• Fri support
  • 30 dagars öppet köp
  • Säkert i molnet

Arkivplats

Till Fortnox Arkivplats kan du skanna fakturor och kvitton, eller be din leverantör att e-posta fakturan direkt till Arkivplats, för att sedan koppla den till bokföringen. Med hjälp av plustjänsten Fakturatolkning kan du helt automatisera hanteringen av leverantörsbetalningar. Du har också säker förvaring för dina viktiga dokument, som du kan dela med dina medarbetare var som helst och när som helst.

99 kr/månad. Extra användare 59 kr/månad.

Beställ nu

Har du frågor om Fortnox Arkivplats?
Ställ en fråga till oss

Skanna dina fakturor och verifikat till Arkivplatsen och koppla dem till bokföringen.

Upptäck fördelarna med Fortnox Arkivplats

10 GB utrymme som lätt kan utökas

Som standard ingår 10 GB utrymme i Fortnox Arkivplats. Du kan när behov uppstår enkelt inifrån programmet utöka utrymmet till en kostnad av 99 kr/mån per 10 GB.

Koppla bilder på leverantörsfakturor till Fortnox Bokföring

Slipp att bläddra i tjocka pärmar när du behöver kontrollera fakturor, skanna fakturan och koppla den till den registrerade fakturan i Fortnox Bokföring.

Koppla bilder på kvitton till Fortnox Bokföring

Skanna in underlag till bokföringen, t.ex kvitton eller biljetter, och koppla bilden till verifikatet, så kan du enkelt kontrollera uppgifterna i efterhand.

Maila filer direkt in i rätt mapp

Varje mapp får sin egen unika mailadress, så att du enkelt kan maila filer direkt till Arkivplatsen. Be dina leverantörer att maila fakturorna dit, så kan du enkelt hämta upp bilderna i Fortnox Bokföring eller använda tilläggstjänsten Fortnox Fakturatolkning för att få fakturan registrerad automatiskt.

Koppla dokument till Fortnox CRM Säljstöd

Du kan enkelt koppla en fil till en viss kontakt eller företag i Fortnox CRM Säljstöd. Inne på kontaktkortet kan du sedan enkelt visa de kopplade filerna och öppna dem därifrån.

Drag och släpp

Du laddar smidigt upp filer till Arkivplats, det är bara att dra in en fil i programmet och släppa den där du vill att den ska ligga.

Funktioner i Fortnox Arkivplats

Koppla bilder på kvitton till bokföringen Läs mer

Skanna in underlag till bokföringen, t.ex kvitton eller biljetter, och koppla bilden till verifikatet.

Koppla bilder på leverantörsfakturor till bokföringen Läs mer

Slipp att bläddra i tjocka pärmar när du behöver kontrollera fakturor, skanna fakturan och koppla den till fakturan i Fortnox Bokföring. Bilden på fakturan kan ses från t ex Resultatrapporter för att snabbt se vad kostnaderna innehåller.

10 GB utrymme som lätt kan utökas
Koppla dokument till CRM Säljstöd
Maila filer direkt till rätt mapp
Massbearbetning av filer
Sökning med autokomplettering

Ring 0470-78 50 00 för rådgivning eller...

Produktblad för Fortnox Arkivplats (pdf)

Ladda ned produktblad