Fortnox Tidredovisning

Med Fortnox Tidredovisning får du snabbt kontroll på din och de anställdas arbetade tid.

Tidredovisning

 • Full koll med rapporter och statistik
 • Rapportering av tid, utlägg och milersättning
 • Smidig koppling till Fortnox Lön
99
kr/
mån
eller ring 0470 - 78 50 00

200 000+ användare

Fri support

30 dagar öppet köp

Allt är webbaserat

Översikt

Allt blir enklare när du håller ordning på din och dina medarbetares tid. I Fortnox Tidredovisning kan fakturaunderlag och löneutbetalningar genereras automatiskt efter dina önskemål i det flexibla programmet som du skräddarsyr för att passa just ditt företag. Du och dina medarbetare sköter er tidrapportering när och var ni vill.

TIPS!

På våra lösningssidor hittar du mer täckande information om hur Fortnox Tidredovisning kan fungera tillsammans med andra program eller lösa en specifik uppgift.

Funktionalitet

Överskådligt med veckorapportering

I Fortnox Tidredovisning sker tidredovisningen veckovis och när alla registreringar för en vecka är klara avlevererar du veckan för att tala om att den är klar för attestering/fakturering. Du kan alltid registrera tid för dig själv och om du har behörighet kan du även registrera tid för andra medarbetare.

Smidig koppling till Fortnox Lön

Koppla en medarbetare i Fortnox Tidredovisning till en anställd i Fortnox Lön. På så sätt kan den anställde i samma kalendervy rapportera tid mot kund samtidigt som han eller hon rapporterar närvaro och frånvaro som med automatik ska föras över till Fortnox Lön.

Mer om Fortnox Lön Personlig
Rapportering av tid, utlägg och milersättning

När du registrerar din tid anger du tidsåtgång, vad du har gjort och till vilket uppdrag det tillhör. Komplettera med utlägg och milersättning för att få ett komplett fakturaunderlag.

Full koll med rapporter och statistik

Via den dynamiska rapportfunktionen kan du ta fram just den information du behöver, för alla eller en specifik medarbetare. Du kan begränsa tidsintervall och välja att titta på rapporterad tid per uppdrag, kund eller aktivitet och se vad som är fakturerat och ej fakturerat.

Integrerat med Fakturering

Rapporterad tid kan med automatik föras över till Fortnox Fakturering så att du enkelt kan fakturera eller delfakturera ett uppdrag.

Låt medarbetarna rapportera sin tid

För de medarbetare som endast ska rapportera tid för sig själv och kunna ta ut rapporter på endast sin egen rapporterade tid, kan du skaffa en licens för Tidredovisning Personlig.

Dessutom
 • Anteckningar och kommentar till registrering
 • Artiklar
 • Attest
 • Fakturaunderlag
 • Integrerat med Fortnox Fakturering
 • Integrerat med Fortnox Lön
 • Veckoregistrering av tider
 • Registrering av utlägg
 • Löneunderlag
 • Mallar
 • Massattestering
 • Statistik och spårning

Samarbeta med din redovisningsbyrå

Över 14 400 redovisningskonsulter över hela landet arbetar dagligen i Fortnox och finns där för att hjälpa dig. Med våra program anpassar ni enkelt ert samarbete efter just ditt företags behov.

Kom igång med Fortnox Tidredovisning redan idag!

Få snabbt kontroll på din och de anställdas arbetade tid.

Fortnox

Tidredovisning

99
kr/
mån
eller ring 0470 - 78 50 00

Sverigeledande på webbaserad bokföring

Fortnox består av ett brett utbud av program och tjänster för småföretagare, föreningar samt redovisnings - och revisionsbyråer. Fortnox program är enkla att använda, men ändå kraftfulla och funktionsrika nog att möta de flesta behov och önskemål. Välkommen till Fortnox - en värld av förenklad administration.

Vill du kontakta oss?

Har du frågor om våra program eller någon annan fundering? Vi har samlat alla kontaktuppgifter på en sida.

Kontakta oss     0470 - 78 50 00
Några av våra Partners
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av unika erbjudanden, information om vad som är på gång och få tips som förenklar ditt företagande.
© 2017 FORTNOX AB