#7a7ca2

Offert & Order

Ett enkelt offert- och orderhanteringsprogram där du smidigt skapar offerter och orderbekräftelser som är kopplade till varandra och till faktureringen.

orderoffert_940.png
Fortnox

Offert & Order

  • Skicka offert & order via e-post
  • Artikelregister med många funktioner
  • Samlingsfakturera flera orders
59
kr/
mån
Redan kund? Beställ direkt i Fortnox.
Frågor? Ring 0470-78 50 00
Stiliserad ikon föreställande en kalender

30 dagar öppet köp

Testa ett nytt sätt att jobba, i lugn och ro.

Stiliserad ikon föreställande två kunder

400 000+ kunder

Vi är Sveriges mest valda ekonomiprogram online.

Stiliserad ikon föreställande en luftballong bland moln

100% molnbaserat

Jobba var du vill. Var trygg med automatiska uppdateringar och backuper.

Stiliserad ikon föreställande två pratbubblor varav den ena innehåller ett frågtecken

Fri support

Få hjälp direkt i programmet, via chatt eller telefon.

Vi rekommenderar

Offert & Order + Bokföring + Fakturering

Vi rekommenderar Offert & Order tillsammans med våra program Bokföring och Fakturering. Då får du en komplett kedja av funktioner, hela vägen från offert till bokförd betalning.

Läs mer om Bokföring och Fakturering

257
kr/
mån

Detta kan du göra med Offert & Order

Få full koll på offert- och orderhanteringen med Fortnox Offert & Order! Skapa offerter, orderbekräftelser och följesedlar som alla är kopplade till varandra i ett sömlöst flöde. Använder du Fortnox Fakturering skapar du dessutom enkelt fakturor direkt från orderunderlaget med ett knapptryck. Du sköter snabbt och smidigt arbetet på plats ute hos kund, och vill du inte skriva ut och skicka dina offerter och orderbekräftelser via post gör du det digitalt via e-post direkt från programmet.

Smidig offert- & orderhantering

Hämta uppgifter från kund- och artikelregistret eller registrera en ny kund direkt på offerten och lägg snabbt och enkelt upp en ny offert. Skapa sedan en order direkt från offerten.

Restorderhantering

Om du dellevererat en order får du bättre koll genom att skapa en restorder med de artiklar som inte blivit levererade. Möjligheten finns också att fakturera dellevererade order.

Samlingsfakturera flera order

Har du flera orders till samma mottagare kan du välja att samla dessa på en och samma faktura. På fakturan anges automatiskt och tydligt vilka orders som ingår.

Skicka offert & order via e-post

Du kan välja på vilket sätt du vill skicka offerter och order till dina kunder på. Väljer du att skicka via e-post skickas de som en bifogad pdf till angiven adress.

Beräkna ROT-/RUT-avdrag redan på offerten/ordern

Oroa dig inte för hur du ska räkna ut och ange ROT-/RUT-avdrag på dina offerter och order. Vi håller reda på personnummer, fastighetsbeteckning, vad kunden ska betala och hur mycket Skatteverket ska stå för!

Artikelregister med många funktioner

Artikelregistret innehåller många funktioner för att underlätta ditt arbete. För att hantera rätt priser till rätt kund kan du skapa obegränsat antal kundprislistor. Lagerhanteringen räknar ner försäljningen från order och du har även möjlighet att ange lagerplats, leverantör och inköpspris.

Vi hjälper dig på vägen

Enkelt att komma igång

Din tid är värdefull, så bli effektiv i våra program med hjälp av våra utbildningar. På webben eller på plats med en lärare, välj vad som passar dig bäst. Vi har även företagsanpassade utbildningar där vi skräddarsyr en utbildning efter ditt företags behov!

Även om Fortnox är enkelt att komma igång med och att använda, finns det säkert tillfällen då du behöver lite extra stöd. Därför har vi prioriterat ett system där du kan få hjälp på olika sätt, beroende på vad som passar just dig. Vi har ett användarstöd i programmet, personlig support via telefon eller chatt, utbildningar och mycket annat.

Våra utbildningar

Enkelt och effektivt samarbete

Runt om i Sverige arbetar över 14 000 redovisningskonsulter med Fortnox. Det är väldigt enkelt att inleda ett samarbete med någon av dem. Kanske vill du göra det mesta av jobbet själv men behöver lite hjälp med vissa av uppgifterna. Eller så vill du helst slippa hela arbetet med ekonomin och önskar hjälp med all din administration.

I Fortnox finns ett behörighetssystem där du anger vilka olika funktioner i programmen som du och byrån ska ha tillgång till. Tack vare molntekniken har både du och din byrå tillgång till samma program och information direkt. Ni behöver inte lägga tid på att skicka filer, fakturor eller rapporter mellan er.

Hitta en redovisningsbyrå

Sitter du fast i ett gammalt bokföringsprogram?

Har du redan ett bokföringsprogram men känner att Fortnox bättre passar dina behov? Inga problem! Vi hjälper dig att byta system snabbt och smidigt när det passar dig, du behöver inte vänta till ett nytt räkenskapsår. Från en dag till en annan kan du konvertera över dina uppgifter och vara igång direkt. Dessutom får du med dig historiken, i ett mycket modernare webbaserat system!

Det kostar ingenting att byta. Det finns en importfunktion inne i programmet och du kan enkelt göra det själv. Vill du ändå ha hjälp av oss behöver du inte göra mer än att ta fram uppgifter från ditt gamla system så tar vi hand om resten. Sen är du igång i Fortnox direkt.

Byt till Fortnox

Fortnox

Offert & Order

59
kr /
mån
eller ring 0470 78 50 00

Sverigeledande på webbaserad bokföring

Fortnox består av ett brett utbud av program och tjänster för småföretagare, föreningar samt redovisnings - och revisionsbyråer. Fortnox program är enkla att använda, men ändå kraftfulla och funktionsrika nog att möta de flesta behov och önskemål. Välkommen till Fortnox - en värld av förenklad administration.

Glad kvinna
"Rikt på funktioner men samtidigt enkelt att jobba med"