#7a7ca2

Fortnox CRM

Få full koll på hela din affär – från första kontakt till betald faktura.

Fortnox CRM
Fortnox

CRM

 • Enkel hantering av kontakter
 • Effektiv säljprocess med säljtavla
 • Koppling till Bisnode
199
kr/
mån
Redan kund? Beställ direkt i Fortnox.
Frågor? Ring 0470-78 50 00
Stiliserad ikon föreställande en kalender

30 dagar öppet köp

Testa ett nytt sätt att jobba, i lugn och ro.

Stiliserad ikon föreställande två kunder

300 000+ kunder

Vi är Sveriges mest valda ekonomiprogram online.

Stiliserad ikon föreställande en luftballong bland moln

100% molnbaserat

Jobba var du vill. Var trygg med automatiska uppdateringar och backuper.

Stiliserad ikon föreställande två pratbubblor varav den ena innehåller ett frågtecken

Fri support

Få hjälp direkt i programmet, via chatt eller telefon.

Vi rekommenderar

CRM + Fakturering + Order & Offert

Vi rekommenderar vårt CRM system tillsammans med Fakturering och Offert & Order. Då sparar du tid genom att du slipper dubbelarbete, då all försäljning i CRM synkas automatiskt Fakturering och Offert & Order.

Läs mer om Fakturering och Order & Offert

357
kr/
mån

Enkel app för den mobila säljaren

 • 1

  Tydlig översikt

  Få daglig och tydlig översikt av försäljning, pipeline, möten och aktiviteter.

 • 2

  Full koll på din försäljning

  Engagera teamet med försäljning per fas, budgetuppfyllnad och försäljningsnotiser.

 • 3

  Ordning och reda på kontakter och kundaktiviteter

  I appen kan du kan ta kontakt via telefon, stänga affärer och mycket mer.

1

Tydlig översikt

Få daglig och tydlig översikt av försäljning, pipeline, möten och aktiviteter.

2

Full koll på din försäljning

Engagera teamet med försäljning per fas, budgetuppfyllnad och försäljningsnotiser.

3

Ordning och reda på kontakter och kundaktiviteter

I appen kan du kan ta kontakt via telefon, stänga affärer och mycket mer.

Detta kan du göra med CRM

Fortnox CRM system passar småföretagaren som vill komma igång med mer effektiv försäljning, få struktur i säljprocessen och bättre överblick av pipeline. Du har full koll på försäljning och prognoser med anpassade rapporter och en enkel app som gör det möjligt att hålla koll även utanför kontoret. Du kan även välja att koppla ihop CRM med kalender och få företagsdata via Bisnode.

Effektiv försäljning med säljtavla och pipeline

Med säljtavlan får du en överblick av pågående affärsmöjligheter och du kan vara säker på att du och ditt team lägger fokus och resurser på de viktigaste affärerna. Du kan också tydligt se ditt pipelinevärde och hur du ligger till mot budget.

Tydliga översiktsvyer och rapporter

I Fortnox CRM system får du en helhetsbild av varje kund. All information om kunden finns i en och samma vy med fullständig historik av möten och aktiviteter. Genom enkla och tydliga rapporter och dashboards kan du få prognoser och bättre koll på din försäljning.

Smidig app för den mobila säljaren

I appen kan du hålla koll på din försäljning och alla kundaktiviteter. Du kan ta kontakt via telefon, skicka e-post, stänga affärer och mycket mer. Appen finns tillgänglig via App Store och Google Play.


Smarta tilläggstjänster

Med tilläggstjänsten för Bisnode kan du hitta nya kunder genom urval baserat på t ex. bransch, geografi och omsättning, samt få uppgifter om bolagets ekonomi och kontaktpersoner. Med kalendertillägget kan du automatiskt synka din kalender med de möten du skapar i Fortnox CRM. På så sätt sparar du tid och får full koll på historik, uppföljning och aktiviteter.


Läs mer om tilläggstjänsterna

Vi hjälper dig på vägen

Våra utbildningar

Enkelt att komma igång

Din tid är värdefull, så bli effektiv i våra program med hjälp av våra utbildningar. På webben eller på plats med en lärare, välj vad som passar dig bäst. Vi har även företagsanpassade utbildningar där vi skräddarsyr en utbildning efter ditt företags behov.

Även om Fortnox är enkelt att komma igång med och att använda, finns det säkert tillfällen då du behöver lite extra stöd. Därför har vi prioriterat ett system där du kan få hjälp på olika sätt, beroende på vad som passar just dig. Vi har ett användarstöd i programmet, personlig support via telefon eller chatt, utbildningar och mycket annat.

Våra utbildningar

Enkelt och effektivt samarbete

Runt om i Sverige arbetar över 14 000 redovisningskonsulter med Fortnox. Det är väldigt enkelt att inleda ett samarbete med någon av dem. Kanske vill du göra det mesta av jobbet själv men behöver lite hjälp med vissa av uppgifterna. Eller så vill du helst slippa hela arbetet med ekonomin och önskar hjälp med all din administration.

I Fortnox finns ett behörighetssystem där du anger vilka olika funktioner i programmen som du och byrån ska ha tillgång till. Tack vare molntekniken har både du och din byrå tillgång till samma program och information direkt. Ni behöver inte lägga tid på att skicka filer, fakturor eller rapporter mellan er.

Hitta en redovisningsbyrå

Sitter du fast i ett gammalt bokföringsprogram?

Har du redan ett bokföringsprogram men känner att Fortnox bättre passar dina behov? Inga problem! Vi hjälper dig att byta system snabbt och smidigt när det passar dig, du behöver inte vänta till ett nytt räkenskapsår. Från en dag till en annan kan du konvertera över dina uppgifter och vara igång direkt. Dessutom får du med dig historiken, i ett mycket modernare webbaserat system.

Det kostar ingenting att byta. Det finns en importfunktion inne i programmet och du kan enkelt göra det själv. Vill du ändå ha hjälp av oss behöver du inte göra mer än att ta fram uppgifter från ditt gamla system så tar vi hand om resten. Sen är du igång i Fortnox direkt.

Byt till Fortnox

Fortnox

CRM

199
kr /
mån
eller ring 0470 78 50 00