• Fri support
  • 30 dagars öppet köp
  • Säkert i molnet

Välkommen till bokföring
som fungerar!

Sitter du fast i ett gammalt bokföringsprogram? Vi byter åt dig kostnadsfritt och från en dag till en annan är du igång. Dina uppgifter följer med men i ett betydligt modernare webbaserat system.

Produktblad Fortnox Bokföring (PDF)

Varför Fortnox Bokföring?

Ordning och reda på fakturor

I Fortnox Bokföring registrerar du dina leverantörsfakturor och ser överskådligt och tydligt med hjälp av olika färger vad varje faktura har för status - vilka som är obetalda, förfallna eller betalda.

Kontantmetoden och faktureringsmetoden

I Fortnox Bokföring och Fakturering finns stöd för både kontantmetoden och faktureringsmetoden, vilka är två olika metoder för att bokföra. För företag med mindre omsättning än 3 miljoner anses kontantmetoden vara något enklare att förstå sig på och bokföra enligt.

Spara tid med hjälp av bankfiler

Istället för att knappa in varje faktura för sig för betalning i internetbanken, kan du direkt i Fortnox Bokföring skapa en fil och hämta upp den på din internetbank. Du kan sedan även bocka av de utförda betalningarna med hjälp av en fil från banken.

Attestera leverantörsfakturor

Med programmet Fortnox Leverantörsfakturaattest kan du enkelt attestera fakturorna. Du minimerar risken för felaktiga eller försenade utbetalningar och för att fakturor tappas bort på vägen.

Fakturatolkning ger mindre administration

Med Fortnox Fakturatolkning kan du få dina fakturor tolkade och automatiskt registrerade i programmet, du behöver inte själv mata in några uppgifter utan endast granska de registrerade fakturorna och bokföra dem.

Enkel bokföring av dagskassa

I Fortnox Bokföring kan du skapa mallar för dagskassor utifrån dina kassakvitton, och snabbt och enkelt registrera dina dagskassor efter dagsavslutet. Om du använder dig av iZettles kortbetalningstjänst finns en koppling som innebär att ditt dagsavslut från iZettle bokförs och konteras automatiskt.

Uppgifter du kan få med från ditt gamla system

Vilka uppgifter du kan få med dig beror på vilket program du använder idag.

Artiklar

Enheter

Prislistor

Kunder

Leverantörer

Kundorder

Kundfakturor

Leverantörsfakturor

Bokföringsår

Verifikationer

Verifikationsserier

Kontoplaner

Ingående balans

Projekt

Kostnadsställe

Förvalda konton

Leveransvillkor

Betalningsvillkor

Leveranssätt

Funderar du över något?

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig!

Jag samtycker till att Fortnox behandlar mina personuppgifter i enlighet med PUL och deras integritetspolicy, som jag tagit del av.

Skicka