Digital aktiebok

Skydd mot bolagskapning, kontroll och tillgänglighet av ditt aktiebrev.

Dagens rånare spränger inte kassaskåp. De kapar företag. Vi kan skydda dig från detta växande problem.

Digital aktiebok

  • Daglig bevakning av ditt bolag
  • Digital förvaring av din aktiebok
  • Enkelt att komma igång
59
kr/
mån
eller ring 0470 - 78 50 00

Daglig bevakning av ditt bolag

UC meddelar dina registrerade kontaktpersoner via e-mail och sms, med en direktlänk till ärendet, om någon försöker komma åt eller ändra uppgifter rörande din aktiebok, vilket förhindrar eventuella försök till kapning.

Digital förvaring av din aktiebok

Du behöver aldrig fundera på eller oroa dig för vart du har bolagets aktiebok, den finns alltid i tryggt förvar och du kan närsomhelst logga in, skriva ut aktieboken och registrera ägarförändringar.

Enkelt att komma igång

Du loggar in med ditt bankID och registrerar din aktiebok som den ser ut idag, eller med historik inkluderad. Fortnox och UC gör sedan en kontroll mot Bolagsverket för att verifiera att uppgifterna stämmer vilket förhindrar eventuella försök till bolagskapning.

Försäkra ditt företag mot bolagskapning genom att registrera din aktiebok i vår molnbaserade säkerhetstjänst. Du erbjuds digital förvaring av aktieboken hos UC Aktieadministration och dagligen genomförs kontroller mot Bolagsverket i syfte att förhindra bolagskapning och bedrägerier mot ditt bolag – tryggt, enkelt och säkert. I samarbete med UC Aktieadministration

Så här gör du

  • Logga in med ditt BankID.
  • Registrera din aktiebok som den ser ut idag eller välj att lägga in historiska händelser i aktieboken.
  • Du registrerar de personer som ska ingå i tjänsten Bevakning mot Bolagskapning, t.ex. VD, ekonomichef, revisor, advokat, bankkontakt, styrelseledamöter, ägare etc.

Kom igång med Digital aktiebok idag!

Skydd mot bolagskapning, kontroll och tillgänglighet av ditt aktiebrev

Fortnox

Digital aktiebok

59
kr/
mån
eller ring 0470 - 78 50 00

Sverigeledande på webbaserad bokföring

Fortnox består av ett brett utbud av program och tjänster för småföretagare, föreningar samt redovisnings - och revisionsbyråer. Fortnox program är enkla att använda, men ändå kraftfulla och funktionsrika nog att möta de flesta behov och önskemål. Välkommen till Fortnox - en värld av förenklad administration.

Vill du kontakta oss?

Har du frågor om våra program eller någon annan fundering? Vi har samlat alla kontaktuppgifter på en sida.

Kontakta oss     0470 - 78 50 00
Några av våra Partners
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av unika erbjudanden, information om vad som är på gång och få tips som förenklar ditt företagande.
© 2017 FORTNOX AB