• Fri support
  • 30 dagars öppet köp
  • Säkert i molnet

Fortnox Expertpanel

Fortnox Expertpanel är en tjänst för dig med UF-företag. Här kan du ställa frågor till några av våra vänner inom näringslivet som kan ge dig svar på en del av de funderingar som man som nyföretagare kan ställas inför.

Annie Åkerblom

Jurist

Ställ en fråga

Annie Åkerblom arbetar som biträdande jurist på Advokatfirman Glimstedt i Växjö. Hon har nyligen tagit examen från juristlinjen som hon läste vid Stockholms Universitet, där hon även studerade utomlands under en termin vid University of Illinois at Urbana-Champaign. Annies fokusområde är affärsjuridik men hon arbetar även med familjerätt samt migrationsrätt. Annie kan hjälpa dig med olika typer av affärsjuridiska frågor som till exempel vad man ska tänka på när avtal ingås, hur ett avtal bör formuleras samt hur man tolkar avtal och lagar m.m.

Glimstedt är en av Sveriges största advokatbyråer. Det är en affärsjuridisk fullservicebyrå med en unik geografisk spridning. Tillsammans är det drygt 260 medarbetare på sjutton kontor i Sverige, Estland, Lettland, Litauen och Vitryssland. Omkring 200 av dem är jurister.

Johan Lange

UF-alumni

Ställ en fråga

Johan Lange drev UF-företag året 2015/2016 där hans företag vann årets tjänst och tog sig till SM i Stockholm. Johan går just nu 3:e året på ekonomiprogrammet och hade hand om ekonomin i sitt UF-företag. Behöver du hjälp med att strukturera upp ditt företag eller vill ha tips på hur man kan förbereda sig bäst till en tävling? Då ska du höra av dig till Johan!

Hanna Göthberg

Säljare

Ställ en fråga

Hanna Göthberg jobbar som ansvarig för skola på Fortnox där hon reser runt i hela Sverige och säljer in Fortnox program till elever och lärare. Hanna föreläser även mycket om UF då hon själv drivit två UF-företag. Första året drev hon ett klädföretag och andra året sin blogg. Hon vann även Årets Säljare i Ung Företagsamhet 2014. Behöver du hjälp med försäljning, UF i allmänhet eller vill du bara bolla idéer? Hör av dig till Hanna. Hon ser fram emot att hjälpa dig.

Fortnox är Sveriges ledande leverantör av internetbaserade program för företag, föreningar samt redovisnings- och revisionsbyråer. Affärsiden är att erbjuda ett brett sortiment av internetbaserade program som är enkla att lära sig och att använda, men som ändå är kraftfulla och funktionsrika nog för att möta de flesta behov och önskemål. Idag har Fortnox cirka 105 000 kunder och 130 anställda på huvudkontoret i Växjö.

Mattias Jonsson

Reklam & kommunikation

Ställ en fråga

Mattias Jonsson driver en reklam- och kommunikationsbyrå i Växjö vid namn Go Brave Reklam och Kommunikation. Mattias har mångårig erfarenhet i branschen och har en bred kunskap om hur man utvecklar och driver sitt varumärke framåt. Ibland kan det vara ökad försäljning eller kännedom och ibland ökad lojalitet man eftersträvar. Att lämna sin komfortzon och våga testa nya vägar i sin marknadsföring kräver ofta mod och erfarenhet. Detta är komponenter som Mattias kan hjälpa och vägleda er med i ert fortsatta arbete.

GoBrave företagsbeskrivning

Magnus Johansson

Ekonom

Ställ en fråga

Magnus Johansson arbetar som revisorsassistent på Tönnerviks Horwath Revision i Växjö. Han har studerat i Växjö och i Lund, där fokus låg på finansiering, revision, redovisning och beskattning. I sitt dagliga arbete sysslar han mestadels med revision av små- och medelstora företag men även hel del med bokslut, redovisning, löner samt skatt. Frågor som Magnus kan hjälpa till med är inom områdena Revision, Redovisning, Finansiering och Lön.

Tönnerviks Horwath Revision har verkat i Växjö i mer än 50 år. De är medlemmar i Crowe Horwath International, ett av världens tio största nätverk av oberoende revisionsbyråer och kan på ett effektivt sätt, via samarbetspartners, vid behov även erbjuda tjänster utanför deras geografiska närområde. I Sverige är Crowe Horwath representerat på sammanlagt elva orter.