Skaffa dig ett företagsliv

För dig som funderar eller är redo. Och för dig som precis har startat. Skaffa dig ett företagsliv med Fortnox.

"Bara kasta dig ut"

Drömmer du om att våga ta steget och starta eget företag? I fem avsnitt berättar Ebba Kleberg von Sydow om sin entreprenörsresa och varför det är så viktigt att våga. Hon berättar om en oro som fanns trots att hon trodde på sin idé: Är tajmingen rätt? Idag har hon svaret.

Är du sugen på att ta ditt första kliv på din företagsresa? Då finns vi på Fortnox här under varje steg – oavsett om det handlar om att starta, driva eller utveckla ditt företag.

För dig som funderar
Ditt livs största kliv har aldrig varit så litet
För dig som funderar
Ditt livs största kliv har aldrig varit så litet

Just nu funderar du kanske på hur du skriver affärsplanen. Vilken företagsform du ska välja. Eller när tajmingen är rätt. Det behöver inte vara så krångligt att driva eget. Allt du behöver veta om att starta och driva företag har vi samlat i en guide. Från ditt första kliv, och vidare genom hela företagslivet, finns vi där och hjälper dig.

En person som sitter och arbetar och reflekteras i en spegel
För dig som är redo
Starta företag med Fortnox
För dig som är redo
Starta företag med Fortnox

Gör det inte svårare än det behöver vara. Starta med ett färdigt aktiebolag hos Fortnox. Vi tar fram dokumenten som krävs och sköter kontakten med Bolagsverket. Du kan ansöka om bankkonto digitalt, samtidigt som du beställer ditt nya bolag. F-skatt och moms? Du kan få hjälp att registrera även det. Tryggt och enkelt, precis som det ska vara mitt i uppstarten.

För dig som precis startat
Fixa företagslivet
För dig som precis startat
Fixa företagslivet

Det kan kännas mycket med allt, nu när du precis har startat. Men med Fortnox blir det smidigare. Smarta funktioner hjälper dig med allt från att bokföra och fakturera till att få ordning på inköp och kvitton. Det ger dig trygghet och kontroll. Vi hjälper dig att fixa företagslivet.

Välj ditt programpaket och prova Fortnox kostnadsfritt i ett halvår.

Fler avsnitt i serien med Ebba

"Det här är något jag älskar"

Ebbas första affärsidé var inte storslagen. Men hon trodde på den. Och det vägde tyngre än något annat.

"Kändes enklare och smidigare"

Aktiebolag var ganska givet för Ebba: Den största fördelen med företagsformen är att hon kan skilja sin privata ekonomi från företagets.

"Hur svårt kan det vara?"

När Ebba startar sitt första bolag är allt inte glasklart. Men hon frågar, är nyfiken, ber om stöd och hjälp. Och tänker samtidigt: Hur svårt kan det vara?

"Jag kan göra det på mitt sätt"

Hon kan göra det på sitt sätt. Och måste inte göra vad som är "rätt" på pappret. När Ebba landade i det – det var då hon vågade.

Vill du veta mer?

Fyll i formuläret, så hör vi av oss och hjälper dig med dina funderingar.

Genom att kontakta Fortnox kommer dina personuppgifter behandlas enligt Fortnox Integritetsmeddelande