Redovisningshjälp

Hitta en redovisningsbyrå

Är du en av våra byråpartners och vill synas på vår karta? Fyll i uppgifter här

En småföretagare betalar fakturor.

Enkelt och effektivt samarbete

Vill du göra det mesta av jobbet själv, men behöver lite stöd från en redovisningskonsult, eller vill du helst slippa arbetet med ekonomi och önskar att byrån sköter allt? Oavsett vilket så är Fortnox lösningen för dig! Samarbeta med en kunnig redovisningskonsult som har erfarenhet av Fortnox program, och fördela arbetet helt enligt dina önskemål.

Till varje program finns ett behörighetssystem där du anger vilka olika funktioner i programmen som du och byrån ska ha tillgång till. På detta sätt kan ni tillsammans skräddarsy ert samarbete.

En av de största förutsättningarna för ett gott och effektivt samarbete är ett internetbaserat system. Tack vare att båda parter har möjlighet att få tillgång till samma program och information direkt, behöver du och din byrå inte heller lägga tid på att skicka filer, fakturor eller rapporter mellan er. Det är också en fördel om det finns fler intressenter som vill ha tillgång till information, exempelvis revisorn eller medlemmar i företagets styrelse.

Läs mer om hur du kan automatisera tidskrävande administration på ett smart sätt tillsammans med din redovisningsbyrå.

Ett digitalt samarbete

Tänk stort.

Börja smått.

Fortnox är ett system som växer med dina behov. Blir därför inte stressad över att fixa lösningar till allt redan från början. Känn dig för, se över vad du behöver för verktyg just nu. Har du ett mindre eller nystartat bolag, så växer våra lösningar med dig.

Se våra paket

1

Börja med Fortnox Bokföring och Fakturering, våra mest använda program. Då är du rustad att klara alla grundläggande uppgifter och myndighetskrav.

2

Nästa steg kan vara att du lämnar över fakturaservicen till oss. Det innebär att vi skickar ut din faktura, ser till att pengarna kommer in och sedan bokför vi betalningen.

3

Det är enkelt att lägga till fler användare och redigera olika behörigheter. Lika enkelt är det att lägga till fler program, t.ex. CRM eller Fortnox Lön.