Fortnox Tid

Registrera smidigt och enkelt dina arbetade timmar i mobilen eller på webben.

Tidraportering i laptop och på mobilen.

Tid

 • Tidrapportering direkt i mobilen
 • Smart översikt över dina projekt
 • Få kontroll, struktur och överblick
69
kr/
mån
eller ring 0470 - 78 50 00

250 000+ användare

Fri support

30 dagar öppet köp

Allt är webbaserat

Översikt

Registrera snabbt och smidigt din arbetade tid, var du än befinner dig. Den registrerade tiden omvandlas sedan med några knapptryckningar till ett order- eller fakturaunderlag. Smarta översiktsvyer med grafer ger dig koll på hur mycket tid du lägger ned på dina olika kunder, projekt och kostnadsställen. Med Fortnox Tid kan du vara säker på att du får rätt betalt för dina arbetade timmar.

Så fungerar det

Spara tid

Fortnox Tid underlättar, effektiviserar och gör det roligare för företag som fakturerar sin tid. Du slipper kryptiska papperslappar som talar om vad de anställda har gjort, istället finns all information samlad och strukturerad på ett tydligt och överskådligt vis. Du har hela tiden full koll på hur mycket tid som läggs ned på olika kunder, projekt och kostnadsställen. Och självklart kan tiderna registreras direkt i mobilen!

Så enkelt att fakturera!

De stora fördelarna med att ha de anställdas registreringar samlade på ett och samma ställe blir särskilt tydligt när det är dags att fakturera eller skapa order. Programmet gör jobbet och den tidsödande manuella hanteringen är historia. Fakturor eller order genereras automatiskt med några knapptryckningar och du väljer själv vilken information som ska presenteras och hur.

Koll på läget

I den grafiska översikten får du en mycket god bild av läget genom olika diagram och beräkningar: Hur har den arbetade tiden fördelats? Hur ser täckningsbidraget ut och hur ligger det till med debiteringsgraden? Hur mycket tid kan faktureras och till vilket värde? Du kan också själv välja vilken statistik du vill ta fram och vilka frågor du vill ha svar på. Du kan även exportera ut informationen till en CSV-fil för att arbeta vidare med den i ett annat program.

Vem ska kunna göra vad?

Med hjälp av olika behörighetsinställningar kan du anpassa programmet så att det passar er verksamhet. Fortnox Tid är till för både den anställde som enbart ska registrera sin egen tid och administratören som ska ha koll på allas tider, fakturera och följa upp. Enkelt och flexibelt.

Appen

Nyckeln till en korrekt tidredovisning är att registrera tiderna direkt - detta gör man enkelt och smidigt direkt i Fortnox app.

Klarmarkering

När de anställda är klara med periodens registreringar så visar de detta genom att klarmarkera. Det är skönt för den som sköter faktureringen att veta att det inte dyker upp överraskningar i efterhand.

Dessutom
 • Utgå från tidigare registreringar
 • Håll koll och se statistik över intern tid
 • Ange minsta debiterbara enhet
 • Möjlighet att skilja på arbetad och debiterbar tid
 • Flexibla vyer - välj mellan dagsvy, veckovy eller 5-dagarsvy
 • Se behandlingshistorik
 • Möjlighet att följa upp tjänster, projekt, kostnadsställe och dina olika registreringskoder - allt för att få full kontroll
 • Detaljerade order- /fakturaunderlag med anpassningsmöjligheter

Att byta till Fortnox är enklare än du tror

Sitter du fast i ett gammalt bokföringsprogram? Vi byter åt dig kostnadsfritt och från en dag till en annan är du igång. Dina uppgifter följer med men i ett betydligt modernare webbaserat system. Välkommen till ett nytt sätt att jobba.

Sverigeledande på webbaserad bokföring

Fortnox består av ett brett utbud av program och tjänster för småföretagare, föreningar samt redovisnings - och revisionsbyråer. Fortnox program är enkla att använda, men ändå kraftfulla och funktionsrika nog att möta de flesta behov och önskemål. Välkommen till Fortnox - en värld av förenklad administration.

Kom igång med Fortnox Tid redan idag!

Effektiv och användarvänlig tidrapportering för dig som fakturerar tjänster.

Fortnox

Tid

69
kr/
mån
eller ring 0470 - 78 50 00

Vill du kontakta oss?

Har du frågor om våra program eller någon annan fundering? Vi har samlat alla kontaktuppgifter på en sida.

Kontakta oss     0470 - 78 50 00
© 2019 FORTNOX AB