samlat alla inköpsställen i ett avtal och erbjuder dig ett enkelt och smidigt sätt att med fördelaktiga priser göra dina inköp.
Läs mer
Digital aktiebok

Pris/månad: 59 kr
I säkerhetstjänsten Digital aktiebok registrerar du din aktiebok digitalt så bevakar vi tillsammans med UC ditt företag och skyddar det mot bolagskapning.
Läs mer

2

Dina uppgifter

Företaget
Kontaktperson
Hämta
Till denna e-postadress skickas inloggningsuppgifterna.
*Obligatoriska uppgifter.

3

Leverans och fakturering

Leverans

Efter att du har lagt din beställning så skickas ett mail till dig med inloggningsuppgifter. Sen är det bara att köra igång.

Faktureringsperiod

12 månader
3 månader
Välj faktureringsperiod 12 månader och få plustjänster värda 200 kr.
Läs mer om Fortnox plustjänster

Totalsumma (exkl.moms)

Per månad:  
0 kr
Per faktura:  
0 kr

4

Återförsäljare

ÅF-nummer
Säljare
E-post säljare
Meddelande

Användaren kommer att få godkänna Fortnox Användaravtal i lobbyn

Skicka beställning