• Fri support
  • 30 dagars öppet köp
  • Säkert i molnet

Snart släpper vi vår största uppgradering någonsin

Publicerad den 17 maj 2010
Kategori VD-ord Jan

Nu känns det äntligen som om våren är här på allvar. På Fortnox firade vi in våren genom att släppa vår bästa kvartalsrapport någonsin. Vår omsättning under första kvartalet 2010 var 80% högre än under motsvarande kvartal 2009 och resultatet förbättrades avsevärt.


Bakom vår snabba tillväxt ligger framförallt det faktum att alltfler får upp ögonen för de fördelar man får genom att arbeta med internetbaserade program i allmänhet och med Fortnox program i synnerhet. Alla fördelar som den tekniska lösningen ger i kombination med Fortnox koncept med låga priser, tillgänglig och kunnig support och högt tempo i vidareutvecklingen uppskattas av alltfler företagare i Sverige.


Vad gäller vidareutvecklingen så kommer vi i mitten av juni att släppa vår hittills största uppgradering.

Bakom alla nyheter och förbättringar ligger tusentals timmar av programmering, projektledning, testning och kvalitetssäkring.Samtliga moduler i vårt sortiment omfattas av förbättringar och ny funktionalitet i och med denna uppgradering. Mer specifik information om vad uppgraderingen innehåller kan du läsa om genom att klicka på länken https://www.fortnox.se/magifortnox.php.


Som kund till Fortnox betalar man ingenting extra för att få tillgång till alla nya funktioner och förbättringar som kommer i en uppgradering. Allting ingår i den ordinarie abonnemangsavgiften för respektive program.


Våra kunder behöver inte heller bekymra sig om att installera uppgraderingar eller liknande. Istället finns alla nyheter på plats i våra kunders program helt automatiskt när man efter en uppgradering loggar in till sina Fortnox-program.


Du som vill kan nu också följa Fortnox på Twitter och Facebook via länkarna nedan. Här kommer vi kontinuerligt att lägga ut ny information som rör Fortnox och våra program.


Om du har några frågor, kommentarer eller synpunkter är du alltid välkommen att maila mig på jens.collskog@fortnox.se


Bästa hälsningar!
Jens Collskog, VD i Fortnox AB