Smarta inköp

Smarta inköp för dig som vill underlätta dina inköpsprocesser.

Smarta inköp

  • Samlingsfaktura på dina inköp
  • En inloggning till alla leverantörer
  • Orderhistorik på webben
59
kr/
mån
eller ring 0470 - 78 50 00

Underlätta dina inköpsprocesser

Genom att samla ett stort antal inköpsställen i ett avtal kan vi erbjuda dig ett enkelt och smidigt sätt att göra dina inköp. Med ett enda inlogg når du våra leverantörer på webben och du får ett medlemskort att visa upp när du handlar över disk. Dessutom har vi en smart lösning för att samlingsfakturera och kontera dina olika inköp direkt i Fortnox.

Trygg Hansa

Avtalet med Trygg-Hansa ger dig 10% - 20% rabatt på både företagsförsäkringar och vissa privatförsäkringar. Dessutom får du en kollektiv olycksfallsförsäkring som ingår i medlemskortet.

Post Nord

I vårt avtal med Postnord variera rabatten beroende på vilket fraktsätt man väljer, men ligger mellan 5-15% jämfört med deras ordinarie priser.

Lyreco

Med upp till 70% rabatt, fri frakt och snabb leverans är vårt avtal med Lyreco mycket starkt. Du kan lägga till egna produkter till avtalet och få extra bra pris på t.ex. toner och bläck till din skrivare.

Staples

Du får upp till 60% rabatt på ett urval av Staples sortiment. Vi har samlat dessa produkter i ett utvalt sortiment där du ser både ordinarie pris och nettopris.

Preem

Hos Preem har du samma rabatt på bemannad station som på obemannade stationer, bensin - 40 öre/liter och diesel - 63 öre/liter. Du har även alltid 15% rabatt på tvätt och tillbehör.

Packoplock

Packoplock säljer emballage och packmaterial av bra kvalitet till riktigt låga priser. Avtalet ger dig 10% utöver befintlig mängdrabatt på alla priser.

Scandic

Du får rabatt på alla Scandic hotell både i Sverige och utomlands. Som medlem får alltid rabatt och bästa möjliga pris just den dagen. 13% i Sverige och 7-10% rabatt i övriga länder.

DHL

Vårt avtal med DHL ger hög rabatt på nästan samtliga av deras tjänster. Rabatten varierar beroende på vilket fraktsätt man väljer men ligger mellan 50-70% jämfört med deras ordinarie priser.

Kom igång med Smarta inköp idag!

Smarta inköp för dig som vill underlätta dina inköpsprocesser.

Fortnox

Smarta inköp

59
kr/
mån
eller ring 0470 - 78 50 00

Sverigeledande på webbaserad bokföring

Fortnox består av ett brett utbud av program och tjänster för småföretagare, föreningar samt redovisnings - och revisionsbyråer. Fortnox program är enkla att använda, men ändå kraftfulla och funktionsrika nog att möta de flesta behov och önskemål. Välkommen till Fortnox - en värld av förenklad administration.

Vill du kontakta oss?

Har du frågor om våra program eller någon annan fundering? Vi har samlat alla kontaktuppgifter på en sida.

Kontakta oss     0470 - 78 50 00
Några av våra Partners
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av unika erbjudanden, information om vad som är på gång och få tips som förenklar ditt företagande.
© 2017 FORTNOX AB