#7a7ca2

Fortnox Tid

Registrera dina arbetade timmar smidigt och enkelt i mobilen eller på webben.

tid_940-1.png
Fortnox

Tid

 • Tidrapportera direkt i mobilen
 • Få översikt över dina projekt
 • Få kontroll, struktur och överblick
69
kr/
mån
Redan kund? Beställ direkt i Fortnox.
Frågor? Ring 0470-78 50 00
Stiliserad ikon föreställande en kalender

30 dagar öppet köp

Testa ett nytt sätt att jobba, i lugn och ro.

Stiliserad ikon föreställande två kunder

380 000+ kunder

Vi är Sveriges mest valda ekonomiprogram online.

Stiliserad ikon föreställande en luftballong bland moln

100% molnbaserat

Jobba var du vill. Var trygg med automatiska uppdateringar och backuper.

Stiliserad ikon föreställande två pratbubblor varav den ena innehåller ett frågtecken

Fri support

Få hjälp direkt i programmet, via chatt eller telefon.

Vi rekommenderar

Tid + Bokföring + Fakturering

Vi rekommenderar Tid tillsammans med våra program Bokföring och Fakturering. Då slipper du dubbelarbete och får en sömlösprocess, då den registrerade tiden med några knapptryckningar omvandlas till ett order- eller fakturaunderlag.

Läs mer om Bokföring och Fakturering

267
kr/
mån

Enkel tidregistrering i appen

 • 1

  Registrera tid och få en tydlig översikt

  Den anställde registrerar sin tid, anmäler frånvaro och får en tydlig översikt över dagens och tidigare tidregistreringar.

 • 2

  Fyll enkelt i alla uppgifter

  Den anställde fyller i kund, projekt, tjänst, arbetstid och har även möjlighet att lägga in en fakturatext eller anteckning.

 • 3

  Klarmarkera och sedan är det färdigt

  När den anställde är klara med periodens registreringar så visar de detta genom att klarmarkera.

1

Registrera tid och få en tydlig översikt

Den anställde registrerar sin tid, anmäler frånvaro och får en tydlig översikt över dagens och tidigare tidregistreringar.

Tid1.png
2

Fyll enkelt i alla uppgifter

Den anställde fyller i kund, projekt, tjänst, arbetstid och har även möjlighet att lägga in en fakturatext eller anteckning.

tid2.png
3

Klarmarkera och sedan är det färdigt

När den anställde är klara med periodens registreringar så visar de detta genom att klarmarkera.

tid3.png

Detta kan du göra med Tid

Registrera din arbetade tid snabbt och smidigt, var du än befinner dig. Den registrerade tiden omvandlas sedan med några knapptryckningar till ett order- eller fakturaunderlag. Smarta översiktsvyer med grafer ger dig koll på hur mycket tid du lägger ned på dina olika kunder, projekt och kostnadsställen. Med Fortnox Tid kan du vara säker på att du får rätt betalt för dina arbetade timmar.

Spara tid

Fortnox Tid underlättar, effektiviserar och gör det roligare för företag som fakturerar sin tid. Du slipper svårtolkade papperslappar som talar om vad de anställda har gjort, istället finns all information samlad på ett tydligt och överskådligt sätt. Du har hela tiden full koll på hur mycket tid som läggs ned på olika kunder, projekt och kostnadsställen. Och självklart kan tiderna registreras direkt i mobilen!

Koll på läget

I den grafiska översikten får du en mycket god bild av läget genom olika diagram och beräkningar: Hur har den arbetade tiden fördelats? Hur ser täckningsbidraget ut och hur ligger det till med debiteringsgraden? Hur mycket tid kan faktureras och till vilket värde? Du kan också själv välja vilken statistik du vill ta fram och vilka frågor du vill ha svar på.

Vem ska kunna göra vad?

Med hjälp av olika behörighetsinställningar kan du anpassa programmet så att det passar er verksamhet. Fortnox Tid är till för både den anställde som enbart ska registrera sin egen tid och administratören som ska ha koll på allas tider, fakturera och följa upp. Enkelt och flexibelt.

Så enkelt att fakturera!

De stora fördelarna med att ha de anställdas registreringar samlade på ett och samma ställe blir särskilt tydliga när det är dags att fakturera eller skapa order. Programmet gör jobbet och den tidsödande manuella hanteringen är historia. Fakturor eller order genereras automatiskt med några knapptryckningar och du väljer själv vilken information som ska presenteras och hur.

Klarmarkering

När de anställda är klara med periodens registreringar, visar de detta genom att klarmarkera. Det är skönt för den som sköter faktureringen att veta att det inte dyker upp överraskningar i efterhand.

Enklare löneutbetalning

Registrerade tider behöver inte bara bli order- eller fakturaunderlag, nu kan det också bli underlag för medarbetarnas löner. Med en koppling till Fortnox Lön slipper du dubbelarbete med registreringar i båda programmen. När medarbetarnas tider är överförda till Löns kalendarium är det enkelt att betala ut lönen, bokföra den samt få den deklarerad.

Appen

Nyckeln till en korrekt tidredovisning är att registrera tiderna direkt - detta gör man enkelt och smidigt direkt i Fortnox app. Ladda ner appen enkelt i Google Play eller App Store.

Vi hjälper dig på vägen

Enkelt att komma igång

Din tid är värdefull, så bli effektiv i våra program med hjälp av våra utbildningar. På webben eller på plats med en lärare, välj vad som passar dig bäst. Vi har även företagsanpassade utbildningar där vi skräddarsyr en utbildning efter ditt företags behov!

Även om Fortnox är enkelt att komma igång med och att använda, finns det säkert tillfällen då du behöver lite extra stöd. Därför har vi prioriterat ett system där du kan få hjälp på olika sätt, beroende på vad som passar just dig. Vi har ett användarstöd i programmet, personlig support via telefon eller chatt, utbildningar och mycket annat.

Våra utbildningar

Enkelt och effektivt samarbete

Runt om i Sverige arbetar över 14 000 redovisningskonsulter med Fortnox. Det är väldigt enkelt att inleda ett samarbete med någon av dem. Kanske vill du göra det mesta av jobbet själv men behöver lite hjälp med vissa av uppgifterna. Eller så vill du helst slippa hela arbetet med ekonomin och önskar hjälp med all din administration.

I Fortnox finns ett behörighetssystem där du anger vilka olika funktioner i programmen som du och byrån ska ha tillgång till. Tack vare molntekniken har både du och din byrå tillgång till samma program och information direkt. Ni behöver inte lägga tid på att skicka filer, fakturor eller rapporter mellan er.

Hitta en redovisningsbyrå

Sitter du fast i ett gammalt bokföringsprogram?

Har du redan ett bokföringsprogram men känner att Fortnox bättre passar dina behov? Inga problem! Vi hjälper dig att byta system snabbt och smidigt när det passar dig, du behöver inte vänta till ett nytt räkenskapsår. Från en dag till en annan kan du konvertera över dina uppgifter och vara igång direkt. Dessutom får du med dig historiken, i ett mycket modernare webbaserat system!

Det kostar ingenting att byta. Det finns en importfunktion inne i programmet och du kan enkelt göra det själv. Vill du ändå ha hjälp av oss behöver du inte göra mer än att ta fram uppgifter från ditt gamla system så tar vi hand om resten. Sen är du igång i Fortnox direkt.

Byt till Fortnox

Fortnox

Tid

69
kr /
mån
eller ring 0470 78 50 00