Fortnox CRM

Få full koll på hela din affär – från första kontakt till betald faktura!

Fortnox CRM

CRM

  • Enkel hantering av företag och kontaktpersoner
  • Effektiv säljprocess med säljtavla och pipeline
  • Integrerat med Offert & Order och Fakturering
199
kr/
mån
eller ring 0470 - 78 50 00

250 000+ användare

Fri support

30 dagar öppet köp

Allt är webbaserat

Översikt

Fortnox CRM passar småföretagaren som vill komma igång med mer effektiv försäljning, få struktur i säljprocessen och bättre överblick av pipeline. Du har full koll på försäljning och prognoser med anpassade rapporter och en enkel app som gör det möjligt att hålla koll även utanför kontoret. Du kan även välja att koppla ihop CRM med kalender och få företagsdata via Bisnode. Du slipper dessutom dubbelarbete, då all försäljning i CRM synkas automatiskt med Offert & Order och/eller Fakturering.

Funktionalitet

Effektiv försäljning med säljtavla och pipeline

Med säljtavlan får du en överblick av pågående affärsmöjligheter och du kan vara säker på att du och ditt team lägger fokus och resurser på de viktigaste affärerna. Du kan också tydligt se ditt pipelinevärde och hur du ligger till mot budget.

Tydliga översiktsvyer och rapporter

I Fortnox CRM får du en helhetsbild av varje kund. All information om kunden finns i en och samma vy med fullständig historik av möten och aktiviteter. Genom enkla och tydliga rapporter och dashboards kan du få prognoser och bättre koll på din försäljning.

Smidig app för den mobila säljaren

I appen kan du hålla koll på din försäljning och alla kundaktiviteter. Du kan ta kontakt via telefon, skicka e-post, stänga affärer och mycket mer. Perfekt för den mobila säljaren! Appen finns tillgänglig via App Store och Google Play.

Smarta tilläggstjänster

Genom att välja en koppling till Bisnode kan du hitta nya kunder genom urval baserat på t ex. bransch, geografi och omsättning, samt få uppgifter om bolagets ekonomi och kontaktpersoner. Du kan även välja att automatiskt synka din kalender med de möten du skapar i Fortnox CRM. På så sätt sparar du tid och får full koll på historik, uppföljning och aktiviteter.

Läs mer om tilläggstjänsterna
Dessutom
  • Stödfunktioner som underlättar efterlevnad av GDPR
  • Fullt integrerat med Fortnox Offert & Order samt Fortnox Fakturering

Samarbeta med din redovisningsbyrå

Över 14 400 redovisningskonsulter över hela landet arbetar dagligen i Fortnox och finns där för att hjälpa dig. Med våra program anpassar ni enkelt ert samarbete efter just ditt företags behov.

Enkel app för den mobila säljaren

I appen kan du hålla koll på din försäljning och alla kundaktiviteter. Du kan ta kontakt via telefon, skicka e-post, stänga affärer och mycket mer. Perfekt för den mobila säljaren! Appen finns tillgänglig via App Store och Google Play.

CRM i mobilen.

Sverigeledande på webbaserad bokföring

Fortnox består av ett brett utbud av program och tjänster för småföretagare, föreningar samt redovisnings - och revisionsbyråer. Fortnox program är enkla att använda, men ändå kraftfulla och funktionsrika nog att möta de flesta behov och önskemål. Välkommen till Fortnox - en värld av förenklad administration.

Vill du kontakta oss?

Har du frågor om våra program eller någon annan fundering? Vi har samlat alla kontaktuppgifter på en sida.

Kontakta oss     0470 - 78 50 00
© 2019 FORTNOX AB