• Fri support
  • 30 dagars öppet köp
  • Säkert i molnet

"Skolstart"

Publicerad den 26 augusti 2009
Kategori VD-ord Jan

För oss, liksom för de flesta företagare, börjar ett nytt år efter sommaren och sträcker sig fram till nästa sommar. Som inför en skolstart känner vi stora förväntningar inför den nya ”terminen”. Nu är man utvilad och alla idéer ska förverkligas!


Först ska förstås förra året utvärderas och det gör vi i den halvårsrapport som presenteras idag. Vill du veta mer om hur det går för oss så läs den gärna. För oss är det historia och vi har fokus på att fortsätta den stora tillväxt som vi har. Vi går vidare i nästa klass och tar de nya utmaningarna som en fantastisk möjlighet att bli ännu bättre.


Nu den 30 augusti kommer en av våra största nysatsningar att ge våra kunder ännu mer för att effektivisera företagandet. Vi gör då en stor uppgradering på våra servrar och lanserar nya produkter och tjänster som Fortnox Anläggningsregister, en helt ny version av Fortnox Arkivplats, tjänster för skanning av fakturor och hantering av e-fakturor. Sedan får vi inte glömma alla nya funktioner som vi har lagt till i de övriga programmen.


För att markera ”terminsstarten” ser du nu också vår nya hemsida och du har förmodligen redan sett filmen som du kan se om nya versionen. Se den annars; den tar inte lång tid.
Mitt förra vd-ord fick många att engagera sig. Många hade synpunkter på slogans och i stort sett alla var mycket finurliga. Till er ska vi höra av oss inom kort. Du som inte var med då får gärna höra av dig nu.


Välkommen till det nya ”läsåret”!


Jan Älmeby, VD Fortnox AB

jan.almeby@fortnox.se