• Fri support
  • 30 dagars öppet köp
  • Säkert i molnet

Få hjälp med bokföringen av en redovisningskonsult

Få hjälp med bokföringen, dela på arbetet och samarbeta med någon av alla de drygt 14 400 redovisningskonsulter som arbetar med Fortnox. Med våra program anpassar ni enkelt ert samarbete efter just ditt företags behov.

Hitta en byrå nu

byrahjalp

Enkelt och effektivt samarbete

Vill du göra det mesta av jobbet själv, men behöver lite stöd från en redovisningskonsult, eller vill du helst slippa arbetet med ekonomi och önskar att byrån sköter allt? 

 

Oavsett vilket så är Fortnox lösningen för dig! Samarbeta med en kunnig redovisningskonsult som har erfarenhet av Fortnox program, och fördela arbetet helt enligt dina önskemål. Till varje program finns ett behörighetssystem där du anger vilka olika funktioner i programmen som du och byrån ska ha tillgång till. På detta sätt kan ni tillsammans skräddarsy ert samarbete.

 

En av de största förutsättningarna för ett gott och effektivt samarbete är ett internetbaserat system. Tack vare att båda parter har möjlighet att få tillgång till samma program och information direkt, behöver du och din byrå inte heller lägga tid på att skicka filer, fakturor eller rapporter mellan er. Det är också en fördel om det finns fler intressenter som vill ha tillgång till information, exempelvis revisorn eller medlemmar i företagets styrelse. 

 

byrakarta

Hitta en redovisningskonsult nära dig

 

Vi rekommenderar dig att anlita en Fortnox Byråpartner om du behöver hjälp med bokföringen. Då vet du att du kan få till stånd ett samarbete som är effektivt och flexibelt, och som kan anpassas efter just dina behov och önskemål. 

 

 

Hitta en byrå nära dig