#7a7ca2

Arkivplats

Skanna dina fakturor och verifikat till arkivplatsen och koppla dem till bokföringen.

arkivplats_940.png
Fortnox

Arkivplats

  • 10 GB utrymme som lätt kan utökas
  • Koppla bilder till Fortnox Bokföring
  • Maila filer direkt in i rätt mapp
99
kr/
mån
Redan kund? Beställ direkt i Fortnox.
Frågor? Ring 0470-78 50 00
Stiliserad ikon föreställande en kalender

30 dagar öppet köp

Testa ett nytt sätt att jobba, i lugn och ro.

Stiliserad ikon föreställande två kunder

380 000+ kunder

Vi är Sveriges mest valda ekonomiprogram online.

Stiliserad ikon föreställande en luftballong bland moln

100% molnbaserat

Jobba var du vill. Var trygg med automatiska uppdateringar och backuper.

Stiliserad ikon föreställande två pratbubblor varav den ena innehåller ett frågtecken

Fri support

Få hjälp direkt i programmet, via chatt eller telefon.

Vi rekommenderar

Arkivplats + Bokföring + Fakturering

Vi rekommenderar Arkivplats tillsammans med våra program Bokföring och Fakturering. Då slipper du dubbelarbete och får en sömlösprocess.

Läs mer om Bokföring och Fakturering

297
kr/
mån

Detta kan du göra med Arkivplats

Till Fortnox Arkivplats kan du skanna fakturor och kvitton, eller be din leverantör att e-posta fakturan direkt till Arkivplats, för att sedan koppla den till bokföringen. Med hjälp av plustjänsten Fakturatolkning kan du helt automatisera hanteringen av leverantörsbetalningar. Du har också säker förvaring för dina viktiga dokument, som du kan dela med dina medarbetare var som helst och när som helst.

10 GB utrymme som lätt kan utökas

Som standard ingår 10 GB utrymme i Fortnox Arkivplats. Du kan när behov uppstår enkelt inifrån programmet utöka utrymmet till en kostnad av 99 kr/mån per 10 GB.

Maila filer direkt in i rätt mapp

Varje mapp får sin egen unika mailadress, så att du enkelt kan maila filer direkt till Arkivplatsen. Be dina leverantörer att maila fakturorna dit, så kan du enkelt hämta upp bilderna i Fortnox Bokföring eller använda tilläggstjänsten Fortnox Fakturatolkning för att få fakturan registrerad automatiskt.

Koppla bilder på leverantörsfakturor till Fortnox Bokföring

Slipp att bläddra i tjocka pärmar när du behöver kontrollera fakturor, skanna fakturan och koppla den till den registrerade fakturan i Fortnox Bokföring.

Koppla bilder på kvitton till Fortnox Bokföring

Skanna in underlag till bokföringen, t.ex kvitton eller biljetter, och koppla bilden till verifikatet, så kan du enkelt kontrollera uppgifterna i efterhand.

Drag och släpp

Du laddar smidigt upp filer till Arkivplats, det är bara att dra in en fil i programmet och släppa den där du vill att den ska ligga.

Vi hjälper dig på vägen

Enkelt att komma igång

Din tid är värdefull, så bli effektiv i våra program med hjälp av våra utbildningar. På webben eller på plats med en lärare, välj vad som passar dig bäst. Vi har även företagsanpassade utbildningar där vi skräddarsyr en utbildning efter ditt företags behov!

Även om Fortnox är enkelt att komma igång med och att använda, finns det säkert tillfällen då du behöver lite extra stöd. Därför har vi prioriterat ett system där du kan få hjälp på olika sätt, beroende på vad som passar just dig. Vi har ett användarstöd i programmet, personlig support via telefon eller chatt, utbildningar och mycket annat.

Våra utbildningar

Enkelt och effektivt samarbete

Runt om i Sverige arbetar över 14 000 redovisningskonsulter med Fortnox. Det är väldigt enkelt att inleda ett samarbete med någon av dem. Kanske vill du göra det mesta av jobbet själv men behöver lite hjälp med vissa av uppgifterna. Eller så vill du helst slippa hela arbetet med ekonomin och önskar hjälp med all din administration.

I Fortnox finns ett behörighetssystem där du anger vilka olika funktioner i programmen som du och byrån ska ha tillgång till. Tack vare molntekniken har både du och din byrå tillgång till samma program och information direkt. Ni behöver inte lägga tid på att skicka filer, fakturor eller rapporter mellan er.

Hitta en redovisningsbyrå

Sitter du fast i ett gammalt bokföringsprogram?

Har du redan ett bokföringsprogram men känner att Fortnox bättre passar dina behov? Inga problem! Vi hjälper dig att byta system snabbt och smidigt när det passar dig, du behöver inte vänta till ett nytt räkenskapsår. Från en dag till en annan kan du konvertera över dina uppgifter och vara igång direkt. Dessutom får du med dig historiken, i ett mycket modernare webbaserat system!

Det kostar ingenting att byta. Det finns en importfunktion inne i programmet och du kan enkelt göra det själv. Vill du ändå ha hjälp av oss behöver du inte göra mer än att ta fram uppgifter från ditt gamla system så tar vi hand om resten. Sen är du igång i Fortnox direkt.

Byt till Fortnox

Fortnox

Arkivplats

99
kr /
mån
eller ring 0470 78 50 00

Sverigeledande på webbaserad bokföring

Fortnox består av ett brett utbud av program och tjänster för småföretagare, föreningar samt redovisnings - och revisionsbyråer. Fortnox program är enkla att använda, men ändå kraftfulla och funktionsrika nog att möta de flesta behov och önskemål. Välkommen till Fortnox - en värld av förenklad administration.

Glad kvinna
"Rikt på funktioner men samtidigt enkelt att jobba med"