Fortnox Arkivplats

Skanna dina fakturor och verifikat till arkivplatsen och koppla dem till bokföringen.

Fortnox på laptop och i mobil.

Arkivplats

  • 10 GB utrymme som lätt kan utökas
  • Koppla bilder till Fortnox Bokföring
  • Maila filer direkt in i rätt mapp
99
kr/
mån
eller ring 0470 - 78 50 00

250 000+ användare

Fri support

30 dagar öppet köp

Allt är webbaserat

Översikt

Till Fortnox Arkivplats kan du skanna fakturor och kvitton, eller be din leverantör att e-posta fakturan direkt till Arkivplats, för att sedan koppla den till bokföringen. Med hjälp av plustjänsten Fakturatolkning kan du helt automatisera hanteringen av leverantörsbetalningar. Du har också säker förvaring för dina viktiga dokument, som du kan dela med dina medarbetare var som helst och när som helst.

TIPS!

På våra lösningssidor hittar du mer täckande information om hur Fortnox Arkivplats kan fungera tillsammans med andra program eller lösa en specifik uppgift.

Ordning bland kvitton och inköp

Funktionalitet

10 GB utrymme som lätt kan utökas

Som standard ingår 10 GB utrymme i Fortnox Arkivplats. Du kan när behov uppstår enkelt inifrån programmet utöka utrymmet till en kostnad av 99 kr/mån per 10 GB.

Koppla bilder på leverantörsfakturor till Fortnox Bokföring

Slipp att bläddra i tjocka pärmar när du behöver kontrollera fakturor, skanna fakturan och koppla den till den registrerade fakturan i Fortnox Bokföring.

Maila filer direkt in i rätt mapp

Varje mapp får sin egen unika mailadress, så att du enkelt kan maila filer direkt till Arkivplatsen. Be dina leverantörer att maila fakturorna dit, så kan du enkelt hämta upp bilderna i Fortnox Bokföring eller använda tilläggstjänsten Fortnox Fakturatolkning för att få fakturan registrerad automatiskt.

Koppla bilder på kvitton till Fortnox Bokföring

Skanna in underlag till bokföringen, t.ex kvitton eller biljetter, och koppla bilden till verifikatet, så kan du enkelt kontrollera uppgifterna i efterhand.

Koppla dokument till Fortnox CRM Säljstöd

Du kan enkelt koppla en fil till en viss kontakt eller företag i Fortnox CRM Säljstöd. Inne på kontaktkortet kan du sedan enkelt visa de kopplade filerna och öppna dem därifrån.

Drag och släpp

Du laddar smidigt upp filer till Arkivplats, det är bara att dra in en fil i programmet och släppa den där du vill att den ska ligga.

Dessutom
  • Massbearbetning av filer
  • Sökning med autokomplettering

Integrationer

Upptäck hur du kan effektivisera ditt arbete ytterligare med smarta integrationer och undvik dubbelarbete! Du kan koppla ihop Fortnox Arkivplats med en mängd olika för- och eftersystem som webbshoppar, arbetsordersystem och lönesystem.

Plustjänster till Arkivplats

Med Fortnox Plustjänster kan du arbeta ännu effektivare med dina program. Vi hjälper dig att spara tid genom att automatisera många av dina tidskrävande manuella arbetsuppgifter.

Fakturatolkning

Slipp den manuella hanteringen av dina leverantörsfakturor och få dem tolkade och automatiskt registrerade i programmet – redo för dig att bokföra med ett enda klick. Be din leverantör att skicka fakturan direkt in i Fortnox, eller gör det själv, så tolkas sedan all information och du slipper själv att knappa in den i programmet. Du sparar tid och minimerar risken för att något blir fel.

Mer om Fortnox Fakturatolkning
Kreditupplysning

Fortnox Kreditupplysning hjälper dig att på ett enkelt sätt få kreditinformation om dina kunder och leverantörer, så att du kan undvika att göra affärer där du riskerar att förlora pengar. Du kan välja mellan tre olika nivåer på kreditupplysning, liten, mellan och stor, med olika mycket information.

Mer om Fortnox Kreditupplysning
E-faktura

Arbeta säkrare och mer effektivt med hanteringen av dina kund- och leverantörsfakturor – ta emot och skicka e-faktura. Helt pappersfritt, fakturorna skickas direkt mellan ditt och din kunds eller leverantörs ekonomiprogram och registreras automatiskt i programmet.

Mer om Fortnox E-faktura

Samarbeta med din redovisningsbyrå

Över 14 400 redovisningskonsulter över hela landet arbetar dagligen i Fortnox och finns där för att hjälpa dig. Med våra program anpassar ni enkelt ert samarbete efter just ditt företags behov.

Kom igång med Fortnox Arkivplats redan idag!

Skanna dina fakturor och verifikat till arkivplatsen och koppla dem till bokföringen.

Fortnox

Arkivplats

99
kr/
mån
eller ring 0470 - 78 50 00

Sverigeledande på webbaserad bokföring

Fortnox består av ett brett utbud av program och tjänster för småföretagare, föreningar samt redovisnings - och revisionsbyråer. Fortnox program är enkla att använda, men ändå kraftfulla och funktionsrika nog att möta de flesta behov och önskemål. Välkommen till Fortnox - en värld av förenklad administration.

Vill du kontakta oss?

Har du frågor om våra program eller någon annan fundering? Vi har samlat alla kontaktuppgifter på en sida.

Kontakta oss     0470 - 78 50 00
© 2019 FORTNOX AB