EJ Publicerade|

Fortnox Go

En inspirationsdag för dig som redovisningskonsult som vill fördjupa dig i Fortnox som företagsplattform och som är nyfiken på vilka smarta lösningar som kan underlätta för både dig och dina kunder.

Content

Under inspirationsdagen kommer vi att prata om allt vi på Fortnox gör för att underlätta redovisningsarbetet för er konsulter. Ni kommer dessutom få möjlighet att prata med våra experter om just era frågor och funderingar om Fortnox.

Vi kommer också att informera om våra olika program och tjänster, både för er som är nyfikna på att effektivisera era arbetssätt eller ni som vill hålla er uppdaterade på alla nya funktioner som tillkommit.

Vi kommer bland annat att prata om:

- Fortnox företagsplattform

- Digital Byrå

- Avstämning och Rapportering

- Lagerbolag

- Fortnox App

- Fakturatjänster och Finansiella tjänster

Och mycket, mycket mer!

Course goal

Att du som deltar ska inspireras att jobba smartare med Fortnox program och tjänster och få svar på dina frågor om Fortnox. Samtidigt som du får en trevlig dag där du kan knyta nya värdefulla kontakter med andra redovisningskonsulter.

Good to know

I priset ingår lunch och fika, så ni har tillräcklig med energi för att kunna ta in all inspiration!

När du bokat din plats skickas en bekräftelse till angiven e-postadress. Observera att anmälan är bindande. Fram till och med 5 dagar innan utbildningstillfället kan du avboka eller omboka dig till ett annat tillfälle. Avbokning senare än 5 dagar innan utbildningstillfället debiteras med full avgift. Vid avbokning eller ombokning av din utbildning, kontakta oss på utbildning@fortnox.se.

Events
000
Kom igång med Fortnox
Allt för ditt företag – på ett ställe

Är du nystartad eller vill du byta till Fortnox?
Här är paketen som gör det enklare att driva företag.

Nyheter

Det händer mycket på Fortnox. Häng med i vårt nyhetsflöde. Här hittar du pressmeddelanden, debattartiklar, produktnyheter och andra aktualiteter.

Fortnox Företagsguide
En kunskapsbank om företagande

För inspiration och kunskap till dig som står inför att starta nytt, eller vill ta ditt bolag till nästa nivå. Vi guidar dig genom företagets olika faser och utmaningar.