Fortnox pop up logo Fortnox pop up logo

Fortnox Pop Up

Snart på en ort nära dig.

Fortnox gör stor skillnad i din företagarvardag - vi vill visa dig hur!

Tre supportmedarbetare på Fortnox
Fortnox vita minibuss
Två leende säljare från Fortnox
Fortnox popcorn

Vi vill ge dig mer tid över till annat

- därför kommer vi till dig

Önskar du att du slapp det tråkiga arbetet med att få ihop fakturor på ditt företagskort med alla kvitton?

Vill du slippa sprätta kuvert och knappa in långa OCR-nummer? Eller slippa hålla koll på kundfakturor, och se till att du får betalt?

Att driva eget är sällan nio till fem eller måndag till fredag. Det är en del av livet. Visst vill du ha tid över till det du tycker är kul, och inte en massa administration? Fortnox plattform löser din administration och finansiering enkelt och effektivt. Att arbeta i Fortnox som digitaliserar och automatiserar de vanligaste arbetsmomenten kan göra stor skillnad för ditt företag - vi visar dig hur!

Här finns mycket tid att spara!

Kom till Fortnox Pop Up så visar vi dig ett nytt sätt att jobba, oavsett om du är eller vill bli Fortnoxkund.

Är du konsult? Varför inte träffa oss tillsammans med dina kunder?
Passa på att träffa oss i en stad nära dig. Eventet är kostnadsfritt.

  •  Gå på inspirationsföreläsningar.
  •  Få supporthjälp direkt på plats.
  •  Nätverka och mingla med andra företagare.
  •  Lär dig nya sätt att jobba.

Anmäl dig här

Digital Byrå
08:30 - 09:15

Under passet kommer vi visa hur Digital Byrå ser ut och fungerar. Vi kommer bland annat visa de olika tidsbesparande stegen, hur du får koll på vad som behöver göras och när, och hur kommunikationen med din kund går till. Passet passar dig som jobbar på en redovisningsbyrå. 

Digitala flöden och samarbeten
09:30 - 13:00

Passet börjar med en föreläsning om digitalisering - Vad är det? Och vart är vi på väg? Efter det kommer vi fortsätta i digitaliseringens tecken, och visa hur du kan hantera leverantörsfakturan digitalt. Vi ger dig bland annat svar på hur du attesterar och vem som kan se fakturan.

Vi fokuserar sedan på Fakturaservice och Kvitto & Resa. Två tjänster som effektiviserar och underlättar vardagen för företagare.

Vi berättar hur Fortnox Lön fungerar, ett program för företag som själva vill ha koll på lönehanteringen, allt från lönebesked till att få koll på närvaro och frånvaro. Kan både anställda och löneadministratörer arbetar i programmet? - Vi besvarar alla dina frågor. Till sist går vi igenom hur lönebeskedet skickas säkert enligt GDPR.