Fortnox Offert & Order

Ett enkelt offert- och orderhanteringsprogram där du smidigt skapar offerter och orderbekräftelser som är kopplade till varandra och även till faktureringen.

Offert och oder i Fortnox.

Offert & Order

 • Skicka offert & order via e-post
 • Artikelregister med många funktioner
 • Samlingsfakturera flera orders
59
kr/
mån
eller ring 0470 - 78 50 00

250 000+ användare

Fri support

30 dagar öppet köp

Allt är webbaserat

Översikt

Fortnox Offert & Order är ett offert- och orderhanteringsprogram där du enkelt skapar offerter, orderbekräftelser och följesedlar som är kopplade till varandra och som även kan kopplas till faktureringen. Du sköter snabbt och smidigt arbetet på plats ute hos kund och vill du inte skriva ut och skicka dina offerter och orderbekräftelser via post så gör du det via e-post med ett knapptryck i programmet.

TIPS!

På våra lösningssidor hittar du mer täckande information om hur Fortnox Offert & Order kan fungera tillsammans med andra program eller lösa en specifik uppgift.

Funktionalitet

Smidig offert- & orderhantering

Hämta uppgifter från kund- och artikelregistret eller registrera en ny kund direkt på offerten och lägg snabbt och enkelt upp en ny offert. Skapa sedan en order direkt från offerten.

Skicka offert & order via e-post

Du kan välja på vilket sätt du vill skicka offerter och order till dina kunder på. Väljer du att skicka via e-post skickas de som en bifogad pdf till angiven adress.

Restorderhantering

Om du dellevererat en order får du bättre koll genom att skapa en restorder med de artiklar som inte blivit levererade. Möjligheten finns också att fakturera dellevererade order.

Beräkna ROT-/RUT-avdrag redan på offerten/ordern

Oroa dig inte för hur du ska räkna ut och ange ROT-/RUT-avdrag på dina offerter och order. Vi håller reda på personnummer, fastighetsbeteckning, vad kunden ska betala och hur mycket Skatteverket ska stå för!

Samlingsfakturera flera orders

Har du flera orders till samma mottagare kan du välja att samla dessa på en och samma faktura. På fakturan anges automatiskt och tydligt vilka orders som ingår.

Artikelregister med många funktioner

Artikelregistret innehåller många funktioner för att underlätta ditt arbete. För att hantera rätt priser till rätt kund kan du skapa obegränsat antal kundprislistor. Lagerhanteringen räknar ner försäljningen från order och du har även möjlighet att ange lagerplats, leverantör och inköpspris.

Dessutom
 • Artikelregister med obegränsat antal poster
 • Kundregister med obegränsat antal poster
 • Restorder
 • Samlingsfakturor (om du har Fortnox Fakturering)
 • Avancerad sökning i listor
 • Behandlingshistorik på allt som görs i programmet
 • Förändringshistorik på dokument, kunder, artiklar
 • Gratis adresshämtning via organisationsnummer/personnummer
 • Hantering av försäljning till utlandet
 • Hantering av olika momssatser
 • Inköpspriser
 • Kopiera offert och order

Integrationer

Upptäck hur du kan effektivisera ditt arbete ytterligare med smarta integrationer och undvik dubbelarbete! Du kan koppla ihop Fortnox Offert & Order med en mängd olika för- och eftersystem som webbshoppar, arbetsordersystem och CRM-system.

Samarbeta med din redovisningsbyrå

Över 14 400 redovisningskonsulter över hela landet arbetar dagligen i Fortnox och finns där för att hjälpa dig. Med våra program anpassar ni enkelt ert samarbete efter just ditt företags behov.

Kom igång med Fortnox Offert & Order redan idag!

Skapa enkelt offerter, orderbekräftelser och följesedlar.

Fortnox

Offert & Order

59
kr/
mån
eller ring 0470 - 78 50 00

Sverigeledande på webbaserad bokföring

Fortnox består av ett brett utbud av program och tjänster för småföretagare, föreningar samt redovisnings - och revisionsbyråer. Fortnox program är enkla att använda, men ändå kraftfulla och funktionsrika nog att möta de flesta behov och önskemål. Välkommen till Fortnox - en värld av förenklad administration.

Vill du kontakta oss?

Har du frågor om våra program eller någon annan fundering? Vi har samlat alla kontaktuppgifter på en sida.

Kontakta oss     0470 - 78 50 00
© 2019 FORTNOX AB